O-STA

V NLB Skupini znova tudi lizing

Slovenski trg je bogatejši za novo ponudbo lizing storitev. NLB Skupini se je namreč pridružila nova članica NLB Lease&Go. Novoustanovljena družba bo ponujala lizing premičnin, torej osebnih in tovornih vozil, avtobusov ter kmetijske in gradbene mehanizacije, z delom pa bo pričela v prihodnjih dneh.

Kot del NLB Skupine, največje slovenske bančno-finančne skupine, bo dejavnost novoustanovljene družbe zajemala široko paleto lizing rešitev in celovito geografsko pokritost s poslovalnicami v vseh večjih slovenskih mestih, pozneje pa tudi na drugih trgih jugovzhodne Evrope. Storitev je namenjena tako pravnim kot fizičnim osebam, ki razmišljajo o lizingu, ne glede na to, komitenti katere banke so.

"V NLB Skupini lizing zelo dobro poznamo, saj smo to storitev do pred nekaj leti že ponujali - letos pravzaprav mineva polnih 30 let od začetkov lizinga v naši skupini. NLB Lease&Go tako ohranja vse naše znanje in izkušnje ter dolgoletne poslovne vezi. Tako kot na drugih področjih si bomo tudi pri lizingu premičnin in mobilnosti s polnim žarom in energijo prizadevali strankam omogočiti najboljšo uporabniško izkušnjo - in prepričani smo, da bomo pri tem zelo uspešni. Družbi in ekipi NLB Lease&Go izrekamo toplo dobrodošlico v NLB Skupini, na poslovni poti jim želimo vse najboljše, že vnaprej pa se veselimo naših skupnih podvigov v domovini in na trgih JV Evrope," je ob ustanovitvi nove družbe dejal predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak.

Storitve NLB Lease&Go bodo dopolnile ponudbo kreditiranja banke in strankam omogočile, da izbirajo med obema možnostma - glede na njihove potrebe, želje in preference. Prednost novoustanovljene družbe bo predvsem v enostavnosti in hitrosti postopkov pridobitve lizinga, že zdaj pa se v NLB Lease&Go ukvarjajo tudi z digitalizacijo ponudbe. Storitvam financiranja premičnin bodo dodane tudi storitve zavarovanja, privlačen pa je tudi poslovni najem vozil z vključenimi vsemi pripadajočimi storitvami uporabe vozila.

"Naše prednosti so predvsem poznavanje trga, potreb in želja strank ter enostavne in hitre rešitve. V poslu prav to resnično šteje. Prepričani smo, da bomo dopolnili ponudbo in prinesli tudi svežo energijo na trg lizing storitev, ki so med slovenskimi potrošniki zelo dobro sprejete. Smo tik pred startom in res se veselimo dela s strankami in novih izzivov. Postali smo najmlajša članica NLB Skupine in izkoristili bomo vse sinergije, ki jih tako članstvo prinaša obema družbama," pa je dodal Andrej Pucer, direktor družbe NLB Lease&Go.
Sedež nove članice NLB Skupine, družbe NLB Lease&Go, je na Šlandrovi ulici 2 v Ljubljani, sestavljala pa jo bo približno 40-članska ekipa pod vodstvom direktorja Andreja Pucerja.
NLB Komuniciranje