O-STA

Zveza ŠKIS z novo ekipo v nov mandat

Ljubljana, 29. 10. 2019 - V soboto, 26. oktobra 2019, so predstavniki študentskih klubov Slovenije izvolili svoje vodje regij in člane nadzorne komisije Zveze ŠKIS.

V soboto je v Bohinju potekala 6. izredna seja Sveta Zveze ŠKIS (Zveze študentskih klubov Slovenije). Vodje odborov so predstavile njihovo delovanje in izvedene projekte v letu 2018/19 in delo, ki so ga uspeli opraviti v preteklem mesecu od njihove izvolitve.

Svetniki študentskih klubov so na seji izvolili svoje vodje regij in člane nadzorne komisije. Predstavniki regij so tako postali: Grega Donša (02 regija), Vid Stropnik (03 regija), Jan Strajnar (dolenjska regija), Alen Kočar (gorenjska regija), Sergej Praček (primorska regija) in Mark Dolenšek (osrednja regija). Vsi novoizvoljeni se zavedajo, da je delovanje klubov na lokalni ravni pomembno in se bodo trudili delovati v njihovo dobro. Po svojih najboljših močeh bodo nadaljevali in nadgrajevali delo svojih predhodnikov ter pomagali klubom, jih spodbujali in jim stali ob strani.

Nadzorno komisijo Zveze ŠKIS pa po novem predstavljajo: Domen Fortunat, Blaž Murko, Tomaž Starašinič in Lovro Sukič. Novoizvoljeni so v predstavitvah svojih vizij povedali, da se bodo v času svojega mandata zavzemali za namensko rabo sredstev, prav tako pa bodo tudi vestno nadzorovali delovanje Zveze ŠKIS v zakonskih in finančnih okvirih ter opozarjali na morebitne nepravilnosti.

Miha Zupančič, predsednik Zveze ŠKIS, pravi, da svoji novi ekipi zaupa in verjame, da jim s skupnimi močmi uspe doseči ponovno povezanost vseh klubov.

Klara Šušteršič

Predstavnica za odnose z javnostmi na Zvezi ŠKIS

e-mail: klara.sustersic@skis-zveza.si

tel. št.: 040 265 373