O-STA

Ekonomska fakulteta gosti webinar: Organizacijsko prilagajanje v kriznih časih

V torek, 9. junija 2020 bomo na Ekonomski fakulteti gostili izjemne strokovnjake z odličnih svetovnih univerz.  Z njimi bomo obravnavali naslednja vprašanja in teme:

- Kako se lahko majhna podjetja prilagodijo in stabilizirajo v kriznih časih? Se lahko preoblikujejo, da postanejo inovativnejša in prilagodljivejša na negotove situacije, ter kako?

- Katera podjetja so bila uspešnejša pri prilagajanju na krizo covid-19? Katere strategije, strukture in procesi so se izkazali kot najuspešnejši?

- Katera so najpomembnejša vprašanja pri izgradnji dolgoročne sposobnosti prilagajanja in načrtovanja v časih negotovosti?

Naslov: Organizacijsko prilagajanje v kriznih časih

Termin: 9. junij 2020, ob 17. uri

Izvajalci:

prof. Vaughn Tan, University College London's School of Management

prof. Sameer B. Srivastava, Haas School of Business, Univerza Berkeley

prof. Tamara Pavasović Trošt, Ekonomska fakulteta Univerza v Ljubljani

Več o webinarju:

V sedanjih negotovih časih je bilo veliko podjetij prisiljenih poslati zaposlene na čakanje in množično odpuščati, nekatera pa so celo propadla. Kaj smo se naučili iz dvomesečne krize? Spletni pogovor bo osvetlil, kako se lahko podjetja prilagodijo negotovi situaciji, pa tudi kako lahko organizacije vnaprej načrtujejo in se preoblikujejo, da postanejo prilagodljivejše. Dva vodilna specialista s področja organizacijskega prilagajanja negotovim situacijam bosta izluščila nekaj glavnih lekcij, ki smo se jih naučili iz ugotovljenih vplivov Covida-19 na majhna podjetja, ter ponudila vpoglede, kako se podjetja lahko dolgoročno prilagodijo negotovosti in jo vključijo v svoje načrtovanje.


Link za prijavo: http://raziskave.ef.uni-lj.si/a/882


Vljudno vabljeni, da se nam pridružite. Spletni pogovor bo potekal v angleškem jeziku.

dr. Dušica Vehovar Zajc
Predstavnica za odnose z javnostmi
(Public Relations Manager)

Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani
(University of Ljubljana, School of Economics and Business)
Kardeljeva pl. 17
SI-1000 Ljubljana

+386 (0)1 5892 802
+ 386 41 707 796
http://www.ef.uni-lj.si