O-STA

S BLOCK na konferenci APAC Blockchain Conference 2019 v avstralskem Sydneyju

BERN, Švica--(BUSINESS WIRE)-- V avstralskem Sydneyju je od 22. do 24. julija 2019 potekala azijsko-pacifiška konferenca o tehnologiji veriženja blokov APAC Blockchain Conference. V svoji tretji izdaji je največji dogodek s področja v Avstraliji in edini tovrstni dogodek, ki ga podpira Avstralsko združenje digitalne industrije (Australian Digital Commerce Association), udeležujejo pa se ga igralci s področja tehnologije veriženja blokov z vse regije, ki razpravljajo o možnostih uporabe inovacij, ki jih prinaša tehnologija, v resničnem življenju.

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno besedilo je na voljo tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005856/en/

S BLOCK je ponosen partner konference. Podpredsednik S BLOCK-a Peter Busser je v svojem prvem javnem nastopu predstavil poslovne priložnosti in tehnične podatke super digitalne denarnice. Povabljen je bil tudi k sodelovanju v forumu gostov, kjer je z drugimi govorniki foruma podrobneje spregovoril na temo varnosti tehnologije veriženja blokov in udobju digitalnih plačil. Govoril je o prispevku, ki ga S BLOCK prinaša globalni industriji, in veliki verjetnosti, da postane prva digitalna valuta, ki bo v celoti integrirana v sedanji finančni sistem.

Peter Busser ima bogate izkušnje z upravljanjem finančnih produktov kvantitativnega trgovanja in uživa velik ugled med svetovnimi vlagatelji. Odgovoren je predvsem za razvoj produktov denarnice S BLOCK. Ob upravljanju z več milijonov dolarjev vrednim skladom vodi ekipo, ki ustvarja več kot 60-odstotne kratkoročne mesečne donose na podlagi revolucionarne trgovalne tehnologije, ki jo vodi umetna inteligenca, v sodelovanju s tridesetimi vodilnimi investicijskimi skladi.

V svojem nastopu je razkril še eno funkcijo ekosistema S BLOCK-a, MasterNodes, udeležence foruma pa je vodil tudi skozi dnevnik transakcij kvantitativnega trgovalnega sistema. Občinstvo je zatem osupnil z napovedjo, da je v pripravi verzija 2.0, ki je predvidena za predstavitev 20. septembra v Dubaju. Posodobljena verzija bo vsebovala težko pričakovane funkcije kot so S Pay in Wormhole Chat.

Peter je v komentarju glede stanja ekosistema omenil hitro rast vrednosti žetona SBO, čigar vrednost je v času od izdaje zrasla 1.8-krat. Ob teh spodbudnih rezultatih je Peter poudaril, da je ključno zagotoviti stalno nadaljevanje omenjenega trenda, kar je zelo mogoče glede na močno podporo SBO zaradi njegovega količinskega prihodka. To bo preprečilo velika nihanja v vrednosti, ki smo jim priča v drugih kriptovalutah.

Izvirno verzijo si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005856/en/

Kontakti

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Jennifer Bialek

contacts@sblock.com

www.sblock.com

Vir: S BLOCK