O-STA

Rick and Morty se ga bosta odkačila v Zyngini uspešnici Merge Dragons!

Foto: Rick in Morty se ga odkačita v Zyngini uspešnici Merge Dragons! (Grafika: Businses Wire)
Rick in Morty se ga odkačita v Zyngini uspešnici Merge Dragons! (Grafika: Businses Wire)
Rick in Morty se ga odkačita v Zyngini uspešnici Merge Dragons! (Grafika: Businses Wire)

Lika nagrajene serije bosta blestela v posebni izdaji igrice

SAN FRANCISCO, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), ena izmed vodilnih družb v svetu interaktivne zabave, je danes sporočila, da je z Adult Swimom sklenila licenčni dogovor za igrice ter bo lika iz z emmyjem nagrajene TV serije Rick and Morty prestavila v Gram Gamesovo igrico Merge Dragons!. Rick and Morty se pojavita v pustolovski sestavljanki v posebnem dogodku v živo 22. novembra 2019. Stari, pripravi se na pravo zmajevsko zabavo!

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko gledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20191122005036/en/

Sodelovanje bo pripeljalo Ricka in Mortyja v posebno izdajo Merge Dragons!, s katero bodo igralci nagrajeni za zdravljenje zemlje in zbiranje točk. V igrici Rick in Morty igrata Merge Dragons!, v katero vdreta, da bi prišla do Sodnega kamna (Stone of Reckoning), močnega predmeta, ki odpira portale do prepovedanih svetov. Tako dvojica trešči v Dragonijo, svet igrice Merge Dragons!, kjer lahko oboževalci zato pričakujejo precej super znanstvenega kaosa.

"Zamisel, da se nam bosta v Dragoniji pridružila Rick in Morty je super-duper-dup, saj imata zares natrpan intergalaktični urnik," je dejal Bernard Kim, direktor založništva v Zyngi. Kot veliki oboževalci serije smo počaščeni, da bosta v stiku z našimi igralci na način, ki bo všeč tako oboževalcem serije kot igrice Merge Dragons!. Le kdo si ne želi videti, kako se bo razvil Zmaj Rick?!"

Merge Dragons! si je mogoče brezplačno naložiti v trgovini App Store za iPhone in iPad, kot tudi v Google Play. Za več informacij o Merge Dragons!, obiščite kanale za skupnosti oboževalcev na Twitterju, Facebooku, Instagramu in YouTubu.

Uredniške opombe:

Za ogled dodatnega materiala za Merge Dragons!, prosimo, kliknite sem.

O družbi Zynga Inc.

Zynga je eno globalnih vodilnih podjetij na področju interaktivne zabave, katerega misija je povezovanje sveta prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala kakšno od Zynginih franšiznih iger, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrati pa jih je mogoče na različnih družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007, ima sedež v San Franciscu ter pisarne v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali Zyngi sledite na Twitterju in Facebooku.

O studiu Gram Games

Gram Games je studio za razvoj mobilnih iger, zavezan visoki kakovosti družabnih iger, ki s pomočjo igre ustvarjajo resnične vezi. Gram Games, ki je bil ustanovljen leta 2012 in ga je leta 2018 prevzela Zynga, je zgradil ekipo profesionalcev na področju iger, ki so v studiih v Londonu in Istanbulu osredotočeni na ustvarjanje prepričljivih iger za mobilne platforme, med drugim Merge Dragons! in 1010! Za več informacij obiščite www.gram.gs.

Izvirno sporočilo za javnost je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191122005036/en/


Kontakti

Zynga Media Contact:
Jonathan Lopera // Iga Kowacka
jlopera@zynga.com // ikowacka@zynga.com

ali

Kjell Vistad // Jeffrey Fong
ONE PR Studio (for Zynga in the US) // zynga@oneprstudio.com // (510) 893-3271

Vir: Zynga


Večpredstavnostne vsebine

Rick in Morty se ga odkačita v Zyngini uspešnici Merge Dragons! (Grafika: Businses Wire)

Rick in Morty se ga odkačita v Zyngini uspešnici Merge Dragons! (Grafika: Businses Wire)

Rick in Morty se ga odkačita v Zyngini uspešnici Merge Dragons! (Grafika: Businses Wire)