O-STA

Paketi HoT s kar tretjino več prenosa podatkov

HOFER Telekom vsem svojim uporabnikom brezplačno povišal količine prenosa podatkov

HoT, HOFER Telekom, je z današnjim dnem vsem svojim uporabnikom brezplačno povišal vključene količine prenosa podatkov za kar tretjino. Tako je odslej v paketu HoT MINI vključeno 4 GB (prej 3 GB) prenosa podatkov - od tega 2 GB med gostovanjem v EU, HoT MAXI 40 GB (prej 30 GB) - od tega 3 GB med gostovanjem v EU, HoT EXTRA kar 80 GB (prej 60 GB) - od tega 5 GB med gostovanjem v EU. V slednjem se bo vsem uporabnikom brezplačno povišala tudi hitrost prenosa podatkov na do 50/10 Mbit/s. Obstoječim uporabnikom se bodo povišane količine prenosa podatkov samodejno vključile ob njihovem naslednjem podaljšanju paketa.

Novost, ki jo z današnjim dnem lahko izkoristijo uporabniki vseh HoT paketov, je tudi možnost dodatnega zakupa 5 GB (od tega 2,34 GB med gostovanjem v EU) za 5 evrov po porabljenem prenosu podatkov, ki so vključeni v paket.

Obstoječim uporabnikom se bo večja količina prenosa podatkov vključila samodejno, ne da bi morali spremeniti paket in brez kakršnih koli dodatnih stroškov. Tudi cene ostajajo nespremenjene. S tem HoT uresničuje obljubo, da ne bo višal cen paketov in da bodo nove ugodnosti pri morebitnih spremembah paketov veljale tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike storitev HoT.

"Uresničujejo se naše napovedi izpred nekaj manj kot treh let, da bo uporaba mobilnega prenosa podatkov pomembna vsem uporabnikom, zato smo jih že od samega začetka ponujali v vseh paketih," ugotavlja direktorica mobilnega operaterja HoT, Eva Aljančič. "S povišanjem vključenih količin prenosa podatkov smo se znova približali željam uporabnikov. Doslej jih je na naše storitve preklopilo že blizu 90.000. V lanskem tretjem četrtletju smo pridobili celo največ novih uporabnikov med vsemi mobilnimi operaterji v Sloveniji. Po naši oceni imamo že skoraj 4-odstotni tržni delež, kar je rekordna rast."

Glavne prednosti ponudbe HoT tudi v prihodnje ostajajo:
- poštena ponudba,
- najboljše razmerje med ceno in prenosom podatkov,
- preprosta uporaba ter
- celovito upravljanje prek digitalnih kanalov.

Prav vsi paketi HoT so brez vezave, storitve in mobilni paketi HoT ne vsebujejo skritih stroškov, pogojev, uporabniki pa lahko preprosto in brezplačno preklapljajo med paketi. Obenem imajo uporabniki odlično podporo, saj je odzivni čas v HoT-ovem klicnem centru izjemno kratek in v povprečju znaša manj kot 20 sekund.

Kontakt
Služba za odnose z javnostmi
HoT mobil d.o.o.
T: 069 601 602
E-naslov: mediji@hot.si
www.hot.si

HoT, HOFER Telekom
HoT je prvi slovenski digitalni operater, ki uporabnikom omogoča celovito upravljanje uporabniškega računa HoT prek digitalnih kanalov. Ob vstopu na trg, maja 2017, je predstavil najnižje tarife za klice, sporočila in prenos podatkov ter se ob tem zavezal, da ne bo višal cen paketov. Zagotavlja preprosto in pregledno ponudbo, brez skritih stroškov in pogojevanja najnižjih cen z vezavo uporabnikov. Svojo ponudbo prilagaja potrebam uporabnikov in jim omogoča brezskrbno ter preprosto uporabo mobilnih storitev po poštenih cenah. HoT-ov tržni delež na slovenskem trgu mobilnih komunikacij se s konstantno rastjo števila uporabnikov povečuje.