O-STA

Objavljen natečaj Naj prostovoljec in prostovoljna organizacija leta 2018 v Mestni občini Velenje

Velenje, 19. februar 2019 - Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča, objavljamo javni natečaj, preko katerega bodo na podlagi prijav izbrani prostovoljke, prostovoljci in naj prostovoljna organizacija leta 2018 v Mestni občini Velenje. Natečaj je objavljen na spletni strani Mestne občine Velenje (www.velenje.si, poglavje Javne objave) in bo odprt do 17. marca 2019.

Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo potegovali za naziv v dveh starostnih kategorijah, in sicer do 30 let ter nad 30 let. Kot starostna meja bo upoštevana starost, dopolnjena v letu 2018. Javni natečaj je razpisan tudi za naziv naj prostovoljne organizacije v letu 2018 v Mestni občini Velenje. O izbiri prostovoljk in prostovoljcev leta 2018 v Mestni občini Velenje, bo na podlagi prispelih prijav, odločala komisija.

Naj prostovoljca in naj prostovoljno organizacijo bomo razglasili na prireditvi ob dnevu za spremembe, ki jo pripravljamo v petek, 5. aprila, ob 18. uri v Vili Bianci.

Prijazno vabljeni k sodelovanju!