O-STA

Diligent zagnal Diligent Institute, prvi globalni raziskovalni inštitut za upravljanje

Diligent, v čigar globalni mreži sodeluje 500.000 članov uprav in strokovnjakov za upravljanje, je kot vodilna družna na področju upravljanja s korporativnimi praksami uporabil svoj globalni doseg in znanje, in tako dal skupnosti članov uprav novo raziskovalno platformo

NEW YORK - (BUSINESS WIRE) - Družba Diligent je 5. decembra predstavila Inštitut Diligent, unikaten raziskovalni inštitut, ki bo zapolnil praznino na področju globalnega pogleda na upravljanje.

Inštitut Diligent bo za člane upravnih odborov in ekipe izvršnih direktorjev zagotavljal vodilne globalne raziskave praks upravljanja, s katerimi si bodo lahko pomagali pri odločanju. Tako bodo družbe lahko povečale svoj vpliv na okolje in družbo, na dolgi rok pa tudi na svojo vrednost. Zaradi dostopa do več upravnih odborov kot katerakoli druga družba na svetu je Diligent v enkratnem položaju za deljenje skupnega znanja z namenom izboljšanja praks upravljanja po celem svetu.

Napoved novega inštituta prihaja po letu dni inovacij v družbi Diligent in kaže na njeno nenehno vlaganje v opolnomočenje globalnega korporativnega upravljanja. Njena nova raziskovalna enota nudi članom uprav pomembne poglede trenutno najboljših umov, s katerimi bodo lahko sprejemali boljše odločitve in strategije, ki poganjajo poslovi uspeh.

"Kot vodilni na področju programske opreme za upravljanje smo se odločili, da z ustanovitvijo inštituta damo nekaj globalni skupnosti upravnih odborov," je dejal izvršni direktor podjetja Diligent Brian Stafford. "Stvari, ki so danes pomembne za upravne odbore, se razlikujejo od tistih, ki so bile pomembne nekoč. Ta unikatni inštitut bo opremil vodje z informacijami in raziskavami, ki bodo spremenile igro, s čimer bodo dobili orodje za bolj pronicljive strateške odločitve, ki peljejo posel naprej."

Zaradi prisotnosti podjetja Diligent po celem svetu so raziskave inštituta nekaj posebnega, saj nastajajo na osnovi dejanskih izkušenj v celotnem sektorju in v vseh državah. Inštitut s kvantitativnimi raziskavami, študijami posameznih primerov in intervjuji z vodilnimi strokovnjaki povečuje transparentnost, odgovornost in učinkovitost podjetij po vsem svetu. V seriji Vprašaj direktorja, kjer na vprašanja odgovarjajo člani uprav, je inštitut že priskrbel vpoglede uprav družb po svetu v veliko problemov, ki pestijo člane uprav. Inštitut je poleg tega vzpostavil svetovalni odbor, katerega člani prihajajo iz različnih področij in držav. Vsak član bo prispeval svoj pogled, ki bo usmerjal inštitut. Člani so:

Anastassia Lauterbach, direktorica v odborih pri Dun & Bradstreet, Wirecard in Censhare, višja svetovalka pri McKinsey and Company in avtorica knjige Imperativ umetne inteligence: Praktični priročnik za podjetja

David Larcker, profesor računovodstva in direktor Pobude za raziskave korporativnega upravljanja na Poslovni šoli univerze Stanfordt

Dottie Schindlinger, podpredsednik in promotor tehnologij za upravljanje v podjetju Diligent, soavtor prihajajoče knjige Upravljanje v digitalni dobi, znani govorec o problemih upravljanja in ustanovitelj podjetja BoardEffect.

Peter Gleason, predsednik in izvršni direktor Nacionalnega združenja korporativnih direktorjev

Susan Kilsby, predsednica družbe Shire in neizvršna direktorica pri družbah Diageo, Goldman Sachs International, Fortune Brand Home & Security in BBA Aviation

Susan Forrester, direktorica upravnih odborov pri G8 Education, Over the Wire in skupini Xenith IP ter predsednica družb National Veterinary Care in TK Kerstetter, ustanoviteljica in izvršna direktorica za vire pri Boardroom Resources, leteča urednica revije Corporate Board Member in voditeljica pri izobraževalni platformi za uprave Inside America's Boardrooms

Brian Stafford, izvršni direktor podjetja Diligent in soavtor prihajajoče knjige Upravljanje v digitalni dobi

"Inštitut Diligent se ukvarja z globalnimi problemi, s katerimi se danes soočajo uprave podjetij," je dejala Anastassia Lauterbach, članica svetovalnega odbora inštituta. "V času vzpona umetne inteligence, svetovnih problemov neenakosti in zmede o vplivu, ki jih imajo podatki na naša življenja in na odločanje, se je vse težje soočati s korporativno konkurenčnostjo in povečevati vrednost družb. Inštitut Diligent predstavlja fantastično platformo za izobraževanje uprav o primerih uporabe, dobrih praksah in podpori direktorjem v procesu odločanja."

Inštitut Diligent je globalna enota za raziskovanje upravljanja podjetja Diligent, čigar produkte korporativnega upravljanja uporablja več kot 500.000 ljudi v 14.000 organizacijah v 90 državah. Deloval bo ločeno od osnovne dejavnosti podjetja Diligent. Raziskave so brezplačne in so na voljo na spletni strani DiligentInstitute.com.

O Inštitutu Diligent

Inštitut Diligent je bil ustanovljen leta 2018, da bi ponudil globalni pogled na kompleksne teme in teme, ki spreminjajo pravila, ki zadevajo upravljanje, s katerimi se dandanes ukvarjajo direktorji in vodje. Inštitut je globalna enota za raziskovanje upravljanja firme Diligent, ki je vodilno podjetje na področju upravljanja s korporativnimi praksami, ki zagotavlja varno korporativno upravljanje in prakse sodelovanja med člani upravnih odborov in izvršnimi direktorji. Inštitut v celoti financira družba Diligent.

O družbi Diligent

Diligent je vodilna družba na področju upravljanja s korporativnimi praksami, ki zagotavlja varno korporativno upravljanje in prakse sodelovanja med člani upravnih odborov in izvršnimi direktorji. Več kot 14.000 strank v več kot 90 državah na vseh sedmih celinah sodeluje z družbo Diligent zaradi varne distribucije dokumentov upravnih odborov kot tudi zaradi varnega prenašanja sporočil, integriranega sistema zagotavljanja spoštovanja zakonodaje, ocenjevanja upravnih odborov in upravljanja podjetja. Governance Cloud je edina rešitev, ki izpolnjuje zahteve razvoja upravljanja vodilnih organizacij. Če želite izvedeti več, obiščite diligent.com.

Za ogled originalnega sporočila na businesswire.com, pojdite na https://www.businesswire.com/news/home/20181205005043/en/

Kontakt
za Diligent Corporation
Greg Nyhan, 646-215-6884
gnyhan@mww.com

Vir: Diligent