O-STA

Fructal prejel tri šampione kakovosti in dvaindvajset medalj na sejmu Agri 2020

Ajdovščina - 3.7.2020 - Na mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod so Fructalovi sokovi, nektarji in pijače letos prejeli 22 medalj in kar tri posebna priznanja - šampione kakovosti, kar je ponovna potrditev kontinuirane zaveze Fructala k visoki kakovosti in in v skladu z najvišjimi standardi.

V okviru 58. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra v Gornji Radgoni je, kljub omejitvam zaradi epidemije s COVID-19, vseeno potekalo mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod. Žirija je Fructalovim izdelkom podelila tri ŠAMPIONE KAKOVOSTI za izdelke s trikratno zaporedno veliko zlato medaljo v kategoriji sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod. Gre za:

- Fructal Superior nektar iz hrušk,

- Fructal Superior nektar iz breskev in jabolk,

- Fructal Natura 100% sadno-zelenjavni sok iz jabolk, korenčka in pomaranč.

Vsi Fructalovi izdelki, ki so bili poslani na ocenjevanje, so prejeli nagrado. Fructal je s svojimi izdelki, poleg šampionov kakovosti, prejel tudi VELIKE ZLATE, ZLATE in SREBRNE MEDALJE in s tem potrdil svoj status zaupanja vrednega proizvajalca najkakovostnejših sokov, nektarjev in pijač. Z nagradami so bile nagrajene tudi naslednje novosti:

- Fructal Pingo Smoothie sadni mix z jogurtom,

- Fructal Dialogue classic in mediteran tonic,

- Fructal First Protect funkcionalna voda, okus limona & limonska trava,

- Fructal Superior Antiox limonada, 30% manj sladkorja,

- Fructal First alkalna voda,

VELIKO ZLATO MEDALJO je žirija podelila kar 8. izdelkom. Dodatno k velikim zlatim medaljam, je šest izdelkov prejelo ZLATO MEDALJO, trije izdelki SREBRNO MEDALJO in dva BRONASTO MEDALJO. Nagrajeni izdelki potrjujejo Fructalovo usmerjenost v vrhunsko kakovost, ki traja že 75 let.

________________________________________________________________________

Več informacij: Fructal d.o.o., pr.info@fructal.si; 05 369 12 02; www.fructal.si