O-STA

Fructal prejel tri šampione kakovosti in devetnajst medalj na sejmu Agra 2019

Ajdovščina - 5.7.2019 - Na mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod so Fructalovi sokovi, nektarji in pijače letos prejeli 19 medalj in kar tri posebna priznanja - šampione kakovosti, kar je ponovna potrditev kontinuirane zaveze Fructala k pripravi izdelkov iz najkakovostnejših surovin in v skladu z najvišjimi standardi.

Pod okriljem 57. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra v Gornji Radgoni je potekalo tudi mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod. Žirija je Fructalovim izdelkom podelila tri ŠAMPIONE KAKOVOSTI za izdelke s trikratno zaporedno veliko zlato medaljo v kategoriji sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod. Gre za:

- Fructal nektar iz marelic in jabolk

- Fructal nektar iz črnega ribeza in

- Fruc Limonado z vitaminom C.

Vsi Fructalovi izdelki, ki so bili poslani na ocenjevanje, so prejeli nagrado. Fructal je s svojimi izdelki, poleg šampionov kakovosti, prejel tudi VELIKE ZLATE, ZLATE in SREBRNE MEDALJE in s tem potrdil svoj status zaupanja vrednega proizvajalca najkakovostnejših sokov, nektarjev in pijač. VELIKO ZLATO MEDALJO je žirija podelila kar 13. izdelkom. Med njimi so tudi novosti letošnjega leta kot na primer Vita Fruc marelica pomaranča in pomaranča ananas.

Dodatno k velikim zlatim medaljam, je Fructal Superior 100% bio sadno zelenjavni sok jabolko, breskev in korenček prejel ZLATO MEDALJO in pet izdelkov pa je prejelo SREBRNO MEDALJO. Nagrajeni izdelki potrjujejo Fructalovo usmerjenost v vrhunsko kakovost, ki traja že od leta 1945.

________________________________________________________________________

Več informacij: Fructal d.d., pr.info@fructal.si; 05 369 12 02; www.fructal.s i