O-STA

Odmerek zdravja združil slovenske estradnike

Znani Slovenci in Slovenke so se preizkusili v najbolj zdravem slovenskem izzivu. Ob klepetu in odlični glasbi v ljubljanski restavraciji AS Aperitivo so potešili svojo žejo po zdravju, združili prijetno s koristnim in otvorili najbolj zdrav izziv v Sloveniji, #GingerChallenge
Aleš Klinar in Anja Rupel
Damjan Murko v družbi Filipa in Blaža (F&B Acrobatics)
Aleksandra Josić in Rok Golob (KiNG FOO)
Omar Naber v družbi Nives Orešnik, Gaje Prestor in Elle Roš
Lado Leskovar in Tomaž Kozlevčar ( s soprogo in prijateljico)
Pa na zdravje!

Odmerek zdravja združil slovenske estradnike

"Začel se je najbolj zdrav slovenski izziv #GingerChallenge"

"Znani Slovenci na najbolj zdravem letošnjem izzivu"

"Pokušina vrhunske mešanice naravnih sestavin v prestižni restavraciji"

Znani Slovenci in Slovenke so se preizkusili v najbolj zdravem slovenskem izzivu. Ob klepetu in odlični glasbi v ljubljanski restavraciji AS Aperitivo so potešili svojo žejo po zdravju, združili prijetno s koristnim in otvorili najbolj zdrav izziv v Sloveniji, #GingerChallenge.


Estradniki so začeli izpolnjevati svoje novoletne zaobljube. Večja skrb za svoje zdravje je cilj marsikoga, a le najpogumnejši so že opravili prvi letošnji izziv - popili mešanico čistega ingverja, limone in medu - na eks! :) Medtem seveda, ko je njihove grimase na obrazih ves čas spremljal fotografski objektiv. Vstopnico za najbolj zdrav letošnji dogodek v ljubljanski restavraciji so si obiskovalci namreč morali prislužiti s požirkom novodobnega slovenskega vitaminskega napitka GingerUp+.

Pevka in radijka Anja Rupel je bila vsekakor ena od bolj pogumnih pri poizkušanju novih okusov, saj si, kot pravi, vsakodnevno tudi doma, še pred jutranjo kavo, pripravi svoj vitaminski napitek. Zaveda se, kot ostali obiskovalci, ki se tako rečeno preživljajo s svojim glasom, da je zdrav način življenja in vnos vitaminov še kako pomemben. Če pa je zdravje povrhu še okusno, pa še toliko lažje, so se strinjali pevka Ella Roš, Gaja Prestor (kandidatka na izboru EMA 2020) in pevec Omar Naber, ki pravijo, da je nov slovenski napitek božanski.


Navdušenja nista skrivala niti multiinstrumentalist Rok Golob in pevka Aleksandra Josić iz skupine KiNG FOO. Videospot njihove zadnje uspešnice Beautiful world je nastajal v mrzlem jutru sredi narave in tam, kot pravita, sta pogrešala en vitaminski shoot, da bi ju pogrel. Utekočinjena vitaminska bomba pa je, ne le ogrela, ampak tudi dodobra prebudila Damjana Murka, ki je v Ljubljano pridrvel skorajda direktno iz nočnega nastopa.


Zagotovo rekorder po številu glasbenih nastopov, Vili Resnik, je priznal, da je hud tempo ob koncu leta botroval bolezni, ki ga je ravno ob prehodu v novo leto postavila v posteljo. Tudi on je obljubil, da bo letos lepše ravnal s svojim zdravjem.


Napitki brez sladkorja so vsekakor prepričali tudi številne manekenke, med njimi bivšo Miss Slovenije Nives Orešnik in večkratno Miss Niko Kar (prva finalistka Miss SuperTalent World 2018 in Miss Europe World 2018 ter finalistka za Miss Earth Slovenia 2018.) Manjkali niso niti moški lepotci, kot je Matjaž Kumelj. Ocenjevanje zunanjega videza obiskovalcev je bilo sicer bolj domena modne strokovnjakinje in blogerke Brigite Potočki, ki pa se strinja, da za lepoto ni pomembna le izbira prave kombinacije oblačil, ampak tudi zdrav način življenja. Ta pa dandanes ni samo nuja, ampak tudi neke vrste modna muha. 


Zdravilne učinke popularnega ingverja so sicer v kitajski medicini prepoznali že pred več kot dvema tisočletjema. Danes je ena najprepoznavnejših zdravilnih rastlin. Obiskovalci ekskluzivnega dogodka so jo lahko poizkusili v kombinaciji z različnimi brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami, pa tudi kot dodatek odlični zelenjavni juhi. Za popolno otvoritev izziva #GingerChallenge je ob prijetni sprejemu hostes poskrbel tudi prestižni ambient restavracije, estradniki pa so se lahko ob slastnih prigrizkih prepustili jazz glasbi odličnega tria glasbenikov.


Po svoj odmerek zdravja so prišli vsi mladi po srcu, med njimi izjemni glasbeni ikoni, Lado Leskovar in Tomaž Kozlevčar (New Swing Quartet). Opazili smo tudi pravnike, nepremičninske agentke in nenazadnje profesionalne športnike, ki so nam marsikdaj za zgled. Blaž in Filip, športni duet F&B Acrobatics, sta prišla tik pred treningom, da se napolnita z energijo in ogrejeta. Da tudi mišice rastejo po naravnih vitaminskih napitkih, pa nas je tako ali tako naučil že naš stari dobri Popaj :)


Pa na zdravje!