O-STA

Farmers Edge svoji platformi Precision Digital dodaja dostop do podatkov iz kabine

Na aplikaciji temelječe orodje ponuja univerzalno povezljivost, tako v kabini kot od daleč, da zagotovi podporo pri odločitvah in poenostavljeno vodenje evidenc za natančno analizo dobička

WINNIPEG, Manitoba & AMES, Iowa--(BUSINESS WIRE)--Farmers Edge™ je danes zagnal na aplikaciji temelječe orodje, ki s podatki s terena zagotavlja gladko digitalno izkušnjo tako v pisarni kot v traktorski kabini. Z digitalnim povezovanjem pridelovalcev, grosistov, prodajalcev, svetovalcev in drugih pomembnih deležnikov, kabinsko orodje nudi popolni pregled vseh del na polju in obenem poenostavi vodenje evidenc, izboljša potek dela in zmanjša tveganje izgube bistvenih podatkov.

Kabinsko orodje z integriranimi obstoječimi ekskluzivnimi funkcijami platforme FarmCommand™, vključno z vremenskimi napovedmi in razmerami na kmetiji, dnevnimi satelitskimi posnetki, napovednimi modeli in avtomatiziranim zaznavanjem sprememb stanja pridelka, nudi dodatno raven temeljne podpore pri sprejemanju odločitev, kar omogoča nov nivo učinkovitosti in dobičkonosnosti na kmetiji.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20190417005267/en/

Novo Kabinsko orodje Farmers Edge nudi gladko digitalno izkušnjo tako v pisarni kot v kabini. (Foto: Business Wire)

Farmers Edge je Kabinsko orodje ustvaril na podlagi nedavnega strateškega sodelovanja z vodilnimi podjetji v kmetijstvu, vključno s CNHi, Global Ag Risk Solutions, PartnerRe, HBS, Raven, Lindsay Corporation, Richardson Pioneer in NuFarm, da bi zagotovil najvišjo možno raven kompatibilnosti in fleksibilnosti. Orodje omogoča brezžično povezovanje med različnimi sodobnimi stroji in ga lahko uporabimo za načrtovanje dela, ogled pretočnih podatkov ter kartiranja podatkov v realnem času, prilagajanje dela na polju, urejanje urnikov vzdrževalnih del, sledenje zalog in deljenje podatkov, zaradi česar je orodje najbolj napredna mobilna platforma svoje vrste. S telematično napravo Gen. 2 CanPlug™ podjetja Farmers Edge, katere delovanje ni vezano na nobeno znamko, so vsi podatki zbrani, preneseni in obdelani avtomatično, kar zagotavlja vzdrževanje ključnih evidenc in natančno poročanje.

"Kombinacija interaktivnosti v realnem času in avtomatiziranega poročanja izboljšuje zmožnost pridelovalcev, prodajalcev in drugih deležnikov, da prepoznajo in naslovijo dejavnike, ki lahko vplivajo na promet in produktivnost kmetije," je dejal Ron Osborne, glavni vodja strategij in proizvodov pri Farmers Edge. "Najsi gre za bolj inteligentno rabo škropilnic, boljše koriščenje zmogljivosti strojnih operaterjev, nadzor prilagojenih aplikacij za večjo natančnost, ali razumevanje kateri stroj je najbolj primeren za določeno delo, Kabinsko orodje FarmCommand zagotavlja preglednost in fleksibilnost brez primere in tako kar najbolje izkoristi vrednost podatkov.

Kako deluje

Kabinsko orodje se preko tehnologije BlueTooth poveže z Farmers Edge Gen. 2 CanPlug in v realnem času omogoča brezžični pretok podatkov o sajenju, škropljenju, žetvi, gnojenju in vzdrževanju polj ter posreduje diagnostiko zmogljivosti opreme na katero koli tablico, računalnik ali mobilno napravo. Avtomatično se sinhronizira z oblakom, kar omogoča hrambo vseh podatkov na enem mestu. S tem ko omogoča pogled za upravnika in operaterja, orodje z daljinskim nadzorom, urejanjem urnikov in upravljanjem omogoča večji nadzor nad poljskimi opravili.

Pogled upravnika - Kmetijski upravniki, ki uporabljajo orodje, lahko povežejo več strojev na istem polju v enotnem pogledu in z lahkoto preklapljajo med vsemi stroji. Kratek dotik na kateri koli stroj, vključen v delo, odpre pogled operaterja, ki omogoča dostop do natančnih vrednosti. Orodje na enostaven način omogoča ogled vseh del, ki potekajo na kmetiji, dostop do informacij o delu, vzdrževanje urejenih evidenc in dober vpogled in razumevanje dobičkov.

Pogled operaterja - Operaterji na kmetiji se z mobilno napravo ali tablico avtomatično povežejo v realni pregled opreme v danem trenutku. Z enim dotikom lahko sproti prilagajajo načrte, si v realnem času gledajo aplikacije in donose, in enostavno delijo pomembne podatke z gospodrji in zaupanja vrednimi svetovalci.

Bodoče izdaje

Farfmers Edge je razkril tudi prihodnje izboljšave za kabinsko orodje:

Upravljanje žetve v realnem času - integrirana tehtnica bo odpravila ročno vnašanje podatkov o žetvi, kar bo omogočilo večjo natančnost in ažurnost podatkov in bo še dodatno izboljšalo avtomatizirano upravljanje zalog žita.

Integrirani tržni podatki - pridelovalcem omogoča, da so obveščeni o dogajanju na trgu z vpogledom v najbolj priljubljene kmetijske proizvode, vključno s koruzo, sojo, oljno ogrščico in pšenico, in jim pomaga, da da dosežejo najboljši izkupiček za žetev.

Kinematika v realnem času (RTK) - RTK, ki jo omogoča CanPlug, bo pomagala prodajalcem in kmetovalcem. Farmers Edge z mrežo baznih postaj partnerjev in prodajalcev omogoča prenos signalov, ki korigirajo napake pri določanju položaja, ki jih povzroča atmosfera.

Deljenje povezav A/B - Za doseganje višjih ravni povezovanja v realnem času bo ta funkcija omogočila deljenje povezav med različno opremo in pripomočki.

Kratek pregled ekskluzivnih funkcij:

Kabinsko orodje, z integrirano FarmCommand aplikacijo, je komplementarno s naborom obstoječih, edinstvenih orodij za podporo odločitvam, vključno z:

Hiperlokalnimi podatki o vremenu - FarmCommand se poveže z vremenskimi postajami na kmetijah, da zagotovi podatke o trenutnih razmerah, napovedi ter radarske in druge podatke pomembne za delo na polju. Ti hiperlokalni podatki podpirajo načrtovanje del, uporabljajo pa jih tudi modeli za napovedi, da oblikujejo kar najboljša priporočila glede dušika, napovedi glede škodljivcev in bolezni ter faz rasti pridelkov.

Upravljanje zalog v realnem času - Upravljajte zaloge semen, kemikalij in gnojil kar na polju, da boste kar najbolje nadzorovali zaloge in stroške.

Avtomatizirano upravljanje zalog žit - Z vodenjem seznama pridelkov, vrst in skupne teže pridelka po polju to orodje omogoča hiter pregled izkupička žetve, kar omogoča boljše vodenje evidenc.

Dnevni posnetki in edinstvene večplastne karte - dostopajte do zbirke visokokakovostnih večplastnih kart, da dobite celosten pregled nad polji. Nadzorujte zdravje svojih pridelkov in hitro prepoznajte težave z dnevnimi satelitskimi posnetki ali pa si oglejte serijo kart opreme in preverite rabo in izmerite zmogljivost. Karte je mogoče gledati v plasteh ali eno ob drugi, kar vam bo omogočilo vpogled v sezono in odkrivanje novih vzorcev.

Avtomatizirano zaznavanje zdravje pridelka - Funkcija Karte sprememb v zdravju pridelka in obvestila avtomatično pregleda posnetke in sproži alarme, ko pride do spremembe na polju. To edinstveno orodje nakaže potencialne težave, vključno s škodljivci, boleznimi, pomanjkanjem hranil, slabim vremenom, zamujenimi opravili, okvarami opreme, težavami pri odtekanju vode in drugim, kar izboljša vrednost dnevnih posnetkov s tem, ko pridelovalcem pomaga po prioritetah razvrščati pregledovanje polj, prepoznati težave in se odzvati na težave s pridelkom še preden te vplivajo na žetev. Z integriranim GPS sistemom je enostavno najti dele polja, ki kažejo odstopanja ali druge težave, da lahko tam evidentirate opažanja, posnamete slike ali delite podatke.

Dostopnost

Kabinsko orodje je že na voljo na iTunes (iOS 1.35.9) in Google Play (Android 1.35.9)

Če želite izvedeti več o Kabinskem orodju FarmCommand, prosimo obiščite: https://www.FarmersEdge.ca/InCabTool

O podjetju Farmers Edge

Farmers Edge je eno izmed vodilnih podjetij na svetu na področju odločanja v kmetijstvu, ki na skupni površini 9,7 milijona hektarov ponuja plačljive precizne digitalne rešitve. Farmers Edge z integracijo podatkov o obdelovalnih površinah, programsko opremo, ki je preprosta za uporabo, najnovejšo procesno tehnologijo, napovednim modeliranjem in napredno agronomsko analitiko proizvajalcem nudi prilagodljive rešitve, s katerimi lahko proizvedejo več z manjšim vložkom. Rešitve, ki jih razvija Farmers Edge, se z uporabo inovativnih digitalnih agronomskih orodij osredotočajo na trajnostno proizvodnjo visokokakovostnih pridelkov z visokim donosom in so zasnovane za optimizacijo vhodnih surovin, minimizacijo vpliva na okolje in zaščito ekonomske vzdržnosti kmetij. Od izbire semena do analize podatkov o donosu Farmers Edge masovne podatke pretvarja v vpoglede v realnem času, ki podpirajo informirano odločanje. Več podatkov o Farmers Edge najdete na FarmersEdge.ca ali FarmersEdgeUSA.com.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190417005267/en/

Kontakti

Medijski kontakti:

Farmers Edge

Jill Reed

Sift Communications za Farmers Edge

farmersedge@siftpr.com

Telefon: +1-415-722-2433

Vir: Farmers Edge

Multimedia

Foto: Novo Kabinsko orodje Farmers Edge nudi gladko digitalno izkušnjo tako v pisarni kot v kabini.