O-STA

Trgovina Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, je prenovila svojo podobo

Trgovina Sgermobil
Trgovina Sgermobil

Novo mesto, 9. december - Trgovina Sgermobil, ki je svoja vrata v trgovskem centru Qlandia odprla leta 2012, od srede, 4. decembra, Novomeščane in vse ostale vabi v prenovljene in sodobno opremljene prostore. Za vse, ki jih boste obiskali do 14. decembra, so pripravili 20-odstotni popust na mobilne pakete Naj A, Naj B in Naj C, ki velja za nove in obstoječe naročnike.

"Naši obiskovalci lahko sedaj v naših prenovljenih prostorih plačujejo položnice, izbirajo med najnovejšimi mobiteli in opremo ter seveda preizkusijo NEO," je ob otvoritvi prenovljenih prostorov dejal direktor trgovine, Tomaž Sgerm.

Če potrebujete nov mobitel (pa naj bo pameten ali tisti klasični), mobilni paket, fiksni paket s televizijo, internetom in morda tudi fiksno telefonijo, če bi radi kupili nov televizor, ovitek za mobitel ali pa le spremenili svoj obstoječi paket, so vam na voljo prijazni svetovalci, ki vam bodo pomagali pri izbiri.

V trgovini lahko preizkusite NEO. Ste vedeli, da lahko televizijske vsebine odslej poiščete kar z glasom? To storite tako, da enostavno izgovorite naslov filma ali oddaje, ime igralca ali TV-kanala, ki ga želite gledati. Tako ni več potrebno, da veste, na katerem kanalu je kateri program.

Na plačilnem avtomatu lahko s plačilno kartico brez provizije plačate tudi račun za komunikacijske storitve Telekoma Slovenije. In če morda vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Trgovina je odprta vsak dan od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro, v soboto med 8. in 20. uro, ter vse nedelje v decembru od 9.00 do 17. ure. Za informacije jih lahko pokličete na številko 051 302 060.