O-STA

Estradniki v Kranjsko goro po požirek zdravja

Grega Skočir. Foto: DV21 agency
Sasa Zagorc, Karmen Klinc. Foto: DV21 agency
Daniel Rampre. Foto: DV21 agency
Ales Bartol. Foto: DV21 agency
Domen Kumer. Foto: DV21 agency
IMSET. Foto: DV21 agency
Mitja Tori. Foto: DV21 agency

"Estradniki pod zasneženim smučiščem testirali zdravilni napitek"

"Znani Slovenci na najbolj zdravem letošnjem izzivu"

"Pokušina vrhunske mešanice naravnih sestavin na belih strminah"

Najpogumnejši znani Slovenci in Slovenke so se najbolj zdravega slovenskega izziva tokrat udeležili v zasneženi Kranjski Gori. Preizkusili so mešanico čistega ingverja, limone in medu - na eks! :) Medtem seveda, ko je njihove odzive na obrazih ves čas spremljal fotografski objektiv. Tudi tokrat ni šlo brez zabavnih grimas.

Zdravilna mešanica ingverja, medu in limone je odličen način, da svoje telo ohranimo zdravo, to pa je še posebej pomembno v zimskem času in za naše glasbenike, ki si težko privoščijo daljši bolniški dopust. Na obrazih estradnikov smo lahko opazili, da je doza zdravja zares močna, saj izziva #GingerChallenge večini ni uspelo opraviti brez izkazovanja "zdravja" na obrazu.

Frontman skupine Big Foot Mama Grega Skočir ob pokušanju napitka sicer ni pokazal grimas, je pa bolezni pokazal jezik. Jaka Peterka, Jaka Ažman, Dejan Macura, Blaž Horvat, člani skupine IMSET, so se izziva lotili brez oklevanj, saj morajo biti pred nastopom na izboru EMA 2020 v odlični formi. Izziv sta odlično opravili Saša Zagorc iz skupine Hellcats in Karmen Klinc iz skupine Rock Partyzani, ki sta dokazali, da sta za svoje zdravje pripravljeni poskrbeti za vsako ceno. Sončnim žarkom se je ob pokušini napitka nastavljal tudi Domen Kumer, ki se zaveda, kako pomembno je skrbeti za zdravje in dobro počutje. Aleš Bartol iz skupine Mambo Kings se dobro zaveda, kaj pomeni biti 100% na odru. Člani zasedbe zato za dvigovanje odpornosti redno pijejo ingver v sirupu.

Mitja Tori iz skupine Orlek je priznal, da si je pred smučarskim "tekmovanjem glasbenikov" privoščil eno stekeničko napitka in dosegel deseto mesto. "Če bi še eno spil, bi dal nulo stran in bi bil prvi :)", pravi. Okus ingverja mu je že sicer všeč, sam si je nekaj let pogosto pripravljal sadno-zelenjavne sokove, ki so skoraj vedno vsebovali. Utekočinjena vitaminska bomba pa je, ne le ogrela, ampak tudi dodobra napolnila z energijo slovenskega Joe Cockerja. Daniel Rampre jo še kako potrebuje, saj je redni obiskovalec slovenskih smučišč. Najpogosteje se odpravi v Cerkno, tokrat pa se je pomeril v smučanju po belih strminah Kranjske Gore.

#GingerChallenge je zopet združil slovenske estradnice in estradnike, ki so si zagotovili dnevni odmerek zdravja. Zdravilne učinke popularnega ingverja so sicer v kitajski medicini prepoznali že pred več kot dvema tisočletjema. Danes je ena najprepoznavnejših zdravilnih rastlin.

Pa na zdravje!