O-STA

Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije trgovina Evitel je prenovil svoje prostore

Trgovina Evitel

Ljubljana, 20. novembra - Trgovina Evitel je svoja vrata v trgovskem centru Qlandia na Ptuju odprla leta 2010, od torka, 19. novembra, pa vabi v prenovljene in sodobno opremljene prostore. Za tiste, ki jih bodo obiskali do 29. novembra, so pripravili 20-odstotni otvoritveni popust na mobilne pakete Naj A, B in C.

"Uporabniki lahko sedaj v novo opremljenih prostorih preizkusijo najnovejše modele mobitelov, se poigrajo v NEO kotičku ter testirajo delovanje najnaprednejše televizije in pametnega doma. Naši prodajalci vas pričakujejo, da skupaj z vami pripravijo najboljšo ponudbo za vas", ob otvoritvi prenovljenih prostorov pravi direktorica Nataša Gerič Pal.

Če potrebujete nov mobitel (pa naj bo pameten ali tisti klasični), mobilni paket, fiksni paket s televizijo, internetom in morda tudi fiksno telefonijo, če bi radi kupili nov televizor, ovitek za mobitel ali pa le spremenili svoj obstoječi paket, na Ptuju obiščite sodobno opremljeno Trgovino Evitel, ki je pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije.

V njej lahko preizkusite NEO, ki je prinesel popolnoma nov način iskanja televizijskih vsebin, saj lahko svoj najljubši TV-kanal odslej enostavno poiščete tako, da to poveste in to v slovenščini. Na enak način lahko poiščete tudi oddajo, ki jo želite gledati, ali izgovorite naslov filma ali kar ime igralca oz. igralke. Tako ni več potrebno, da veste, na katerem kanalu je kateri program.

Na plačilnem avtomatu lahko s plačilno kartico brez kakršnekoli provizije plačate tudi račun za komunikacijske storitve Telekoma Slovenije. In če morda vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Trgovina je odprta vsak dan od ponedeljka do sobote med 8.00. in 21.00 uro, ter v nedeljo od 9.00 do 13. ure. Za informacije jih lahko pokličete na številko 031 348 670 ali jim pišete na ptuj.evitel@siol.net.