O-STA

VID VALIČ : Seks po slovensko / Novoletno doživetje / 27.12. / 20h

Premium ogrevan šotor pred občinsko stavbo, Nova Gorica
🎫? Vstopnice: Eventim SI in Petrol Ticket
🖥? Spletni nakup: http://bit.ly/NovaGoricaVidValic

Vid Valič danes velja za eno najbolj vročih imen slovenske stand up komedije. V desetletju na medijski in stand up sceni je z različnimi predstavami, televizijskimi oddajami in šovi občinstvo neštetokrat nasmejal do solz. Valič postreže z unikatnim smislom za humor in ironijo. Predstave, kot so Udar po moško in Udar po moško 2, Do nazga, in oddaje Slovenija ima talent, Vid in Pero šov, Stand-up comedy roast, so le nekateri izmed njegovih uspešnih projektov, ki so nasmejali slovensko občinstvo.

Valič v novi avtorski komediji Seks po slovensko razmišlja o tem, kako slovenski narod gleda na seks. Z občinstvom deli svoje seksualne in aseksualne anekdote in raziskuje vpliv seksa na slovensko družbo, gospodarstvo in naše vsakdanje življenje.

Ali res volimo politike, s katerimi bi radi spali? Kakšne so ženske mokre sanje? Kaj vse so moški pripravljeni narediti za ženski orgazem? Valič bo na svojevrsten način razrešil vse dileme in razbil tabuje. Predstava je primerna za vse, ki se radi zabavate ob seksi anekdotah, ste stari nad 16 let, imate radi seks, ste kupili sado-mazo paket, pa potrebujete navodila, ste poleg G točke našli še E in F točko, imate doma lubrikant, ki je starejši od desetih let, pa ne veste, če je še uporaben. Vas zanimajo varni načini britja sramnih dlak? Ste šli "na laser" in vam zato sramne dlake ne rastejo več, pa niste prepričani, ali je to dobro ali ne? Vse to in še več boste izvedeli v avtorski komediji Seks po slovensko.

----
VIDEO:
🎥? Ljubezensko življenje Vida Valiča: Kratki dokumentar'c: https://youtu.be/irmWuhZjlzY
🎥? Vid Valič - StendAp 5. del: https://youtu.be/ZE7hZwYKVMg
🎥? Vid Valič - StendAp 3. del: https://youtu.be/879aXdqLlsI
🎥? Vid Valič o položajih: https://www.facebook.com/watch/?v=560671114476151

LINKS:
https://www.facebook.com/ValicVid/
https://twitter.com/vidvalic
https://vidvalic.si/
https://www.instagram.com/vidvalic/