O-STA

Poleg prvih razkritih nastopajočih, Škisova tržnica še vedno išče mlade glasbenike

Medtem ko marec počasi a vztrajno preganja zadnje zimske dneve, se 23. Škisova tržnica hitro bliža. Kljub temu, da se je zaradi trenutne situacije življenje skoraj ustavilo, pa nam upanje vliva misel na 14. maj, ko se bomo skupaj predali ritmu dobre glasbe in ustvarili nove spomine. Kdo pa nas bo vpeljal v edinstveno doživetje?

Tudi letos bo na Škisovi tržnici poskrbljeno za različne glasbene okuse, za kar bodo poskrbeli izvrstni izvajalci iz različnih glasbenih področij. Razkrili smo že, da nas bo ob ritmu dobre slovenske glasbe zazibala glasbena skupina Zmelkoow in nam na njihov 'odštekan' način predstavila kaj je zanje smisel življenja. Na elektro odru pa bosta množico razgrevala Ted Funke b2b SIBBJAG, ki vas zagotovo ne bosta pustila ravnodušne.

Preostali izvajalci Škisove tržnice bodo postopno razkriti na Facebook strani.

Poleg znanih slovenskih izvajalcev pa daje Škisova tržnica priložnost mladim neuveljavljenim glasbenikom, da zaigrajo na glavnem odru in se predstavijo množici. Preko natečaja Škisolov, je strokovna komisija izbrala dve glasbeni skupini, Hogminister in The Strawberry Blondes, ki se bosta pomerili na finalnem izboru. Mesto v finalu pa so si z največ zbranimi všečki na Facebooku priborili še Posebni Gostje. Zaradi izbruha virusa Covid-19, se finalni izbor v Prulčku prestavlja na 22. 4. 2020.

Zmagovalec Škisolova letos prejme tudi posebno nagrado, ki jo zagotavlja medijski partner Škisolova in Škisove tržnice 2020 Revija in portal Študent! Zmagovalec bo deležen paketa medijskega sponzorstva v vrednosti 600 €.

Vse tekoče informacije o Škisolovu najdete na naslednji povezavi - ŠkisoLOV 2020.


Kontaktna oseba:

Vita Kričej,

Vodja protokola in odnosov z javnostmi na Škisovi tržnici 2020

e-pošta: vita.kricej@skis-zveza.si

Telefon: +386 (0)41 360 897