O-STA

Digitalno zagonsko podjetje skupine Vienna Insurance Group, Beesafe, s hitro štirimesečno uporabo Guidewirea sredi globalne pandemije

Poljska zavarovalniška znamka nudi poslovni model 21.stoletja, najnovejšo informacijsko tehnologijo in posebno ponudbo za stranke

VARŠAVA IN LONDON - (BUSINESS WIRE) - Beesafe, digitalna znamka poljske podružnice skupine Vienna Insurance Group's (VIG) in Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), platforma za vključevanje, inovacije in učinkovito rast, sta danes sporočili, da je Beesafe zadolžil Guidewire za podkrepitev svojih poslovnih procesov in vodenje svojega modela digitalnega zavarovalništva. Guidewire PartnerConnect Consulting partner, Sollers Consulting, sta podprla izvedbeni program.

Beesafe, digitalno zagonsko podjetje, je ustanovil VIG, vodilna zavarovalniška skupina v Avstriji, srednji in vzhodni Evropi, da bo dinamičnemu distribucijskemu podjetju priskrbel posebno ponudbo za stranke in potencial za širitev v druge države, kjer je VIG že prisoten. Beesafe je zadolžil platformo Guidewire za upravljanje splošnih zadev, zavarovalna tveganja, zahtevke, račune in upravljanja bonitet. Podjetje je prav tako uporabilo Guidewirejevo digitalno izkušnjo za vse kanale za svoje vodilne, predstavnike storitev za stranke in prodajalce. Beesafe ga je uvedel v svoje poslovanje, kjer trenutno uporablja osebni pogon.

"Beesafe je popolnoma digitalno podjetje z močno zavarovalniško tehnološko identiteto. To je znotraj srednje in vzhodne Evrope nekaj posebnega. Hkrati nam dejstvo, da smo del VIG-a nudi trdna zavarovalniška priporočila," je dejal , glavni izvršni direktor Beesafea Rafał Mosionek. "Zelo smo ponosni, da smo točno na sredi pandemije Covida-19, v štirih mesecih od sredi aprila, razvili in omogočili digitalno ponudbo in platformo, s prvim zagonom v živo avgusta. To je dokaz, kako nadarjeno, prilagodljivo in ustvarjalno ekipo smo ustvarili iz ničesar ter predstavili svoj inovativni vrednostni predlog."

Guidewire bo podjetju Beesafe omogočal naslednje:

  • uporabo prilagodljive infrastrukture za lažje hitro oblikovanje in uporabo novih izdelkov, ki ustvarjajo vrednost;
  • nudenje vmesnika, ki je preprost za uporabo in privlačen za uporabnika prek najnovejše, inovativne tehnologije, vključno z mobilno denarnico, STP, prepoznavanje slik in prediktivnim modeliranjem
  • upravljanje s standardiziranim API vmesnikom za hitro integriranje partnerjev in uporabo izdelkov za več kanalov ter
  • omogočanje operacijske in stroškovne učinkovitosti z uporabo stabilne, standardizirane infrastrukture blaga.

"Z Beesafom smo se namenili omogočiti neovirane storitve mladi generaciji digitalnežev, ki je popolnoma osredotočena na uporabnika, prilagojena uporabniku in enostavna za uporabo. To je mogoče z uporabo najboljšega, kar nudi podatkovno modeliranje," je dejal glavni izvršni direktor v Beesafe Rafał Mosionek. "Za uspeh mora biti spredaj najboljša tehnologija, ki je zadaj podprta z najboljšimi jedrnimi sistemi."

"Čestitamo ekipi Beesafea za vse, kar so dosegli skupaj z ekipama s Sollers Consultinga in Guidewire Softwarea," je dejal vodilni družbenik Sollers Consultinga Marcin Pluta. "Beesafe je ustvaril privlačno ponudbo s prilagodljivimi izdelki in popolnoma digitalnim prodajnim procesom. Veselimo se razvoja novih izdelkov in dodatnih storitev znotraj močne informacijsko tehnološke infrastrukture Guidewire Softwarea."

"Čestitamo Beesafeu za uspešno in hitro uvedbo Gudewirea, zlasti v teh težkih časih globalne pandemije," je dejal , podpredsednik za prodajo v skupini- EMEA, Guidewire Software, Laurent Fontaine. "Beesafeovo prizadevanje za visokokakovostno in uporabniku popolnoma prilagojeno storitev podjetje kaže, da gre za ambiciozno in inovativno digitalno zavarovalnico."

O podjetju Beesafe

Beesafe, tehnološko umerjeno digitalno podjetje iz skupine VIG & Compensa Insurance Company s Poljske, nudi popolnoma digitalne izdelke MOD & MTPL.

Ključen edinstven prodajni predlog stranki je jasen: stranka mora posredovati zgolj dve enostavni informaciji (letnico rojstva in registrsko številko avtomobila), da bo prejela ponudbo MOD/MTPL. Celoten vpisni postopek je zaključen v nekaj sekundah, namesto da bi vzel veliko časa in bi bile zanj potrebe občutljive informacije kot pri konkurenčnih podjetjih. Beesafe je svoj MPV uresničil v manj kot osmih mesecih intenzivnih priprav.

Beesafeova dolgoročna strategija je uresničiti svojo prijateljsko obljubo strankam, ki jo je podjetje dalo na začetku svoje ideje o zagonskem podjetju, ob podpori nenehnih izboljšav UX/UI, ki podjetju omogočajo tržni uspeh.

Za več informacij prosimo obiščite www.beesafe.pl.

O Sollers Consultingu

Sollers Consulting je mednarodno podjetje, specializirano za poslovno svetovanje in programsko opremo, ki podpira preobrazbe podjetij v finančni industriji. Ekipe Sollers Consultinga so nudile podporo več kot 80 finančnim skupinam in povečale njihove digitalne zmogljivosti. Med njimi so Allianz, AXA, LV=, BNP Paribas Cardif, Basler, Generali, Zurich, Santander Consumer Bank in ING. Naše ekipe so specializirane za informacijsko-tehnološke sisteme, ki zavarovalnicam, bankam in lizing podjetjem pomagajo pri preobrazbi in uporabi novih tehnologij. Sollers Consulting sodeluje z več kot 15 ponudniki tehnologij, kot so Guidewire Software, Oracle, AWS in Microsoft.

Približno 600 poslovnih in računalniških strokovnjakov iz Varšave, Lublina, Poznana, Gdanska, Kölna, Tokia in Kopenhagna pomaga finančnim inštitucijam v Veliki Britaniji, Nemčiji, na Poljskem, v Skandinaviji in mnogih drugih državah uživati prednosti digitalizacije. Več na sollers.eu.

O Guidewireu

Guidewire je platforma, ki ji splošne zavarovalnice zaupajo glede vključevanja, inovacij in učinkovite rasti. Združujemo digitalnost, jedrnost, analitiko in umetno inteligenco, da lahko nudimo svojo platformo kot storitev v oblaku. Več kot 400 zavarovalnic, od novih podjetij do največjih in najbolj kompleksnih na svetu, uporablja Guidewire.

Kot partner svojim strankam se nenehno razvijamo, da bi omogočali njihov uspeh. Ponosni smo na svojo edinstveno bilanco uspehov z več kot tisoč uspešnimi projekti ob podpori največje ekipe za raziskave in razvoj in partnerskega okolja v tej industriji. Naša tržnica nudi na stotine aplikacij, ki pospešujejo integracijo, lokalizacijo in inovacije.

Za več informacij obiščite www.guidewire.com in nam sledite na twitterju: @Guidewire_PandC.

OPOMBA: Za več informacij o tržnih znamkah Guidewire obiščite https://www.guidewire.com/legal-notices.

Izvirno besedilo najdete na businesswire.com na naslovu https://www.businesswire.com/news/home/20210216005561/en/

Kontakti

Kuba Ochal
Znamke in trženje, Beesafe
+48505454490
jochal@beesafe.pl

Christoph Baltzer
Sollers Consulting
+49 176 6155 0806
christoph.baltzer@sollers.eu

Daniel Couzens
Allison in partnerji
+44(0)203 971 4308
guidewire@allisonpr.com

Louise Bradley
Odnosi z javnostmi in komunikacije - EMEA, Guidewire
+44(0)7474 837 860
lbradley@guidewire.com

Vir: Guidewire


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.