O-STA

Z Nomago InterCity do Salzburga, Gradca, Zagreba in Beljaka že za 1 evro!

Ljubljana, 8. oktober 2019 - Nomago začenja z akcijo "Potuj po Evropi za samo 1 €", v okviru katere bo potnikom na mednarodnih linijah Nomago InterCity na razpolago 1000 vozovnic po 1 evro. Potniki iz okolice Ljubljane, Maribora in Bleda bodo lahko z Nomago InterCity po posebni ceni med drugim potovali v Zagreb, Beljak, Gradec in Salzburg.

Ponudba velja za odhode v novembru 2019 in med 15. januarjem ter 1. aprilom 2020. Vsi, ki bodo želeli izkoristiti posebno ponudbo, bodo morali pohiteti, saj bo na vsakem avtobusu Nomago InterCity na voljo le nekaj sedežev po posebni ceni.

"Trenutno se v Evropi dogaja velika sprememba v načinu mobilnosti. Potniki namreč ugotavljajo, da so na razdaljah do 500 kilometrov z avtobusom hitreje, udobneje in ceneje na cilju kot z letalom. Ena od pomembnih prednosti pa je tudi to, da z Nomago InterCity običajno prispejo v središče posameznega mesta, medtem ko bi v primeru poti z letalom morali iskati še povezavo med letališčem in mestom," pravi Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti v družbi Nomago.

Vsi avtobusu na mednarodnih linijah Nomago InterCity izpolnjujejo najstrožje okoljevarstvene in varnostne standarde, opremljeni pa so z najnovejšo tehnologijo, kar potnikom omogoča, da v vsakem trenutku vedo, kje se nahaja njihov prevoz. Potnikom na Nomago InterCity so na razpolago brezplačna wi-fi povezava, električne vtičnice, USB-vtičnice in udobni sedeži. Vozovnice lahko potniki kupijo na spletni strani https://intercity.nomago.si/, pri čemer si lahko sami izberejo tudi želene sedeže, prevoz prtljage pa je brezplačen. Poleg navadne vozovnice lahko potniki rezervirajo tudi vozovnice za premium razred z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom za noge ali vozovnice v razred za skupine, kjer imajo potniki tudi svoj kotiček z mizo za druženje.

O skupini Nomago

Nomago je celovit ponudnik prevozov in potovanj, ki potnike dnevno vozi v 49 slovenskih mest, z njegovo pomočjo pa lahko stranke odpotujejo tudi v 195 držav po svetu. Nomago je s storitvijo Nomago InterCity prisoten v 7 državah in povezuje potnike z 31 mesti v Nemčiji, Avstriji, Italiji, na Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem in v Sloveniji. V prvi vrsti si prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe. Poleg osredotočenosti na stranke si Nomago prizadeva tudi za trajnostno skrb za okolje in je sopodpisnik projekta EDISON (Eco Driving Innovative Solutions and Networking) ter že danes svojo floto vozil širi izključno z vozili, skladnimi z EURO 5 in EURO 6 standardi, v teku pa so tudi projekti vključevanja električnih vozil.