O-STA

Akciji Black Friday in Cyber Monday za cenejše potovanje po Evropi

Ljubljana, 28. november 2019 - "Črni petek" in "spletni ponedeljek" bosta razveselila tudi posameznike in družine, ki v jesenskih dneh že razmišljajo o naslednjem dopustu, izletu ali popotniški izkušnji. Cene vozovnic za linije Nomago InterCity, ki povezujejo 31 slovenskih, hrvaških, italijanskih, nemških, avstrijskih, madžarskih in slovaških mest ter 6 mednarodnih letališč, bodo namreč med črnim petkom in spletnim ponedeljkom kar prepolovljene.

Vozovnice po 50 odstotkov nižji ceni si bodo lahko potniki s kodo BLACKFRIDAY50 zagotovili samo na spletni strani https://intercity.nomago.si/. Akcija bo trajala med 29. novembrom in 2. decembrom, posebne znižane cene vozovnic pa bodo veljale za vse linije Nomago InterCity za odhode med 13. januarjem in 31. marcem 2020. Vsi, ki bodo želeli izkoristiti posebno ponudbo, bodo morali pohiteti, saj bo na vsakem avtobusu Nomago InterCity na voljo omejeno število sedežev po posebni ceni.

Vsi avtobusi na mednarodnih linijah Nomago InterCity izpolnjujejo najstrožje okoljevarstvene in varnostne standarde, opremljeni pa so z najnovejšo tehnologijo, kar potnikom omogoča, da v vsakem trenutku vedo, kje se nahaja njihov prevoz. Potnikom na Nomago InterCity so na razpolago brezplačna wi-fi povezava, električne vtičnice, USB-vtičnice in udobni sedeži. Potniki si ob nakupu vozovnice lahko sami izberejo tudi želene sedeže, prevoz prtljage pa je brezplačen. Poleg vozovnice v ekonomskem razredu lahko potniki rezervirajo tudi vozovnice v premium razredu z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom za noge ali vozovnice v razredu za skupine, kjer imajo tudi svoj kotiček z mizo za druženje.

O skupini Nomago

Nomago je celovit ponudnik prevozov in potovanj, ki potnike dnevno vozi v 49 slovenskih mest, z njegovo pomočjo pa lahko stranke odpotujejo tudi v 195 držav po svetu. Nomago je s storitvijo Nomago InterCity prisoten v 7 državah in povezuje potnike z 31 mesti v Nemčiji, Avstriji, Italiji, na Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem in v Sloveniji. V prvi vrsti si prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe. Poleg osredotočenosti na stranke si Nomago prizadeva tudi za trajnostno skrb za okolje in je sopodpisnik projekta EDISON (Eco Driving Innovative Solutions and Networking) ter že danes svojo floto vozil širi izključno z vozili, skladnimi z EURO 5 in EURO 6 standardi, v teku pa so tudi projekti vključevanja električnih vozil.