O-STA

V Europarku Maribor se je odprl raj za ljubitelje jeansa

Po tem, ko sta se tako Ljubljana kot Koper že razveselila prihoda prodajalne Europa 92, je sedaj na vrsto prišel tudi Maribor. V petek, 26. junija, je v mariborskem Europarku svoja vrata odprla tretja prodajalna Europa 92 v Sloveniji. Obiskovalcem največjega nakupovalnega središča v severovzhodni Sloveniji so tako na razpolago najbolj priznane in kakovostne znamke jeansa na svetu.

Modni kosi za vsako omaro

V novi prodajalni Europa 92 bodo obiskovalci našli izbrano ponudbo priznanih znamk jeansa, kot so LEVI'S, Mustang, Wrangler, Lee, LTB, Petrol in Salsa, ter tudi drugih kultnih modnih znamk, kot sta SCOTCH & SODA in AD Twenty. Poleg širokega nabora ženskega in moškega jeansa obiskovalcem v mariborski prodajalni Europa 92 ponujajo tudi raznovrstne ženske in moške srajce, majice, ženske obleke, krila, suknjiče, jakne ter moško in žensko spodnje perilo. Ne manjka pa niti bogata kolekcija modnih dodatkov in nakita. V prodajalni Europa 92 lahko vsakdo najde nekaj modnih kosov za sproščen in trendovski videz.

Ko je nakupovanje užitek

"Nakupovanje v novi prodajalni Europa 92 bo zagotovo popoln užitek za vse ljubitelje trendovskih kosov iz vedno modnega jeansa. Tudi sama si bom v kratkem vzela čas, da v miru pobrskam med modnimi kosi in dopolnim svojo poletno garderobo," je ob odprtju povedala Simona Mandl, center managerka Europarka. Glavna temelja uspeha prodajaln Europa 92 sta široka paleta ponudbe najbolj kakovostnih jeans znamk in profesionalen odnos zaposlenih, ki obiskovalcem radi predajo svoje bogate izkušnje z jeansom. Edinstvena nakupovalna izkušnja ter bogat izbor kosov oblačil in modnih dodatkov, ki jih boste nosili z užitkom, sta v prodajalni Europa 92 tako zagotovljena.