O-STA

V nakupovalnem središču Aleja je zaživel najsodobnejši Telekomov center

Ljubljana, 8. maj - Telekom Slovenije je ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov danes v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani odprl najsodobnejši Telekomov center v Sloveniji. V centru so urejena sodobna stoječa delovna mesta, v njem je na voljo posebna NEO soba, v kateri lahko obiskovalci preizkusijo glasovno upravljanje TV-vsebin in naprav pametnega doma, poseben prostor pa je namenjen tudi predstavitvi izdelkov Programa zvestobe, ki jih lahko uporabniki Telekoma Slovenije kupijo prek E-trgovine.

"V obdobju, ko so bili Telekomovi centri zaprti, so se uporabniki hitro preusmerili na digitalne kanale, tako da se nam je prodaja izdelkov prek E-trgovine in kontaktnega centra povečala za več kot dvakrat. Pri tem je izstopalo povpraševanje po mobilnih modemih, prenosnikih in tablicah za delo in šolanje na daljavo, povečala pa se je tudi prodaja televizorjev, pametnih ur, robotskih sesalnikov, bele tehnike ter izdelkov za dom in gospodinjstvo," pravi Aleš Srebot, direktor Prodaje množični trg v Telekomu Slovenije.

Odziv uporabnikov ob ponovnem odprtju Telekomovih centrov je bil zelo pozitiven. "Mnogi uporabniki so se pri nas takoj po ponovnem odprtju oglasili, da so kupili nov mobitel; največ povpraševanja je po mobitelih Apple, Samsung in Doro, slednji je namenjen predvsem starejšim uporabnikom. Veliko je bilo tudi uporabnikov, ki jim je mobitel v obdobju, ko smo bili doma, padel ali pa so ga kakorkoli drugače poškodovali, in so ga oddali na servis. Vsi pa so bili veseli, da se naša življenja ponovno počasi vračajo v običajne tirnice, tako da smo zelo zadovoljni, da smo lahko odprli tudi naš najnovejši center v Aleji," je ob otvoritvi povedal Blaž Zidar, vodja Telekomovega centra Ljubljana, Aleja.

Ob otvoritvi lahko obstoječi naročniki paketov NEO do 15. maja izkoristijo možnost brezplačne menjave NEO Smartboxa (za nove naročnike je ta ugodnost del redne ponudbe), novi naročniki mobilnih paketov Naj B in Naj C pa prvih 24 mesecev prejmejo 50 % popusta na mesečno naročnino. Do 31. maja je na voljo tudi 30-odstotni popust na dodatno opremo blagovne znamke SBS.

Telekomov center Ljubljana, Aleja, je od 8. do 10. ure odprt za ranljive skupine (invalidi, starejši od 65 let, nosečnice), sicer pa je zaenkrat od ponedeljka do petka odprt do 20. ure, ob sobotah pa do 16. ure.

Ob obisku Telekomovega centra je potrebno spoštovati preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.