O-STA

Platforma GetSwift's SaaS podpira zvezno državo Florida pri dostavah dnevnih obrokov hrane

  • Programi, ki jih podpira zvezna država in pomagajo nahraniti najbolj ranljivo prebivalstvo na Floridi

  • Program si bo prizadeval pomagati starejšemu prebivalstvu v zvezni državi

NEW YORK - (BUSINESS WIRE) - GetSwift Limited (ASX: GSW) (GetSwift ali podjetje), vodilni ponudnik logistične tehnologije SaaS, s ponosom podpira zvezno državo Florido, tako da pomaga pri kriznem odzivanju s programom, ki namerava zagotoviti dostave dnevnih obrokov hrane med pandemijo koronavirusa.


Od ponedeljka, 13. aprila, dalje bo GetSwift poskrbel za organizacijo naročil in podporo pri dostavi in tako pomagal dostopati do starejših prebivalcev Floride in drugih v stiski, ki se zanašajo na storitev dnevnih obrokov. GetSwift bo sodeloval s programoma Feed The Need of Florida in Meals of Love ter z oddelkom zvezne države Florida za starejše (DOEA) in z restavracijami, kot so 4R Restaurant Group, izvajalec gostinskih storitev 4 Rivers Smokehouse, ki bo priskrbel sveže obroke vsak dan v tednu.


"Počaščeni smo, da sodelujemo z zvezno državo Florida, Meals of Love, Feed the Need of Florida in družbo 4R Restaurant Group pri tako pomembni akciji, ki pomaga ranljivim prebivalcem Floride v tej izredni stiski. Veselimo se, da bomo pomagali tudi vsem drugim zveznim državam, ki sprejemajo podobne ukrepe. Sedaj ko se soočamo z enim od največjih izzivov celotnega naroda, je treba stopiti skupaj," je dejal glavni izvršni direktor pri podjetju GetSwift Bane Hunter.


GetSwift, ki ima sedež v New Yorku, nudi podporo pri logistiki dostav in vodenju osebja strankam po celotnih Združenih državah Amerike in po svetu. GetSwift poleg restavracij pomaga tudi podjetjem iz različnih panog, vključno s proizvajalci biljardnih miz in ponudniki rezervoarjev propana ali vladnimi infrastrukturnimi storitvami. Izredna pomoč bo dosegla vseh 67 okrajev na Floridi. Celotna vrednost sporazuma ni jasno določljiva, saj je odvisna od skupnega števila obrokov, ki bodo dostavljeni vsakodnevno.


Restavracije verige 4 Rivers Smokehouse bodo skupaj z drugimi restavracijami na Floridi preoblikovale svojo proizvodnjo hrane, da bi lahko priskrbele dnevne obroke na stroškovno učinkovit način.

"Naša celotna ekipa se veseli sodelovanja z restavracijami na Floridi, da bi se tako lotili izziva in izkoristili priložnost ter dostavili hranljive obroke našim prebivalcem Floride," je dejal vodja informiranja pri družbi 4R Restaurant Group Skip Kimpel. "Ta ambiciozni projekt ne bi bil mogoč brez tehnologije, ki jo bo priskrbelo podjetje GetSwift, za organiziranje naročil, načrtovanje voznikov in omogočanje logistike za pravočasne in točne dostave."

4 Rivers je del projekta v skladu s svojim sodelovanjem pri Feed The Need, programu, ki ga je ustvarila neprofitna organizacija 4Roots, ki si prizadeva za boljšo prihodnost glede prehranjevanja v osrednji Floridi.


Izdajo tega obvestila je odobril upravni odbor podjetja GetSwift.


O podjetju GetSwift

Tehnologija za optimizacijo globalne dostavne logistike


GetSwift je eno vodilnih podjetij na svetu na področju avtomatizacije upravljanja dostave. Podjetja od velikih korporacij do majhnih hiperlokalnih podjetnikov iz številnih industrij po vsem svetu se zanašajo na našo platformo SaaS, ki prinaša prepoznavnost, odgovornost, učinkovitost in prihranke njihovi dobavni verigi ter pripelje storitve do končnega uporabnika. GetSwift ima sedež v New Yorku in kotira na avstralski borzi Australian Securities Exchange (ASX:GSW). Za dodatne informacije obiščite GetSwift.co.


GetSwift je rastoče podjetje in je podvrženo različnim tveganjem. Podjetje še ni dobičkonosno in ni zagotovil, da bo to postalo. Dejavnost podjetja in številna investicijska tveganja so podrobneje razdelana v dokumentih, ki jih je podjetje predložilo avstralski borzi ASX. Vlagatelje vabimo, naj si podrobnejše informacije ogledajo v teh dokumentih.

Oglejte si izvorno različico besedila na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200414005614/en/


Kontakti

Za medije: James Richardson, svetovalec za odnose z javnostmi
james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160
Za vlagatelje: investors@getswift.co
Sekretar podjetja: julian.rockett@boardroomlimited.com.au +61 2 8016 2841




Vir: GetSwift Limited