O-STA

Barcaffè najbolj zaupanja vredna blagovna znamke kave

Barcaffè, ki letos praznuje 50. rojstni dan, je po nedavni raziskavi Trusted Brand 2020 ponovno najbolj zaupanja vredna blagovna znamka kave v Sloveniji. Barcaffè je priznanje prejela že štirinajsto leto zapored, njen nezamenljiv okus pa prebuja večino Slovencev.

Raziskava je tudi letos potekala na reprezentativnem vzorcu celotne populacije v Sloveniji. Raziskavo, v kateri je sodelovalo več kot tisoč oseb, je izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana.

Nagrada potrjuje vodilni položaj blagovne znamke Barcaffè na slovenskem trgu in je dokaz, da Slovenci cenimo kakovost in prefinjenost okusa kave. Vodilni položaj si je izborila s kakovostjo in popolno predanostjo sodelavcev, ki so verjeli v njen uspeh, nagrada pa je dodatna vzpodbuda za prihodnost.

Najbolj zaupanja vredna blagovna znamka kave - Barcaffè v letošnjem letu praznuje 50 let. "Nenehno vlaganje v kakovost izdelkov se dolgoročno vedno obrestuje", dodajajo pri Barcaffèju s ciljem, da še naprej dosegajo in presegajo pričakovanja najbolj zahtevnih kavoljubov.