O-STA

Kyocera Document Solutions je predstavila prenovljeno identiteto blagovne znamke, ki je usklajena z vizijo podjetja za prihodnja leta

Ljubljana, 10.4.2019 - Kyocera Document Solutions Inc. je danes predstavila prenovljeno identiteto globalne korporativne blagovne znamke.

Nova identiteta blagovne znamke odraža vse večjo vlogo korporacije Kyocera Document Solutions, ki jo ima pri zajemu poslovnih dokumentov in izboljšanju konkurenčnosti podjetij v razvijajočem se digitalnem gospodarstvu. Odraža naraščajočo predanost organizacije k nudenju pomoči uporabnikom pri obvladovanju velike količine informacij o dokumentih, ki podjetju dajejo kakovosten vpogled in sposobnost prilagajanja procesom, ki omogočajo optimizacijo poslovanja.

Osrednja zamisel nove identitete blagovne znamke Kyocera Document Solutions je pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Koncept prenovljene blagovne znamke izraža zavezo k združitvi globalnih virov korporacije, tako številnih strokovnjakov z bogatim znanjem, kot tudi tehnološke odličnosti, ki so ključni dejavnik pri integraciji strojne in programske opreme ter storitev v rešitve, ki uporabnikom pomagajo povečati svoj poslovni potencial. Izraža tudi Kyocerin edinstveni položaj, ki ji omogoča pomagati podjetjem razumeti ogromen obseg informacij, ki jih obkrožajo in so ključne za pridobivanje konkurenčne prednosti.

Vodstvo korporacije Kyocera že od svoje ustanovitve postavlja v jedro svoje filozofije vodenja podjetja človeške vezi. Obsežen nabor komunikacijskih orodij, vključno z vizualnimi gestami v rokopisnem slogu, edinstvenimi grafičnimi ikonami in drzno novo barvno paleto, je združil tako človeške kot tehnološke vire, ki ustvarjajo odličnost pri oblikovanju celovitih dokumentnih rešitev.

Jose Maria Estebanez, direktor centra za uporabniško izkušnjo in tehnologijo pri Kyocera Document Solutions Europe B.V., je povzel: "Ljudje bodo vedno tisti, ki bodo uporabnikom omogočili uresničiti vizijo, kako najbolje izkoristiti svoje znanje in ostale potenciale. Na tej osnovi smo sprejeli podobo s človeškim pridihom in se predstavili kot blagovna znamka, ki je osredotočena na človeka."

Združeni v celoto, ti elementi izražajo kaj korporacija Kyocera Document Solutions v tem trenutku je in v kakšno podjetje se namerava v prihodnjih letih razviti: inovativno podjetje, združeno v svojih globalnih prizadevanjih, ki aktivno sodeluje s svojimi partnerji in uporabniki v pomoč ljudem in nudi podporo podjetjem pri graditvi boljše in uspešnejše prihodnosti.

##

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2018, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,58 bilijona jenov (približno 14,9 milijarde USD). Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 612 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si