O-STA

Uprava družbe WeWork's potrdila vodstvene spremembe

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Uprava družbe WeWork je danes oznanila naslednje spremembe na vodstvenih položajih: soustanovitelj Adam Neumann se je odločil umakniti s položaja izvršnega direktorja in nadaljevati kot neizvršni predsednik. Artie Minson, prej eden od predsednikov uprave in glavni finančni direktor družbe Wework, in Sebastian Gunningham, prej prav tako podpredsednik, sta bila oba imenovana kot izvršna direktorja. Spremembe so že v veljavi.

Adam Neumann je povedal: "Kot soustanovitelj družbe WeWork sem zelo ponosen na to ekipo in na izjemno podjetje, ki smo ga zgradili v zadnjem desetletju. Naša globalna platforma sedaj obsega 111 mest v 29 državah in vsakodnevno služi več kot 527,000 članom. Naše poslovanje še nikoli ni bilo tako uspešno kot sedaj, a v zadnjih tednih je pozornost, usmerjena vame, postala moteča do stopnje, ko sem se odločil, da je v najboljšem interesu družbe, da odstopim kot izvršni direktor. Zahvaljujem se svojim kolegom, našim članom, partnerskim stanodajalcem in našim vlagateljem, da še naprej verjamejo v to izjemno podjetje."

Artie Minson in Sebastian Gunningham sta povedala: "Rada bi se zahvalila Adamu za njegovo vizijo in strast pri izgradnji družbe WeWork v zadnjih devetih letih. Naš inovativen model članstva, čudovito oblikovanje in inovativne ponudbe za skupnosti so spremenile način, na katerega posamezniki in podjetja po svetu razmišljajo o svojem delovnem okolju. Izjemna čast je voditi WeWork v tem pomembnem zgodovinskem trenutku za družbo. Naše jedrno poslovanje je močno in delali bomo jasne korake za zagotavljanje ravnovesja med WeWorkovo visoko rastjo, donosnostjo in edinstveno izkušnjo članstva, medtem pa bomo tudi ocenjevali, kdaj bi lahko napočil optimalen trenutek za prvo javno ponudbo delnic. Predani smo zagotavljanju nenehnega uspeha za naše člane, partnerje, zaposlene in delničarje na tej poti."

Član uprave Bruce Dunlevie, partner družbe Benchmark in eden prvih vlagateljev v WeWork, je povedal: "Adam je nadzoroval izgradnjo globalne platforme, ki svoje člane podpira na dnevni ravni in je v manj kot desetih letih zrasla do pričakovanih povprečnih letnih prihodkov v višini 4 milijarde ameriških dolarjev. Adam in ekipa WeWork sta na novo definirala načine, na katere ljudje in podjetja pristopajo k delu, in v industrijo nepremičnin vpeljala inovativnost. Veselim se prihodnosti družbe WeWork in navdušen sem, da Arie and Sebastian od Adam prevzemata vodstveno taktirko na poti v naslednjo fazo rasti."

Član uprave Lew Frankfort je povedal: "Adam pripada tisti redki vrsti podjetnikov, ki imajo vizijo in zagon za to, da ustvarijo koncept za izjemno podjetniško priložnost in jo potem zasledujejo brez popuščanja. Ustvaril je eno najhitreje rastočih družb v zgodovini in skupaj z ostalimi direktorji se mu zahvaljujem za njegovo vodenje. Naša uprava navdušeno pozdravlja Artieja in Sebastiana kot vodji WeWorka v njegovem naslednjem obdobju in je zadovoljna z hitro rastjo družbe in njeno vodilno vlogo na trgu."

Izvorna različica sporočila je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190924005965/en/

Kontakti

Jimmy Asci, Gwen Rocco
press@wework.com

Vir: WeWork