O-STA

Synology je predstavil nadgradnjo operacijskega sistema DiskStation Manager 6.2.2

Preverjeno zanesljiv sistem za transformacijo informacijskih tehnologij v podjetjih.

Ljubljana, 27. maj 2019 - Synology je predstavil najnovejšo različico operacijskega sistema DiskStation Manager (DSM) 6.2.2, ki prinaša vrsto novosti tako na področju uporabniške izkušnje, kot tudi izboljšav delovanja sistema.

"DSM 6.2 je svojo zanesljivost dokazal v praksi, saj ga uporablja že več kot 3,4 milijona uporabnikov strežnikov NAS Synology. DSM 6.2.2 je še bolje prilagojen sodobni informacijski opremi v podjetjih in je primeren za uporabo v kateremkoli okolju. Nova različica ponuja bolj podrobne možnosti in s tem bolj natančne nastavitve, ki administratorjem omogočajo boljši nadzor nad celotnim sistemom." je izjavil Hewitt Lee, direktor skupine za upravljanje z izdelki v korporaciji Synology. "Upravljanje s poslovnimi podatki je s storitvami, ki so bolje prilagojene željam uporabnikov, enostavnejše."

Pomembne novosti vključujejo:

  • Optimizacija sistema: granularne (podrobne) konfiguracije, ki zagotavljajo izboljšane zmogljivosti v produkcijskih okoljih, so zdaj na voljo v rešitvah Snapshot Replication, iSCSI Manager in Synology High Availability. Za več informacij obiščite Release Note.

  • Pameten način nadgradnje (Smart Update): da bi prihajalo do vse manj motenj v delovanju sistema, Smart update preveri, ali bi priporočena nadgradnja sistemu koristila in se, na podlagi delujočih storitev, ki imajo za cilj neprekinjeno delovanje sistema, odloči za namestitev ali opustitev nadgradnje.

  • Kontekstualno vodenje za hitro odločanje: v upravitelju Storage Manager je več dodatnih informacij in nasvetov za odpravljanje napak, ki bodo pomagali zmanjšati število človeških napak in nejasnosti ter obenem usmerili uporabnike k lažjemu razreševanju težav in jih, z boljšo uporabniško izkušnjo, podprli v različnih možnostih upravljanja hrambe.

  • Pomočnik pri selitvi - Migration Assistant Beta: nova rešitev, ki med nadgradnjo strojne opreme omogoča preprosto selitev celotnega sistema, z minimalnimi motnjami uporabnikov in storitev - vključno z vsebino, logičnimi številkami enot (LUN) in konfiguracijami.

  • Do junija 2023 bodo tako DSM 6.2, kot seznam programov za varnostno kopiranje, upravljanje datotek in sinhronizacijo, visoko razpoložljivost, videonadzor, centralno upravljanje in preostalih programov, dobili varnostne posodobitve in pomembne popravke. Dolgoročna podpora zagotavlja, da lahko podjetja daljše obdobje ohranijo stabilno delovno okolje in načrtujejo uvajanje naslednje večje različice v ustreznem časovnem okviru.

Za več informacij o DSM 6.2, obiščite: https://www.synology.com/dsm/6.2

Za celovito informacijo o politiki podjetja Synology glede varnosti in nadgradenj, prosimo preberite dokument Security Whitepaper: http://sy.to/securitywhitepaper.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si