O-STA

Synology je predstavil strežnik NAS FS3600, namenjen diskom SSD Zmogljiva rešitev za vsa okolja, tudi najzahtevnejša.

Ljubljana, 22. 6. 2020 - Podjetje Synology je predstavilo sistem za hrambo podatkov FS3600, ki je najnovejši predstavnik serije strežnikov NAS FlashStation, v katere lahko vgradimo le diske SSD. Namenjen je uporabi v okoljih, ki zahtevajo nizko latentnost, ponaša pa se s hitrostjo 195.000 4K IOPS (vhodno/izhodnih operacij na sekundo) za naključne podatke. Možno ga je nadgraditi s skupno 72 diskovnimi pogoni. FS3600 prinaša stroškovno učinkovito rešitev za upravljanje velikih baz podatkov, virtualizacijo, OLTP in druge občutljive naloge, kjer je pomembna hitrost in zanesljivost delovanja.

"Čeprav sta bili kapaciteta in razširljivost vedno pomembni, je povpraševanje po hitrejših in odzivnejših rešitvah za hrambo podatkov pognalo potrebe po večji pasovni širini in hitrim odzivnim časom v nebo, tudi za običajne poslovne aplikacije," je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "FS3600, ki se ponaša s konkurenčnim TCO-jem, je narejen tako, da izpolnjuje zahteve glede zmogljivosti in ima še vedno dovolj prostora za razširitve, saj lahko pričakujemo, da bodo potrebe po skladiščenju podatkov v prihodnosti še rasle."

Surova moč za najpomembnejša opravila

Z 12-jedrnim procesorjem Intel Xeon in s podporo do 56GbE hitrosti prenosa podatkov v omrežju je FS3600 zasnovan tako, da podpira širok spekter aplikacij, ki potrebujejo veliko pasovno širino in shranjevanje s kratko zakasnitvijo, na primer za naloge virtualizacije, analize velikih količin podatkov, OLTP, poglobljenega učenja, umetne inteligence ali produkcije videoposnetkov z visoko ločljivostjo.

  • Skalabilnost: do 72 diskov1
  • Vgrajeni 10GbE vhodi: 2 x 10GbE in 4 x 1GbE
  • Podpora za do 56GbE: podpira vgradne kartice z 10/25/40/56GbE2
  • Zmogljivost: več kot 195.000 iSCSI 4K IOPS za zapisovanje naključnih podatkov

Integrirana zaščita podatkov in dosegljivost

Rešitve za upravljanje podatkov Synology poenostavljajo uvajanje in zaščito ključne poslovne infrastrukture.

  • Zaščita VM, SaaS in končnih odjemalcev

Centralizirane varnostne rešitve ščitijo tako virtualne računalnike VMware in Hyper-V, kot tudi končne odjemalce na Windowsih ali na računih Microsoft 365 in G Suite. Vse varnostne kopije lahko upravljate z enega portala in hitro obnovite delovanje s prilagodljivimi metodami obnovitve. Več o Synology Active Backup.

  • Preprečite izgubo podatkov

Integracija v okolja VMware in Windows Server omogoča preprostejše upravljanje hrambenega prostora in zaščito podatkov na nivoju aplikacij. Replikacija posnetkov stanj omogoča zaščito skupnih map in LUN za splošne delovne obremenitve. Preberite več o naših rešitvah za virtualizacijo.

  • Povečajte dosegljivost storitev

S podvojitvijo FS3600 z enako napravo, boste ustvarili visoko dosegljivo gručo. "Aktivna/pasivna" arhitektura gruče zagotavlja samodejni prenos storitve z okvarjene naprave na rezervno v le nekaj sekundah. Več podatkov o Synology High Availability.

  • Dosegljivost

Synology FS3600 in razširitvena enota FX2421 sta na voljo pri Synologyjevih lokalnih partnerjih. Za dodatne informacije se obrnite na lokalnega zastopnika Xenon forte d.o.o., ali obiščite spletno stran http://trgovina.xenon-forte.si/default.aspx.

1. FS3600 lahko nadgradite na do 72 diskov z dvema razširitvenima enotama FX2421 (24x SFF) ali na 48 diskov z dvema RX1217sas (12x LFF). Razširitvene enota Synology so na prodaj ločeno.

2. Prosimo preverite https://www.synology.com/compatibility za najnovejše informacije o kompatibilnosti.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.