O-STA

* Sanjam Tvoj Poljub * Dani Gregorc

"Sanjati je dovoljeno, četudi nam realnost tega pogosto ne pusti." 

"V sodelovanju z avtorjem uspešnic skupin Šank Rock in Pop Design"

Singel zaključuje drugo samostojno zgoščenko in dodaja košček mozaiku, katerega zadnji del je duet z hrvaškim glasbenikom skupine Latino, Željkom Krušlinom - Kruško, imenovan "A, Joj". Dolgoletni glasbenik in izkušen imitator Dani Gregorc je zaslovel z ansamblom Vagabundi, kjer je 12 let kot frontman obeležil več kot tisoč nastopov po vsem svetu in večini celin. Zmes radovednosti in preizkušanja lastnih meja ga je popeljala na samostojno pot, do avtorske zgoščenke v sodelovanju z legendarnima Otom Pestnerjem in Adijem Smolarjem. Sledila je pesem Fant s kitaro v studiu s Tomažem Domiceljem in številne druge.

• Povezava (audio) na Youtube: https://youtu.be/cwPgVox8aLE




Zadnje uspešne glasbene zgodbe v okviru različnih zasedb so vsekakor Kitajska turneja z zaključkom v Abu Dhabiju in najvecjim Oktoberfestom v Emiratih, Las Vegas in najdaljša turneja v Avstraliji z 121 dnevi nastopov. Bogato izkušnjo na njegovem glasbenem popotovanju je dodala imitatorska vloga Elvisa Presleya, ki je izpilila glasbenikov odrski ter vokalni nastop in še danes navdušuje množice. In česar mnogi ne vedo - v njegovem prvem hišnem ansamblu Vesna je dolgo prepevala tudi Irena Vrčkovnik. A to je začetek - tako kot vsak dan nove sanje. Popolne, nedotakljive, polne poljubov.




"Pravijo, da tam nekje po srečanju z Abrahamom, možje pridemo drugič v puberteto. Kot menda zvezde, ki preden ugasnejo, še enkrat močno zažarijo. Tako se človek, ne da bi se dobro zavedal, spet začne ozirati za svojo muzo, ki je najbliže, (kot na dotiku skoraj otipljivih želja,) v trenutkih, ko se dan prevesi v noč. Pred spanjem se pričnejo mešati spomini in skomine, ki se največkrat uresničijo samo v sanjah. Tako je neko noč, ko sem se zbudil sredi sanj, nastal zametek za to preprosto, a iskreno besedilo. V beležko, ki jo imam vedno poleg blazine, sem še na pol v sanjah zapisal samo nekaj fraz: obraz, pogled, nasmeh, dotik..." Peter Rezman



Podatki o skladbi "Sanjam tvoj poljub":

Glasba in aranžma : Zvone Hranjec / Besedilo : Peter Rezman / Kitare, bas : Zvone Hranjec /

Klaviature : Boris Jelenko / Bobni : loops / Spremljevalni vokali : Saša Korun /

Mix : Zvone Hranjec / Mastering : Franci Zabukovec / Zvone Hranjec studio - 2019


• Povezava (audio) na Youtube: https://youtu.be/cwPgVox8aLE

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

AGENCIJA GIG

Ulica 25. maja 72, 5000 Nova Gorica
Nuša Jezeršek / T: +386 31 800 243