O-STA

Europark posluje še naprej, s prilagojeno ponudbo in prilagojenim poslovalnim časom

Obveščamo vas, da so vsa SES-ova nakupovalna središča (Europark Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Center Interspar Vič) odprta, obratujejo pa v omejenem obsegu in s prilagojenim delovnim časom.

Europark Maribor in vsa ostala SES-ova nakupovalna središča so odprta od ponedeljka do sobote po prilagojenem poslovalnem času. Prodajalne Interspar, Muller in DM so odprte od 8. ure do 20:30, ostale prodajalne pa imajo različne poslovalne čase, ki so objavljeni na Europarkovi spletni strani. V mariborskem nakupovalnem središču tako obratuje veliko prodajaln, in sicer: Interspar, drogerija Müller, DM, Sanolabor, Sensilab, Biotopic, Proteini.si, prodajalna Estella, Atelier Rebul, čajnica Chai, trafika, lekarna, banka Nova KBM, pošta, cvetličarna Park in prodajalna za hišne ljubljenčke Premium Pet. Obenem pa prodajalne Hervis, Mass, Baby Center in A1 ponujajo možnost Click&Collect oz. osebni prevzem nakupa preko spleta. Vse ažurne informacije o prilagojenem poslovanju in poslovalnem času so na voljo na spletni strani.

Tudi pri nekaterih gostinskih ponudnikih v nakupovalnih središčih je možen osebni prevzem hrane in/ali dostava.

V soboto, 31. oktobra, in nedeljo, 1. novembra, bodo nakupovalna središča zaradi praznika zaprta.

V tem času v vseh SES-ovih nakupovalnih središčih na prvo mesto še vedno postavljamo varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbimo za visoke higienske standarde tako glede rednega razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Varnostna služba ves čas spremlja in nadzoruje, ali obiskovalci nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število ljudi v posameznem nakupovalnem središču.