O-STA

Blue Ocean Robotics prejme nagrado, ki izpostavlja vodilno vlogo pri razvoju robotov za leto 2020, za hčerinsko podjetje UVD Robots, ki je uspešno v boju z virusi

Foto: Business Wire

Nagrada podjetja Frost & Sullivan za najboljše prakse je prepoznala učinek, ki ga imajo roboti UVD družbe Blue Ocean Robotics pri razkuževanju v boju proti virusom, kot je covid-19, in učinek drugih storitvenih robotov podjetja, kot so roboti GoBe in PTR.

ODENSE, Danska - (BUSINESS WIRE) - Podjetje Blue Ocean Robotics je danes sporočilo, da je prejelo nagrado podjetja Frost & Sullivan za najboljše prakse in vodilno vlogo za leto 2020 na področju razvoja evropskih storitvenih robotov. Priznanje si je podjetje zaslužilo predvsem na podlagi sodelovanja s svojim hčerinskim podjetjem UVD Robots, ki uporablja avtonomno robotsko tehnologijo in ultravijolično svetlobo za razkuževanje v boju proti virusom, kot je covid-19.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na https://www.businesswire.com/news/home/20200526005105/en/

Hčerinsko podjetje družbe Blue Ocean Robotics, UVD Robots, ki ima sedež na Danskem, je razvilo inovativno rešitev, ki dokazano v 10-15 minutah uniči mikroorganizme v sobah za nego pacientov. Samovozni roboti za razkuževanje so zaenkrat prisotni v več kot 50 državah po vsem svetu.

"Priznanje podjetja Frost & Sullivan v obliki nagrade za najboljše prakse izreka poklon srcu, strasti in elanu, ki jih je podjetje posvetilo inovacijam, razvoju in tržnemu uspehu," je dejal glavni izvršni direktor podjetja Blue Ocean Robotics Claus Risager. "Zelo smo ponosni, da razvijamo robote, ki ne le pomagajo razreševati globalne probleme, ampak so tudi zanesljiva in dobičkonosna investicija za naše lastnike."

Nagrade za najboljšo prakso podjetja Frost & Sullivan so podeljene podjetjem, ki spodbujajo občutno rast v lastnih industrijah, so prepoznala nastajajoče trende, preden so se ti uveljavili na trgu, in ki ustvarjajo napredne tehnologije za pogon in transformacijo industrij.

"UVD roboti, vodilni proizvod podjetja Blue Ocean Robotics, pomagajo še posebej bolnišnicam, da zamejijo prenos bolezni, saj uničijo 99,99 odstotka vseh bakterij in mikroorganizmov," je dejal industrijski poslovodja pri podjetju Frost & Sullivan Rohit Karthikeyan. "Robot UVD je prvi in edini avtonomni mobilni robot, ki razkužuje različne površine z uporabo žarkov UV-C, kar mu daje prednost pred konkurenco glede uporabnosti. Uporabnik lahko upravlja robot UVD prek tabličnega računalnika."

O Blue Ocean Robotics
Blue Ocean Robotics razvija, proizvaja in prodaja profesionalne storitvene robote v zdravstvu, gostinsko-turističnem sektorju, gradbeništvu, kmetijstvu in na drugih globalnih trgih. Nabor robotov vključuje znamke, kot so roboti UVD, mobilni roboti za razkuževanje, roboti GoBe, mobilni teleprisotni roboti za komunikacijo in roboti PTR, mobilni roboti za varno oskrbo pacientov in rehabilitacijo. Vsak od teh treh robotov se razvija v ločenem hčerinskem podjetju - Blue Ocean Robotics je tako prvo skupno podjetje proizvodnje robotov na svetu.

Tukaj si naložite paket za medije.

Oglejte si izvorno različico besedila na businesswire.com na naslovu https://www.businesswire.com/news/home/20200526005105/en/

Kontakti

Merima Cikotic
Blue Ocean Robotics
+45 71-99-56-06
mc@blue-ocean-robotics.com

Vir: Blue Ocean Robotics

Multimedija:

Samovozni roboti UVD za razkuževanje so bili do sedaj uspešno poslani na tržišča v več kot 50 državah po vsem svetu. "Preden smo prejeli robote UVD, se je šest zdravnikov v naši bolnišnici okužilo s koronavirusom," je dejal Christiano Huscher, vodja kirurgov v bolnišnici Gruppo Poloclinico Abano, ki upravlja številne zasebne bolnišnice v Italiji in je pred kratkim začela uporabljati robote UVD. "Odkar smo začeli uporabljati robote za razkuževanje pred dvema mesecema, nismo zabeležili niti ene okužbe med zdravniki, medicinskimi sestrami in pacienti." (Foto: Business Wire)