O-STA

Ustanoviteljica Glamhivea Stephanie Sprangers in zvezdniška stilistka Nicole Chavez napovedujeta Digitalni zimski vrh stila in lepote Glamhive

Na konferenci se bodo zbrali vodilni v svetu stila in lepote in govorili o modi, lepoti in podjetništvu.

SEATTLE & LOS ANGELES--(BUSINESS WIRE)- Glamhive je napovedal svojo četrto spletno konferenco, ki bo 27. februarja 2021. Na Digitalnem zimskem vrhu stila in lepote Glamhive se bodo zbrali vrhunski modni in lepotni voditelji od stilistke Kristen Bell do Cindy Eckert, ustanoviteljice milijardnega podjeta, ki je postala investitorka. Inovativni voditelji se bodo pogovarjali o modi, lepoti, podjetništvu in drugem. Gostiteljici dogodka bosta Stephanie Sprangers in Nicole Chavez.

Sporočilo za javnost vključuje medijske vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20210224005275/en/

"Z veseljem sem sodelovala na Glamhiveovih vrhih stila in lepote, zlasti v teh težkih časih. Vrhi so prinesli občutek skupnosti, ki ga v svetu ustvarjalnih talentov primanjkuje, poleg tega pa sem si tako ustvarila nekaj neverjetnih stikov z drugimi umetniki," je dejala Nicole Chavez, zvezdniška stilistka. Nicole je trenutno ena najbolj iskanih stilistk. Njene stranke so ene najbolj znanih zvezdnic, Kristen Bell, Rachel Bilson, Jessica Simpson, Ellie Bamber, Scarlett Johansson, Catherine Zeta-Jones in mnoge druge. Njeno delo je bilo predstavljeno v številnih publikacijah, kot so W, InStyle in Harper's Bazaar.

"Glamhiveova vizija je omogočiti prednosti sodelovanja z osebnim stilistom vsem in povsod in naši digitalni dogodki so krasna razširitev tega. Dobra stran lanskega leta je, da smo uspeli digitalizirati svoje vrhe o stilu ter tako vsem in povsod omogočili, da se srečajo in se učijo od najboljših v tem poslu," je dejala Stephanie Sprangers, ustanoviteljica in glavna izvršna direktorica Glamhivea. Sprangers je ustanoviteljica in glavna izvršna direktorica Glamhivea, spletne storitve osebnega sloga, ki vsem prinaša strokovne osebne stiliste in umetnike ličenja - naravnost iz Hollywooda in Instagrama. Glamhive je razvil patentirano programsko opremo, ki stilistom omogoča, da stranke vodijo skozi stilistično izkušnjo popolnoma prek spleta ter tako ljudem nudi sodelovanje s stilisti ne glede na lokacijo.

Na celodnevnem dogodku z vstopnicami bo 60 govorcev. Spodaj je pregled nekaterih tem, ki jih bodo zvezdniški govorci pokrili.

PREGLED TEM:

Srečanje bo razdeljeno na 22 delov na dveh ravneh. Pregled tem:

  • Slog za na rdečo preprogo: ustvarjanje legendarnih stilskih trenutkov

  • Trendi za 2021: slog po pandemiji

  • Zmagati v igri sloga: vintage je tvoje skrivno orožje

  • Stilistične usmeritve: kako priti do najboljšega sloga vašega življenja

  • Šefica lepote: pogovor z Jamie Kern Lima

  • Najboljši vodič do "enostavne" pričeske

  • Bodimo družabni: najboljši lepotni trendi Instagrama in TikToka

  • Astrologija mode: s Susan Miller

  • Več, kot vidijo oči: kaj vaša oblačila povedo o vas

  • Donosnost vašega sloga: kako se splača dobro oblačiti

  • Kako sem to zgradila: prekleto dobri nasveti žensk, ki so zasedle najvišje pozicije

GOVORCI:

Med govorci bodo zvezdniški stilisti, umetniki ličenja, ustvarjalci podobe, ki delajo z največjimi imeni Hollywooda in širše, imeni, kot so:

Angelina Jolie, Serena Williams, Mandy Moore, Sarah Jessica Parker, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr., Keanu Reeves, Sharon Stone, Serena Williams, Miranda Lambert, Julianne Moore in drugi.

ZVEZDNIŠKI STILISTI:

Nicole Chavez, Jill + Jordan, Jeanne Yang, Jennifer Rade, Tara Swennen, Janelle Miller, Lindsey Dupuis, Tiffany Gifford, Kesha McLoud in Sonia Young.

ZVEZDNIŠKI UMETNIKI LIČENJA IN OBLIKOVALCI PRIČESK:

Tommy Buckett, Todd Harris, Diana Madison, Danny Moon, AJ Crimson in Helen Reavey.

PODJETNICE, OBLIKOVALKE IN POSLOVNE VODITELJICE:

Claire Sulmers (Fashion Bomb Daily), Hillary Kerr (WhoWhatWear), Tara Rudes Dann (L'Agence), Steven Dann (oblikovalka), Cindy Eckert (sklad Pink Ceiling Fund), Helen Ravey (Act+Acre), Cassandra Cadwell (Violet Grey), Michelle Waugh (oblikovalka), Clarissa Egana (Port De Bras), Amy Rosoff Davis (zvezdniška trenerka), Jamie Kern Lima (IT Cosmetics).

MODERATORJI:

Brian Underwood (O Magazine), Brooke Jaffe (Penske Media), Pandora Amoratis (Daily Mail), Andrea Lavanthal (PEOPLE), Robin Nazzaro (O Magazine), Alexis Bennett (Vogue) in Kibwe Chase-Marshall (The Kelly Initiative).

Vstopnice za konferenco stanejo 149 ameriških dolarjev za ves dan. Sponzor vrha Glamhive Digital Winter Style and Beauty Summit je podjetje Mary Kay in njen Mary Kay Global Design Studio.

Za več informacij obiščite www.glamhive.com/upcoming.

O Glamhiveu

Glamhive je leta 2017 ustanovila podjetnica Stephanie Sprangers z vizijo demokratizacije osebnega stajlinga in predpostavko, da samozavest, ki jo prinaša glamur, ne sme biti omejena le na bogate in slavne.

Izkušnja spletnega stajlinga vsem, ki imajo povezavo WiFi, omogoča dostop do stilistov, ki jim bodo zagotovili podporo, ki jo potrebujejo za najboljšo različico sebe. Za stiliste je to celovita platforma, ki jim pomaga, da povsem virtualno razvijejo svojo mrežo in svoje podjetje.

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki so prebile stekleni strop, je pred več kot 56 leti svoje lepotno podjetje ustanovila s tremi cilji: razviti nagrajujoče priložnosti za ženske, ponuditi izdelke, ki se jim ni moč upreti ter izboljšati svet. Te sanje so vzcvetele v večmilijonsko podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk v skoraj 40 državah. Mary Kay je predana vlaganju v znanost, ki stoji za lepoto in proizvodnjo vrhunske nege kože, lepotilne kozmetike, prehranskih dopolnil in dišav. Mary Kay je v partnerstvu z organizacijami z vsega sveta zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, pri čemer se osredotoča na podporo raziskovanju raka, zaščito žrtev nasilja v družini, polepšanje naših skupnosti in spodbujanje otrok, da sledijo svojim sanjam. Izvirna vizija Mary Kay Ash še naprej blesti z vsako šminko posebej. Več o tem na MaryKay.com.

Izvorno različico sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210224005275/en/

Kontakti

Stephanie Sprangers, ustanoviteljica in izvršna direktorica Glamhivea
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Vir: Mary Kay

Večpredstavnostne vsebine

Digitalni zimski vrh stila in lepote Glamhive bo združil vodilne na področju mode in lepote (Grafika: Mary Kay Inc.)

Aliza Licht, ustanoviteljica in predsednica Leave Your Mark (Foto: Mary Kay Inc.)

Alexis Bennett, avtorica komercialnih člankov pri Vogue Magazine (Foto: Mary Kay Inc.)

Diana Madison, igralka in producentka (Foto: Mary Kay Inc.)

Stephanie Sprangers, ustanoviteljica Glamhivea (Foto: Glamhive)

Logotip Glamhivea

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.