O-STA

Srečanje tHIS 2019 bo nakazalo razvoj znanosti in tehnologije na področju zdravja prek razširjenega razstavnega prostora v Šanghaju in Hangzhouju

ŠANGHAJ--(BUSINESS WIRE)-- Vrh zdravstvene industrije (The Health Industry Summit ali tHIS) 2019, ki ga organizira podjetje Reed Sinopharm, bo povečal svoj razstavni prostor na 400.000 m2. Prvič bo dogodek potekal v dveh mestih po principu "Dve mesti, en dogodek". Šanghaj in Hangzhou, dve pomembni mesti v gospodarskem pasu kitajske reke Jangce, bosta tako gostili različne razstave: v Šanghaju bosta potekala kitajski sejem mednarodne medicinske opreme (CMEF) in sejem PHARMCHINA v Narodnem kongresnem in razstavnem centru med 13. in 17. majem, v Hangzhouju pa razstava API China, kitajska vodilna razstava na področju farmacevtske proizvodnje, v Mednarodnem centru Expo Hangzhou med 8. in 10. majem.

Letos bodo na srečanju tHIS 2019 izpostavljene obsežne zdravstvene tehnologije, vključno z medicinsko tehnologijo in instrumenti, zdravili ter aktivnimi farmacevtskimi učinkovinami. Na Tednu velike zdravstvene razstave se bo na več kot 130 srečanjih zbralo več kot 7400 razstavljavcev iz več 30 držav in regij ter 230.000 obiskovalcev iz 150 držav.

81. izdaja sejma CMEF se bo začela istočasno kot razstava Inteligentno zdravje Kitajska 2019 (Intelligent Health China 2019) in 28. mednarodna razstava proizvodnje in oblikovanja komponent (ICMD) ter tako zajela celotni industrijski spekter, vključno z medicinskimi instrumenti in tehnologijami. Sejem bo izpostavil 10 enot, mednarodna tekmovanja na področju medicinskih transformativnih inovacij, razstave ter skoraj 60 akademskih konferenc. 81. izdaja sejma PHARMCHINA bo vključevala dejavnosti, kot so inovacijski in marketinški forumi ter srečanja farmacevtskih zastopnikov.

Razstava API China v Hangzhouju bo kot uveljavljeni celostni prikaz in poslovna platforma kitajske farmacevtske industrije sodelovala z vodilnimi farmacevtskimi podjetji pri spodbujanju farmacevtskih tehnoloških inovacij ter nadgrajevanja proizvodov na Kitajskem.

Med glavnimi razstavljavci bodo tudi podjetja Mindray, Shinva, United Imaging, GE, Siemens, Philips, Yuyue, JD.COM, Omron, Foxconn in Intel ter kitajski farmacevtski velikani, kot so Sinopharm, Shanghai Pharma in CR Pharmaceuticals.

V sklopu področja prehrane bo srečanje tHIS ponudilo tri večje razstave - razstava naravnega zdravja in prehrane (Natural Health & Nutrition Expo ali NHNE), mednarodna razstava hrane in pijač (International Food and Beverage Expo ali NFBE) ter razstava prehranjevalnih in zdravstvenih sestavin (Nutration & Health Ingredients ali Nhi) - ter tako zajelo celotni spekter prehranjevalne industrije od raziskave in razvoja do proizvodnje in prodaje. Vrha se bodo udeležila tudi mnoga podjetja, kot so GNC, Jamieson Bodybuilder, Enervite, JSC TWINS TEC ter Good Health. Kot najbolj vplivni dogodek v svetovni zdravstveni industriji se srečanje tHIS zavzema za zagotavljanje celostne podpore strankam po vsem svetu na kitajskem trgu ter za povezovanje med svetovnim in kitajskim trgom.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190429005421/en/

Kontakti:

Yolanda Yang
E-pošta: ziwei.yang@reedsinopharm.com
Telefon: +86 010 84556590



Vir: Reed Sinopharm