O-STA

Nujno varstvo bo zagotovljeno v enoti Tinkara Vrtca Velenje

Velenje, 23. oktober 2020 - Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečitev širjenja koronavirusa bo od ponedeljka, 26. oktobra 2020, Vrtec Velenje ZAPRT. Samo za nujne primere bo odprta enota Tinkara (Šlandrova 11a, 3320 Velenje). V času zaprtja vrtcev bodo starši oproščeni plačila.

V vrtec bodo sprejemali le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo, pomembno za delovanje družbe in države (npr. zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji ter v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva), in bodo to izkazali s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca obeh staršev. V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposelnost, možnost varstva zaradi nenujnih del), drugi pa v navedenih poklicih, mora biti otrok doma.

Za lažjo organizacijo izrednega varstva v Vrtcu Velenje prosijo, da najkasneje do sobote, 24. oktobra 2020, do 12. ure o morebitni prisotnosti vašega otroka obvestite vzgojitelja po eAsistentu.

Več informacij najdete na spletni strani Vrtca Velenje www.vrtec-velenje.si.

Prijazen pozdrav,
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje