O-STA

Parkirišče Centra Vič na otvoritveni večer drive-in Kina Bežigrad pokalo po šivih

Na platnu sta zaplesala Ryan Gosling in Emma Stone v vlogi Sebastiana in Mie iz filma Dežela La La

V četrtek je na parkirišču Centra Vič ponovno le zaživel DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD. Težko pričakovano tretjo sezono avto kina v organizaciji Kina Bežigrad je otvorila s šestimi oskarjemi nagrajena glasbena drama Dežela La La. Pesem in ples, ki sta vodila ljubezensko zgodbo med jazzovskim pianistom in nadobudno igralko, sta romantičnemu doživetju DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD dodala piko na i. Obiskovalci pa  niso uživali le v filmu, ampak so se predali tudi burgerjem, krompirčku, pokovki in ostalem, naročilo pa so lahko oddali kar iz udobja svojega avtomobila. Kulinarične dobrote so jim dostavila atraktivna dekleta v kotalkah, ki so tekom večera požela ogromno občudovanja. V DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD se boste lahko zapeljali vse do konca junija, zaradi velikega povpraševanja pa Kino Bežigrad poziva, da si obiskovalci vstopnice predhodno zagotovijo na njihovi spletni strani www.kino-bezigrad.si.
Projekt DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD je ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnega sponzorja Zavarovalnice Generali.
V zahvalo vsem zdravstvenim delavcem, ki so se v času pandemije izkazali za prave super junake, jim Kino Bežigrad do konca maja omogoča brezplačen vstop na vse DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD projekcije! Svoje parkirno mesto si lahko rezervirajo na info@kino-bezigrad.si. Vsi ostali si lahko filme do konca maja ogledate po enotni akcijski ceni 5€ (+3€ doplačilo za avtomobil).
SPORED DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD
22. maj ob 21.00 - Bohemian Rhapsody (razprodano)
23. maj ob 21.00 - Ježek Sonic (sinhronizirano)
24. maj ob 21.00 - Pobesneli Max: Cesta besa
28. maj ob 21.00 - Briljantina (razprodano)
29. maj ob 21.00 - Minioni (sinhronizirano)
30. maj ob 19.00 - PRVI DRIVE-IN KONCERT V SLOVENIJI v organizaciji Centra Vič s skupino Tabu, ob 21.00 pa sledi dokumentarni film TABU Zgodba za jutri (razprodano)
31. maj ob 21.00 = Parazit
4. junij ob 21.00 - Kot šef
5. junij ob 21.00 - Levji kralj (sinhronizirano)
6. junij ob 21.00 - Joker
7. junij ob 21.00 - Dežela La La
11. junij ob 21.00 - Podli fantje za vedno
12. junij ob 21.00 - Poletje v školjki
13. junij ob 21.00 - Zvezda je rojena
14. junij ob 21.00 - Gospodje
Nadaljnji spored sledi kmalu!
Nakup vstopnic je mogoč na spletni strani www.kino-bezigrad.si, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na prizorišču eno uro pred začetkom filmske projekcije.
Za vse dodatne informacije in materiale se obrnite na:
Nuša Gril | PR in Marketing Manager Kino Gledališče Bežigrad
gsm: 041 315 919 | e-mail: nusa@kino-bezigrad.si