O-STA

Desetak, popolno darilo za vse priložnosti

Vam primanjkuje idej, kaj podariti svojim najdražjim? Bi radi z manjšo pozornostjo presenetili svoje poslovne partnerje? Z darilnim bonom Desetak ne morete zgrešiti. Desetak je darilo za vse priložnosti, ki bo vsakomur narisalo nasmeh na obraz.

Ko želje postanejo resničnost

Darilni bon Desetak je prava izbira, ko iščete darilo za rojstni dan ali ko želite obdarovati svoje poslovne partnerje in stranke. Primerno je tako za osebne praznike kot za najrazličnejše poslovne priložnosti. Z Desetakom lahko razveselite tudi otroke, ko dosežejo lepe uspehe na šolskem področju in drugje. Darilni bon Desetak je obenem tisto darilo, ki bo ogrelo srca vaših najdražjih za valentinovo. To je darilo, s katerim boste lahko izpolnili njihove najbolj skrite želje in jim podarili to, kar potrebujejo.

Vrata v svet brezskrbnih nakupov

Desetaki so tisto darilo, ki ga boste vedno z veseljem podarili ali prejeli. Z njim lahko brezskrbno nakupujete kar v petih nakupovalnih središčih v Sloveniji. Lahko jih prevzamete v informacijski pisarni Europarka Maribor ali jih naročite prek spleta. Obdarovanje z Desetaki je nekaj posebnega, a vendar tako preprosto. Ko podarite Desetak, obenem obdarovancu podarite neskončno možnosti in izbire. Desetak odpre vrata v svet brezskrbnih nakupov, kjer domišljija nima meja!