O-STA

Synology je predstavil UC3200, IP SAN za zahtevna okolja

iSCSI strežnik zagotavlja neprekinjeno delovanje sistema

Ljubljana, 19. 11. 2019 - Korporacija Synology Inc. je predstavila združen krmilnik UC3200, prvi dvojni krmilniški strežnik, ki je, v kombinaciji z razširitveno enoto RXD1219sas, namenjen zagotavljanju stalne dosegljivosti iSCSI podatkovnih storitev v zahtevnih okoljih.

"IKT administratorji v večjih podjetjih se spopadajo s skupnim izzivom - dosegljivost iSCSI rešitev s preprostim vmesnikom in za sprejemljivo ceno, ki je vedno ali skoraj vedno na voljo," je izjavil Jason Fan, produktni vodja v podjetju Synology Inc. "Povsem nova naprava UC3200 je ustvarjena ravno s tem namenom. UC3200 je aktivno-aktivna IP SAN rešitev, ki zagotavlja maksimalno dosegljivost sistema in omogoča preprosto upravljanje dveh krmilnikov iz enotnega portala."

Zanesljivost

Strežnik poganja štiri-jedrni 2,4 GHz Intel Xeon procesor. Vsak krmilnik je opremljen z 8GB DDR4 ECC UDIMM spomina, kar UC3200 omogoča hitrosti prenosa 140.000 4K IOPS pri zapisovanju naključnih podatkov v agregiranem 10GbE okolju. 1

Pomnilnik: 8 GB DDR4 ECC UDIMM, razširljiv do 64 GB.

Vgrajeni vhodi za 10GbE: 1 x 10GbE in 2 x 1GbE Ethernet, ki podpirajo pretikanje med delovanjem in funkcijo Link Aggregation.

PCIe razširitev: 1 x reža za dodatno namestitev razširitvene omrežne kartice PCIe 3.0.

Prilagodljivost: 12 rež za vgradnjo diskov SAS. Z dvema razširitvenima enotama RXD1219sas, je napravo mogoče razširiti na 500 TB zmogljivosti. 2

Modularna zasnova: ključni sestavni deli sistema, vključno z moduli SAS in ventilatorji, so nadomestljivi.

Podjetje Unitech Computer se je pridružilo preizkusnemu Beta programu z namenom pomagati zagotoviti stabilnost sistema UC3200 v dejanskem produkcijskem okolju. "Synology UC3200 je presegel naša pričakovanja. Namestitev je preprosta, v primeru težav pa je prestavljanje med dvema aktivnima krmilnikoma neopazno," je dejal Tony Chen, direktor tehnične podpore pri Unitech Computer. "Razen običajnih obvestil v e-pošti, za težavo, ki bi jo imeli moji kolegi, nisem slišal. UC3200 bi, brez dvoma, priporočil vsem podjetjem, ki iščejo iSCSI hrambo za virtualna okolja, saj zagotavlja zanesljivost delovanja in veliko zmogljivosti za sprejemljivo ceno."

Dosegljivost sistema

Z edinstveno zasnovo, UC3200 pomaga podjetjem dosegati skoraj stalno dosegljivost storitev.

  • Non-Transparent Bridge (NTB): omogoča neopazen prevzem opravil drugemu krmilniku, v primeru okvare prvega.

  • Samodejno širfiranje: za zaščito občutljivih podatkov podpira šifriranje podatkov na strojnem nivoju.

  • Vgrajen SATA-DOM: ločuje operacijski sistem od občutljivih podatkov.

  • Trdna zaščita predpomnilnika: za preprečevanje izgube podatkov v primeru okvare enega od krmilnikov, pred zapisom na disk, sinhronizira podatke v predpomnilnikih obeh krmilnikov.

  • 5-letno jamstvo: robusten in zanesljiv sistem za upravljanje s podatki s 5-letnim jamstvom.

Zasnovan za virtualizacijska okolja

UC3200 zagotavlja nemoteno in preverjeno iSCSI virtualizacijsko integracijo z glavnimi ponudniki na trgu.

  • Skladnost s standardom iSCSI ALUA: gostiteljem dovoli, da prepoznajo optimizirane poti za izboljšanje pretoka podatkov in učinkovitost.

  • Posnetek stanja: zagotavlja načrt obnove podatkov v virtualnih okoljih.

  • Pripravljen za virtualizacijo: certificiran za okolja VMware vSphere® 6.5, Microsoft Hyper-V®, Citrix XenServer® in OpenStack® Cinder.

RXD1219sas - razširitvena enota za UC3200

RXD1219sas je razširitvena enota višine 2U in predstavlja idealno rešitev za nadgradnjo hrambenega prostora za UC3200. S povezavo UC3200 in razširitvene enote RXD1219sas, ki ju povežete neposredno z uporabo dveh mini-SAS HD kablov, lahko dodate 12 dodatnih rež za 2,5"/3,5" diske SAS.

  • Skalabilnost: plug-and-play zasnova za nemoteno nadgradnjo hrambenega prostora.

  • Zmogljivost: mini-SAS HD povezljivost omogoča zmogljiv prenos podatkov.

  • Zanesljivost: redundančni (vsebuje 2, eden je rezervni) napajalnik omogoča neprekinjeno delovanje.


Za več informacij o UC3200, obiščite https://www.synology.com/products/UC3200.

Za več informacij o RXD1219sas, obiščite https://www.synology.com/products/RXD1219sas.

1 Razultati testiranj lahko odstopajo, odvisno od okolja, rabe in konfiguracije.

2 UC3200 lahko nadgradite na do 36 diskov z uporabo dveh RXD1219sas.


O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si