O-STA

Sejemska premiera - Austro Vin Tulln 2020: Največji avstrijski specializiran kmetijski sejem

Med 30. januarjem in 1. februarjem 2020 bo potekal Austro Vin Tulln, največji specializirani sejem kmetijstva v Avstriji. Sejem se ekskluzivno osredotoča na dinamično rastoča področja vinogradništva, sadjarstva, vinarske tehnologije in marketinga. V treh dneh sejemskega dogajanja bo na strokovnem odru potekalo več specializiranih predavanj. Gre za odlično priložnost za vse vinarje in sadjarje.

Velik razstavni prostor
Na 18.000 kvadratnih metrih se bo 240 specializiranih razstavljavcev predstavljalo s 380 blagovnimi znamkami in zadnjimi inovacijami na področju vinogradništva, sadjarstva, tehnologije vinarstva in marketinga.

Specializiran program

Izjemen strokovni program bodo vodili najboljši sponzorji: Weinbauverband Österreich (Združenje avstrijskih vinogradnikov) in Bundesobstverband Österreich (Zvezno sadjarsko združenje Avstrije) v sodelovanju z Univerzo za naravne vire in naravoslovje na Dunaju ter strokovnimi šolami za vinogradništvo in sadjarstvo. Program bo odlično zaokrožil koncept sejma.

Pregled sejemskih sklopov:

• Zunanja mehanizacija: sadilniki, traktorji in transportne naprave, tehnologija za pobiranje pridelkov, semena, priprava tal, vzgoja dreves in trt, namakalna tehnologija, zaščita rastlin in hranila, vzgoja grozdja in sadja • Vinogradniška tehnologija: pretočni sistemi, tehnologija filtriranja, naprave za predelavo grozdja in sadja, sortirni sistemi, ravnanje z vinom, sokom in žganimi pijačami, tehnologija za pridelavo penečih vin, sodi za vino in druge pijače, tehnologija destiliranja, analitika • Polnjenje in pakiranje: sistemi sortiranja in nadzora, sistemi polnjenja, tehnologija čepenja, embalaža in oprema, skladiščenje in hlajenje, pakirne naprave • Storitve in marketing: informacijske storitve, prodaja in predstavitve, lokali, direktno trženje.

Nagrada Austro Vin
Prvič bo na sejmu podeljena nagrada Austro Vin. S svojimi inovacijami se poteguje veliko število specializiranih razstavljavcev. Strokovna žirija je zmagovalce izbrala na podlagi sledečih kriterijev: stopnja inovativnosti, zrelost za trg in trajnost. Nagrade bodo podeljene med otvoritveno slovesnostjo v kategorijah vinogradništva, vinarstva, marketinga, trajnosti in sadjarstva.

Odpiralni čas:
četrtek, 30. januarja in petek, 31. januarja 2020 od 10.00 do 18.00
sobota, 1. februarja od 10.00 to 17.00

Kontakt:

Messe Tulln GmbH

Messegelände 1
3430 Tulln an der Donau

Avstrija

Spletna stran: www.messe-tulln.at