O-STA

Mary Kay nadaljuje s podporo znanstvenim inovacijam in inštrukcijam prek financiranja izobraževanja v partnerstvu z Akademijo IMCAS

DALLAS, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay Inc., podjetje, ki že desetletja orje ledino in prinaša inovacije na področju raziskav nege kože, je nedavno prispevalo nepovratna sredstva za izobraževanje Akademiji Mednarodnega strokovnega tečaja znanosti o staranju kože (International Master Course on Aging Science - IMCAS) za financiranje njenega težko pričakovanega spletnega seminarja Pilingi pri dermatologu in domači pilingi, namenjenega plastičnim kirurgom, dermatologom, specialistom tega področja in estetskim strokovnjakom kot nadaljevanje njihovega izobraževanja in izboljševanje praktičnih veščin.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20201110005239/en/.

Spletni seminar, ki se ga je v prvi globalni izdaji udeležilo več kot 1.200 sodelujočih, je le zadnji v nizu dogodkov v organizaciji Akademije IMCAS, katerih cilj je nuditi vrhunsko izobraževanje na temo znanosti o staranju.

Na spletnem seminarju, ki ga je moderiral izvršni urednik Akademije IMCAS, dr. Dominique Du Crest, je sodelovala skupina različnih priznanih govorcev z vsega sveta. Kot prva je seminar odprla dr. Michelle Hines, direktorica globalnih kozmetičnih raziskav in inovacij v Mary Kay, ki je predstavila pregled kemičnih pilingov in se nato pridružila strokovnjakom v razpravi o različnih vidikih številnih tem, ki so bile na dnevnem redu. Teme so pokrivale eksistencialno vprašanje ali se odločiti za piling ali ne, različne tipe pilingov, pilinge za temnejše tipe kože, uporabo novih in inovativnih sestavin, nevarnosti pilinga za paciente z različnimi kožnimi boleznimi, govorci pa so delili tudi nasvete o tem, kako podaljšati pozitivne učinke pilinga po samem postopku. Seminar se je zaključil z močnim panelom z vprašanji in odgovori, ki ga je vodila Uliana Gout, dr. med., skupaj z dr. Hines, med govorci pa so bile dr. Foteini Bageorgou, dermatologinja, dr. Marina Landau, dermatologinja, in dr. Mukta Sachdev, dermatologinja.

"Ženske vseh starosti povsod po svetu želijo imeti brezhibno kožo," je dejala dr. Hines. "Kemični pilingi so trenutno priljubljen način pomlajevanja in obnove kože. Profesionalni in domači pilingi nudijo različne izkušnje in prednosti. Ker je na voljo veliko možnosti, je izobraževanje in poznavanje področja pomembno za to, da sprejmemo pravo odločitev. Podjetje Mary Kay je z veseljem nudilo nepovratna sredstva za nadaljnje izobraževanje in raziskave na tem področju."

"Rad bi poudaril dinamičnost in rast naše raznolike skupnosti," je dejal dr. Du Crest. "Med člani imamo več kot 28.000 zdravnikov in z izbruhom covida-19 je naša skupnost skokovito narasla. Izven kongresa nudimo spletne seminarje, včasih po dvakrat tedensko, prek katerih ustvarjamo priložnosti za doktorje, zdravnike, dermatologe in estetske strokovnjake po vsem svetu, ki se tako združujejo, si delijo znanje, strokovnost in odgovarjajo na vprašanja svojih kolegov, ki zadevajo to področje, ne da bi morali potovati ali zapustiti svoj doma oz. pisarno. Na naši platformi za spletno učenje se nahaja na stotine kliničnih primerov, tukaj najdete številne objave z blogov, več kot 40 spletnih seminarjev letno in na tisoče izobraževalnih posnetkov za strokovnjake s tega področja, ki lahko svoje znanje bogatijo na ukaz."

Spletni seminar je bil posnet in je na voljo na portalu Akademije IMCAS.

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki so prebile stekleni strop, je pred več kot 56 leti svoje lepotno podjetje ustanovila s tremi cilji: razviti nagrajujoče priložnosti za ženske, ponuditi izdelke, ki se jim ni moč upreti ter izboljšati svet. Te sanje so vzcvetele v večmilijonsko podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk v skoraj 40 državah. Mary Kay je predana vlaganju v znanost, ki stoji za lepoto in proizvodnjo vrhunske nege kože, lepotilne kozmetike, prehranskih dopolnil in dišav. Mary Kay je v partnerstvu z organizacijami z vsega sveta zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, pri čemer se osredotoča na podporo raziskovanju raka, zaščito žrtev nasilja v družini, polepšanje naših skupnosti in spodbujanje otrok, da sledijo svojim sanjam. Izvirna vizija Mary Kay Ash še naprej blesti z vsako šminko posebej. Več o tem na MaryKay.com.

O Mednarodnem strokovnem tečaju znanosti o staranju kože (International Master Course on Aging Science - IMCAS)

Kongres IMCAS je bil ustanovljen leta 1994 v Parizu kot dogodek za plastične kirurge in dermatologe. Že od samega začetka si IMCAS prizadeva premostiti vrzel znanja med plastično in rekonstruktivno kirurgijo in dermatologijo ter tako ustvarja sinergije in pomaga združevati ti dve področji. Njegovo poslanstvo je, da omogoči strokovnjakom s področja estetike takojšnji dostop do kvalitetnih znanstvenih vsebin. IMCAS je nedavno ustanovil tudi Akademijo IMCAS, platformo za e-učenje, ki nudi svojim naročnikom takojšnji dostop do izobraževalnih videov, znanstvenih razprav, intervjujev s strokovnjaki itd. Za več informacij o kongresu IMCAS pojdite na: https://www.imcas.com/en.

View source version on businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201110005239/en/

Kontakti:

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Vir: Mary Kay Inc.

Dr. Michelle Hines, direktorica globalnih kozmetičnih raziskav in inovacij v Mary Kay (Foto: Mary Kay Inc.)

Dr. Dominique Du Crest, izvršni urednik Akademije IMCAS, (Foto: Mary Kay Inc.)

Dr. Michelle Hines, direktorica globalnih kozmetičnih raziskav in inovacij v Mary Kay (Foto: Mary Kay Inc.)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.