O-STA

Še nimate ideje za primerno darilo?

Naj bodo darila namenjena razvajanju, sproščanju in dobremu počutju

Praznični dnevi so pred nami. Če še vedno niste izbrali daril, je sedaj zadnji čas. Darila naj bodo izvirna in edinstvena, nekaj, kar bo vašim najdražjim izkazalo toplino in naklonjenost. Za vas smo pripravili pet idej za darila, ki bodo brez dvoma osrečila obdarovanca:

  1. Razvajanje s termomineralno vodo. 43.000 let stara termomineralna voda v LifeClass Termah Sveti Martin vsebuje bogastva iz zemeljskih globin in zdravilne mineralne, ki lahko blagodejno vplivajo na zdravje. Zakaj ne bi podarili razvajanja v njihovem bazenskem kompleksu The Temple of Life?

  2. Celovit pregled telesa. S pomočjo metode HRV in BIO sken strokovnjaki v wellness centru sestavijo celovito podobo organizma in opredelijo bio ritem telesa ter svetujejo, kaj bi telesu najbolj koristilo za boljše počutje; ali je to sprememba prehrane, prečiščenje telesa, telesna aktivnost ali morebiti posebna nega.

  3. Podarite sproščujočo masažo. Edinstvena masaža telesa Sveti Martin je sestavljena iz kombinacije masažnih tehnik, ki vključujejo elemente limfne drenaže, klasične in akupresurne masaže. Pri masaži uporabijo posebno mešanico olja iz grozdja, ki ima močan antioksidativen učinek in daje koži mladosten videz. Masaža je odlična za sprostitev celotnega telesa in zvišanje energije za boj proti stresu.

  4. Delavnice za izdelavo naravne kozmetike. Na delavnicah v medžimurskih termah izdelujejo različne izdelke, kot so naravna mila, masažni losjoni, kreme, balzami za ustnice in sladkorni ali solni pilingi. Pri pripravi izdelkov ponujajo naravne sestavine, med katerimi je tudi lokalno, medžimursko hladno stiskano bučno olje, polno vitaminov in odlično v boju proti staranju kože. Na delavnicah se bodo vaši najdražji naučili izdelave kozmetike, ki je primerna za njihov tip kože.

  5. Prijetno BIO savnanje. Polsuha bio savna zaradi nizke vlažnosti omogoča udobno in dolgo savnanje. S kromoterapijo in aromami zdravilnih zelišč sprosti mišice in razstruplja celotno telo, obenem pa s paro krepi dihalni sistem, srce in srčne žile. Poleg tega se bodo vaši najdražji v medžimurskih termah lahko razvajali tudi v ledeni jami s sibirskim nebom, ki po zaključku savnanja ohlaja telo in zapira razširjene pore.

Še vedno niste prepričani, kaj bi podarili svojim bližnjim? Razveselite jih z darilnimi boni za LifeClass Terme Sveti Martin. Tako bodo lahko izbirali med bogato ponudbo medžimurskih term in si v novem letu privoščili popolno sprostitev, gurmansko razvajanje ali aktiven oddih.