O-STA

Edinstven dan, dan Škisove tržnice

Ljubljana, 9. 5. 2019 - Prišel je 9. maj in z njim že 22. Škisova tržnica, ki predstavlja raj na zemlji za vse mlade. Od 12. ure naprej bodo tako mladi lahko uživali v ritmih najboljših glasbenih in tujih izvajalcev, obiskali študentske klube na stojnicah in uživali na ta edinstven dan, ki ga ne more pokvariti niti dež.

Vhod na Škisovo tržnico bo mogoč danes od 11.45 naprej. Z mimohodom študentskih klubov in pozdravnim govorom predsednice Zveze ŠKIS Nine Plank se bo tudi uradno otvorila že 22. Škisova tržnica. Mednarodni otoček, ki se nahaja pri elektro odru, bo ponujal raznolike informacije o tujini iz kar 20 držav. Tam bodo prav tako neprofitne organizacije, kot so Zavod Varna pot in DrogArt, obiskali boste lahko otoček ŠOU Ljubljana, si privoščili koktajile, prigriznili topel obrok in se spustili po ziplin-u ter si ogledali prizorišče tudi iz zraka. Zvečer pa na veliki oder stopijo glasbene legende, kot so Siddharta, Jan Plestenjak, Vlado Kreslin, Pero Lovšin in ostali. Elektro oder bodo prevzele melodije tujih in domačih DJ-jev - Dynoro, Kosta Radman, Clay Clemens ... Edinstven glasbeni program za edinstven dogodek!

Največji del Škisove tržnice pa predstavljajo študentski klubi, ki bodo na regijskih otočkih predstavljali kulinarične specialitete, pripravili razne igre in atrakcije za vse obiskovalce. Katera regija bo premagala vse ostale v študentskih igrah in kateri klub bo osvojil naziv "najboljše stojnice"? Vse to bomo izvedeli danes.

Še nekaj napotkov ...

Organiztorji naprošajo, da obiskovalci pridejo na prizorišče pravočasno. Cena vstopnice na dan prreditve znaša 7 eur. Nakup vstopnice je danes do 10. ure prek mBills možen še po ceni 3 eur, po tej uri pa se cena dvigne na 7 eur. Ampak pozor, ob nakupu vstopnice za 7 eur, ti podarijo še gratis pijačo. Nakup bo možen tudi na vhodu na prizorišče in preko Eventima. S vstopnico lahko prosto prehajaš do 20. ure, po tej uri prehajanje iz prizorišča in nazaj ni več dovoljeno (potreben je nakup nove karte).

Plačevanje na letošnji Škisovi tržnici bo potekalo z gotovino, na označenih blagajnah pa bo možen nakup tudi z bančno kartico. Prav tako bodo na prizorišču polnile postaje mBills, kjer si boste lahko naložili dobroimetje.

Tudi vreme ne more uničiti tako edinstvenega dne, kot je dan Škisove tržnice. Vseeno pa, da ne boste mokri, ne pozabite dežnika ali dežnega plašča, na primerno obutev in na veliko prijateljev, da se boste skupaj pogreli.

Na edinstvene trenutke na Škisovi tržnici 2019!

Več informacij:

Nina Miketič - odnosi z javnostmi

e-pošta: nina.miketic@skis-zveza.si

Telefon: +386 (0)40 594 036