O-STA

V Europarku Maribor zdaj tudi Idexe' in Office Shoes

Simona Mandl, center managerka Europarka, je ob otvoritvi čestitala poslovodkinji prodajalne Idexe Aleksandri Milanović. (foto_Bojan Mihalič)
V Europarku so s prodajalno Idexe' nadgradili že tako pestro ponudbo. (foto_Bojan Mihalič)
Italijanska blagovna znamka Idexe' predstavlja oblačila za otroke do 14 let. (foto_Bojan Mihalič)
Vabljeni v novo prodajalno Office Shoes.(foto_Bojan Mihalič)
V Office Shoes vam ponujajo bogato izbiro obutve vodilnih blagovnih znamk.(foto_Bojan Mihalič)

Nakupovalno središče Europark Maribor je nadgradilo že tako pestro ponudbo, saj je bogatejše za prodajalno z italijansko znamko Idexe' in prodajalno z modno obutvijo Office Shoes. Najnovejši modeli obutve vodilnih blagovnih znamk bodo pika na i vsaki modni kombinaciji. Najmlajši pa bodo lahko ne glede na letni čas zasijali v barvitih in igrivih oblačilih.

Igriva moda za otroke

Ker v Europarku Maribor želijo obiskovalcem ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo in zagotoviti, da se najde nekaj prav za vsakega, se je že tako bogati ponudbi pridružila italijanska znamka Idexe' z oblačili za otroke do 14 let. Prodajalna Idexe' je v mariborskem nakupovalnem središču svoja vrata odprla prav danes, v petek, 15. novembra. Obiskovalci bodo tako lahko izbirali med oblačili živahnih barv, ki se ponašajo z dobro kakovostjo in ugodno ceno.

Modna obutev za vsakega

Nič ni lepšega, kot sprehod po ulici v popolnoma novi modni obutvi. V Europarku Maribor je v sredo, 13. novembra, vrata odprla tudi prodajalna Office Shoes, ki sledi modnim smernicam vse od londonskih ulic do svetovnih modnih ikon. Obiskovalci največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije se tako lahko razvajajo tudi z najnovejšimi modeli vodilnih blagovnih znamk, kot so Tommy Hilfiger, Lacoste, Timberland, Skechers, Converse, Dr. Martens, Puma, Gant, Napapijri in mnoge druge. V prodajalni lahko vsak najde obutev po svoji izbiri: od klasične obutve, superg za vsakdan do skandinavskih blagovnih znamk in tistih z družbeno odgovornim značajem.

Europark Maribor - upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES - Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Najemne površine znašajo 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2018 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,76 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno upravlja v Sloveniji štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih centrov. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta:tjasa.toni-skubic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

Europark - managed by SES Spar European Shopping Centers GmbH