O-STA

Nova serija tiskalnikov HP DesignJet: za velike ideje in enostavno tiskanje

Oblikovalska dovršenost, enostavnost in trajnostna naravnanost so najbolj značilne odlike nove serije HP-jevih risalnikov DesignJet T200, T600 in Studio. Zasnovani so, da odpravijo nepotrebne režijske stroške in pospešijo potek dela, njihov dizajn pa navdušuje tudi največje estete.

Ena najučinkovitejših in preprostih optimizacij delovnega procesa na novih modelih je poenostavljeno sočasno tiskanje velikih in malih formatov. Datoteke v poljubni velikosti od A0 do A3 lahko natisnete le z enim klikom miške. Tiskanje z enim klikom omogoča brezplačen program HP Click za formate datotek PDF, JPEG, TIFF, DWF in HP-GL 2.

Druga ključna novost je zmožnost tiskanja od koder koli in iz katere koli povezane naprave. Tako si lahko datoteke natisnete, ko ste v pisarni ali na poti; tudi vaši partnerji in stranke jih lahko natisnejo na daljavo, ali ko vas obiščejo na delovnem mestu. V svetu, v katerem so se zaradi koronavirusa oblikovali fleksibilni načini dela, ta novost pripomore k učinkovitemu, gladkemu in hitremu delovnemu procesu.

Omenjene funkcije so pri novih tiskalnikih HP DesignJet le del vseh izboljšav. Med njimi sta tudi izjemna preprostost - z enostavnim gonilnikom tiskalnika in izboljšanim načinom predogleda "true print" - ter možnost upravljanja vašega tiskalnika velikega formata od koder koli s pomočjo aplikacije HP Smart.

Novi tiskalniki, ki lahko natisnejo stran A1 v le 25 sekundah, so tudi prvi HP-jevi ogljično nevtralni risalniki velikega formata. Izdelani so iz visokega deleža reciklirane plastike in oblikovani tako, da so v celotnem življenjskem ciklu bolj trajnostni kot drugi primerljivi izdelki. Poleg tega zavzamejo malo prostora, uporabnika pa prijetno preseneti tudi njihova enostavna oblikovalska dovršenost, ki jo nadgrajuje izvirno poenostavljen in intuitiven postopek tiskanja. Z enim klikom namreč lahko natisnete več datotek. Nove funkcije samodejnega zaznavanja medijev omogočajo tiskanje datotek na različne velikosti papirja, ne da bi morali vstati in ročno spremeniti nastavitve.

Ker lahko tiskate iz katere koli povezane naprave in od koder koli, je tiskalnik HP DesignJet Studio idealen za kreativna podjetja, v katerih poklicni ustvarjalci pogosto delajo na poti - med pisarno, gradbiščem, obiskom strank in drugimi lokacijami. Se vam dogaja, da bi morali svoje modele spremeniti na kraju dogodka, tiskati med potjo in hitro pograbiti datoteke, ko prihitite v svojo pisarno? S tiskalniki HP DesignJet T200, T600 in Studio je vse to mogoče.

Edita Žugelj, vodja marketinga

CGS plus, informacijske tehnologije, d.o.o., Brnčičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, telefon: +386 1 530 11 00, e-naslov: info@cgsplus.si,

https://www.cgsplus.si/.