O-STA

Kako do življenjskega ravnovesja?

Pomembno je, da si vzamemo čas zase, se napolnimo z energijo in pozitivizmom. V navdih nam je lahko antropozofska filozofija Rudolfa Steinerja, ki človeka obravnava celovito - kot fizično, življenjsko, duševno in duhovno bitje. Temu nauku sledijo tudi v prvem healthness resortu v Evropi, medžimurskih LifeClass Termah Sveti Martin, in ga vključujejo v svojo ponudbo.

Kako se počutite v svoji koži?

V medžimurskih termah se zavedajo, da morajo biti vsi vidiki našega počutja v ravnovesju. Le tako se posameznik lahko počuti dobro v svoji koži in izkoristi vse priložnosti, ki jih prinese življenje. Zato ponujajo kombinacijo neinvazivnih slikanj telesa Vita-Scan Complex, Bioscan in HRV scan, s katero hitro in na neboleč način pridobijo vpogled v splošno stanje telesa. Z Vita-Scan Complex in Bioscanom analizirajo več kot 250 parametrov človeškega telesa: vse od krvnega sladkorja in delovanja črevesja, do kosti, revmatičnih bolezni in analize kože, prsi ter prostate. HRV scan pa ponuja analizo variabilnosti srčnega utripa in je odlično orodje za ocenjevanje nakopičenega fizičnega in duševnega stresa.

Kakšna je pot do ravnovesja v vašem telesu?

Na podlagi rezultatov obeh scanov strokovnjaki v wellness centru sestavijo celovito podobo organizma in opredelijo bio ritem telesa. Razložijo vam, kaj posamezna meritev predstavlja, in vam s pomočjo nasvetov glede nadaljnjega življenjskega sloga pomagajo najti ravnovesje, ki ga potrebujete v vsakdanjem življenju. Lahko je to sprememba prehrane, telesna aktivnost, posebna nega ali kaj drugega.

Do življenjskega ravnovesja v medžimurskih termah

Poleg scanov v LifeClass Termah Sveti Martin ponujajo tudi nadvse bogato termo-mineralno vodo, živila biodinamičnega izvora, delavnice za izdelavo naravne kozmetike ter raznolike možnosti za sprostitev v naravi, med katerimi je tudi kolesarjenje po čudoviti medžimurski pokrajini. Izberite svoj paket in uživajte v neokrnjeni naravi, zdravi kulinariki ter številnih drugih priložnostih za sprostitev in umiritev - stanji, ki sta potrebni za življenjsko ravnovesje.