O-STA

Prevailion imenovan 2020 Gartner "Cool Vendor" na področju varnostnih operacij in obveščevalnih podatkov o grožnjah

COLUMBIA, Md. - (BUSINESS WIRE) - Prevailion, vodilno svetovno podjetje na področju kibernetskih sovražnih obveščevalnih podatkov, je sporočil, da je bil v zadnjem poročilu Cool Vendors in Security Operations and Threat Intelligence prepoznan kot Gartner Cool Vendor.

Poročilo Gartner predstavlja "uveljavljajoče se prodajalce, ki bi jih morali voditelji na področju varnosti in upravljanja tveganj upoštevati pri ocenjevanju nastajajočih groženj, ki zahtevajo najnovejše tehnologije varnostnih operacij." Gartner piše, da: "vodilni strokovnjaki na področju varnosti in obvladovanja tveganj iščejo rešitve za boljšo prepoznavnost svojega informacijskega okolja, da bi jim pomagali okrepiti varnostno držo, pa tudi prednostno razvrstili vrzeli v varnostnem nadzoru in sanacijske dejavnosti, ki temeljijo na poslovnem tveganju." Ugotavlja tudi, da "se organizacije borijo za ublažitev ranljivosti zaradi nezmožnosti določanja prednostnih nalog zaradi pomanjkanja konteksta glede premoženja in okolja zunanjih groženj." *

Ta pomanjkljiva prepoznavnost aktivnih in nastajajočih groženj predstavlja velik izziv za organizacijsko kibernetsko varnost in je glavni fokus Prevailiona. Z globalno postavitvijo tajnih senzorjev Prevailion v realnem času aktivno spremlja na tisoče kibernetskih napadov, vključno z milijardami komunikacij z zlonamerno programsko opremo, kar zagotavlja izjemno stopnjo sovražne obveščenosti, ki jo lahko podjetja uporabijo za zaščito svojih omrežij.

"V čast nam je, da nas je Gartner izbral, saj verjamemo, da to potrjuje osnovno tehnologijo naše platforme ter trdo delo in predanost naše ekipe," je povedal Karim Hijazi, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Prevailion. "V podjetju Prevailion načrtujemo novo pot na področju obveščanja o grožnjah, tako da podjetja z večjo prepoznavnostjo opolnomočimo akterje groženj, ki ciljajo na njihova omrežja in mreže njihovih najbližjih partnerjev. Z iskanjem infrastrukture napadalcev lahko podjetjem zagotovimo vpogled v zlonamerno dejavnost kriminalcev in hekerjev nacionalnih držav ter seznam ciljev. To varnostnim ekipam v podjetjih omogoča, da prednostno razvrstijo grožnje, tako da se takoj osredotočijo na potrjene napade, namesto da bi se zanašali na hrupna varnostna opozorila, ki so pogosto zmotna, ali nejasne kazalnike tveganja."

EKSKLUZIVNI VPOGLEDI V DEJAVNOSTI KIBERNETSKIH GROŽENJ

Prevailion trenutno spremlja več kot 28.000 ogroženih organizacij po vsem svetu, od javnih podjetij in njihovih partnerjev v dobavni verigi do vlad, univerz, nevladnih organizacij in še več. Številne kibernetske grožnje, ki jih je opazila družba Prevailion, organizacije žrtev ne zaznajo ali ne prijavijo.

Po ekskluzivnih obveščevalnih podatkih Prevailiona 22 odstotkov podjetij na seznamu Fortune 500 kaže aktivne ali nedavne ogrožujoče dejavnosti kriminalcev ali hekerjev, povezanih z državami. Sem spada 79 odstotkov podjetij s programsko opremo in 64 odstotkov farmacevtskih podjetij, ki so v zadnjem času najpogostejše tarče kibernetskih dejavnosti.

Edinstvena zmogljivost kibernetske inteligence podjetja Prevailion omogoča zaznavanje aktivnih groženj znotraj korporativnih omrežij, ki ne zahtevajo dostopa ali potrditve prizadete korporacije. V ta namen obveščevalna skupina Prevailiona cilja na kriminalna omrežja, da bi prestregla komunikacijo med hekerjevimi strežniki za "vodenje in upravljanje" in zlonamerno programsko opremo, ki so jo postavili. Ta sposobnost prisluškovanja kriminalnim dejavnostim daje Prevailionu bistveno boljši vpogled v hekerske operacije v realnem času, ki potekajo po vsem svetu. Omogoča jim tudi, da predčasno predvidijo nove napade.

Prevailionova platforma APEX je zanesljiv vir informacij o tisočih neprijavljenih napadih na podjetja in zagotavlja 24-urno obveščanje o novih nevarnostih, stopnjevanju nevarnih dejavnosti in poskusih sanacije s strani podjetja.

* Gartner "Cool Vendors in Security Operations and Threat Intelligence", Mitchell Schneider, Ruggero Contu, John Watts, Craig Lawson, 13. oktober 2020.

GARTNERJEVA IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Gartner ne podpira nobenega prodajalca, izdelka ali storitve, prikazane v naših raziskovalnih publikacijah, in uporabnikom tehnologije ne svetuje, naj izberejo samo tiste prodajalce z najvišjimi ocenami ali drugo oznako. Gartnerjeve raziskovalne publikacije so sestavljene iz mnenj Gartnerjeve raziskovalne organizacije in jih ne bi smeli razumeti kot dejstva. Gartner zavrača vsa izražena ali nakazana jamstva v zvezi s to raziskavo, vključno z vsemi garancijami o prodaji ali primernosti za določen namen.

O PREVAILIONU

Prevailion je obveščevalno podjetje, ki se osredotoča na nevarnosti in preoblikuje način, kako organizacije pristopajo k ublažitvi tveganja in sprejemanju poslovnih odločitev. S pomočjo prilagojene inteligence naslednje stopnje in platforme zero-touch Prevailion ponuja popoln pregled potrjenih "dokazov o nevarnosti" (EOC) za stranke in njihove partnerske ekosisteme. Če želite izvedeti več o Prevailionu, obiščite www.prevailion.com.

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201019005166/en/

Kontakti

Michael Sias
inquiry@firm19.com
954-361-3963

Vir: Prevailion


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.