O-STA

ReNew Power, vodilno indijsko podjetje za obnovljivo energijo, bo začelo trgovati na borzi po 8 milijard dolarjev vredni poslovni združitvi z RMG Acquisition Corporation II

  • ReNew Power, vodilno indijsko podjetje za obnovljivo energijo, je z RMG Acquisition Corporation II ("RMG II") sklenilo dokončni sporazum o poslovni združitvi; po koncu transakcije naj bi združeno podjetje trgovalo na NASDAQ z novo oznako "RNW"

  • Pro forma konsolidirana in popolnoma razredčena vrednost podjetja bo znašala približno 8 milijard ameriških dolarjev; transakcija naj bi se zaključila v drugem četrtletju 2021, pod običajnimi pogoji

  • Skupni pričakovani prihodek v višini 1,2 milijarde ameriških dolarjev, iz 855 milijonov ameriških dolarjev, nadomestna, v celoti zavezana zasebna umestitev navadnih delnic v ReNew Power ("PIPE") in 345 milijonov ameriških dolarjev bruto gotovine, v skrbništvu RMG II, ob upoštevanju odkupov; pričakovani neto primarni prihodek v višini približno 610 milijonov dolarjev za financiranje pospešene strategije rasti podjetja in odplačilo dolga

  • Povečani PIPE so zasidrali institucionalni vlagatelji, vključno s skladi in računi, ki jih upravljajo BlackRock, BNP Paribas Energy Transition Fund, g. Chamath Palihapitiya, Sylebra Capital, TT International Asset Management Ltd, TT Environmental Solutions Fund in Zimmer Partners.

  • Vertikalno integrirani poslovni model ReNew Power in predvidljivi denarni tokovi, podprti z dolgoročnimi pogodbami o nakupu električne energije, uvrščajo podjetje med najdonosnejše v sektorju, ne samo v Indiji, ampak v svetovnem merilu; z obnovljivo energijo, ki je veliko cenejša od energije, ki jo pridobivajo fosilna goriva, naj bi v prihodnjem desetletju pospešili rast razvoja obnovljivih virov energije

  • Vodstvo RMG II ima pomembne izkušnje v mednarodnem energetskem sektorju

NEW DELHI in NEW YORK - ( BUSINESS WIRE ) - ReNew Power Private Limited ("ReNew" ali "podjetje"), vodilni indijski proizvajalec čistih obnovljivih virov energije in RMG Acquisition Corporation II ("RMG II") (NASDAQ : RMGB) sta danes napovedala izvedbo dokončnega dogovora o poslovni združitvi, ki bo vodila v kotiranje ReNew na borzi NASDAQ.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo za javnost je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20210224005431/en/

Po zaključku posla bi se združeno podjetje imenovalo ReNew Energy Global PLC in bi kotiralo pod oznako "RNW". Posel bo še okrepil vodilni položaj ReNewa pri proizvodnji sončne in vetrne energije za indijski trg s financiranjem srednjeročnih priložnosti za rast in odplačevanjem dolga.

ReNew Power - vodilno indijsko podjetje, ki se osredotoča na obnovljivo energijo

ReNew, ki je bil ustanovljen leta 2011, je vodilni neodvisni indijski proizvajalec električne energije iz obnovljivih virov (IPP) in je med 15 največjimi svetovnimi proizvajalci energije iz obnovljivih virov po zmogljivosti, s portfeljem več kot 100 operativnih projektov vetrne in sončne energije v 9 indijskih zveznih državah. Podjetje ima v lasti in upravlja tudi projekte distribuiranja sončne energije za več kot 150 komercialnih in industrijskih odjemalcev po vsej Indiji.

ReNew je bilo prvo indijsko podjetje za obnovljivo energijo, ki je preseglo mejnike zmogljivosti 1 gigavat (GW) in 2 GW, in je trenutno edino podjetje v indijskem sektorju obnovljive energije z več kot 5 GW operativne zmogljivosti. Družba ima trenutno skupno moč približno 10 GW (vključno z močjo, ki je že bila pridobljena v konkurenčnih ponudbah).

K rasti ReNewa so pripomogli stabilni denarni tokovi, zavarovani z dolgoročnimi pogodbami z zglednimi partnerji. Trenutno je celotna dodeljena zmogljivost podjetja ReNew sklenjena na podlagi pogodb o nakupu električne energije (PPA) s povprečnim trajanjem več kot 24 let. Večina teh pogodb je sklenjenih s centralnimi vladnimi agencijami, kot sta Solar Energy Corporation of India (SECI) in NTPC Limited. V zadnjih 10 letih je ReNew vzpostavil tudi močno in raznoliko mrežo dobaviteljev, ki je omogočila sprejem najboljših tehnologij z optimalnimi stroški v svojem portfelju projektov.

Poleg pridobivanja čiste energije je ReNew razvil tudi strokovno znanje na pomožnih področjih, kot je shranjevanje energije. Leta 2020 je ReNew zmagal na dveh edinstvenih razpisih, ki jih je objavila SECI, da bi zagotovila trdno, zanesljivo in cenovno dostopno oskrbo z zeleno energijo. Šlo je za prvi indijski razpis za neprekinjeno oskrbo z električno energijo iz obnovljivih virov in razpis za projekt obnovljive energije, ki bo odgovoril na največje povpraševanje po električni energiji s kombiniranjem vetrno-sončne hibridne generacije z akumulatorjem.

V letu 2020 je ReNew vstopil tudi v nastajajoče poslovanje z digitalnimi storitvami s prevzemom podjetja Climate Connect, podjetja v mestu Pune v Indiji, vodilnega akterja na področju upravljanja omrežij in napovedovanja obremenitev, ki ga podpira umetna inteligenca.

Pregled trga - Povpraševanje po obnovljivi energiji v Indiji bo raslo

Poslovni model ReNewa krepijo novi trendi na indijskem trgu proizvodnje električne energije, pa tudi cilji indijske vlade glede zelene energije v naslednjem desetletju. Poraba električne energije na prebivalca v Indiji bo v prihodnjem desetletju hitro rasla, približno dve tretjini tega dodatnega povpraševanja pa bo zadovoljila energija iz obnovljivih virov. Indijske globalne podnebne zaveze glede zmanjšanja emisij ogljika bodo narekovale spremembe v mešanici proizvodnje električne energije - stran od fosilnih goriv, v korist obnovljivih virov. Hkrati na velik tržni potencial kaže ambiciozni cilj indijske vlade, da bo do leta 2030 nameščenih 450 GW zmogljivosti za obnovljive vire energije, kar je petkrat več, kot je trenutno. Stalno zniževanje stroškov proizvodnje, ki ga poganja tehnološki napredek in dobro izpodbijane dražbe, bo še pospešilo sprejemanje obnovljivih virov energije.

Medtem ko se indijski energetski prehod pospešuje, bo obsežen, geografsko raznolik, večtehnološki pristop ReNewa, podprt z discipliniranim izvajanjem projektov in vrhunsko finančno disciplino, pomagal podjetju, da ohrani svojo usmeritev k rasti.

Komentar vodstva in delničarjev

"Indijski sektor obnovljive energije je v zadnjem desetletju hitro rastel," je dejal Sumant Sinha, ustanovitelj, predsednik in izvršni direktor ReNewa. "V tem času je bil ReNew glavna sila pri zagotavljanju, da so viri te rasti trajnostni in tudi ekonomsko konkurenčni. V naslednjem desetletju načrtuje ReNew nadaljevati z dosežki rasti tržnega deleža in prispevati k bolj zelenemu elektroenergetskemu sektorju v Indiji ter pomagati pri doseganju ambicioznih ciljev indijske vlade glede obnovljive energije. Sčasoma bomo svoje zmogljivosti še bolj razširili z zmogljivostjo baterijskega shranjevanja in inteligentnimi energetskimi rešitvami, usmerjenimi h kupcu. Vizija ReNewa je okrepiti svoj položaj svetovnega voditelja na področju čiste energije, še naprej voditi indijski prehod na čisto energijo in pomagati pri poglabljanju elektrifikacije in dekarbonizacije indijskega gospodarstva."

"Ko smo decembra zaključili prvo javno ponudbo (IPO), smo si želeli sodelovati s podjetjem, ki spodbuja spremembe v svetovnem merilu, z dokazanimi izkušnjami in najboljšim vodstvom v svojem razredu," je dejal Bob Mancini, izvršni direktor in direktor RMG II. "Vse to smo našli v podjetju ReNew in navdušeni smo nad partnerstvom z neverjetno nadarjeno vodstveno ekipo, ki jo vodi Sumant. Naš skrbni pregled ReNewa je potrdil, da podjetje ni samo vodilno, ampak tudi najbolje pozicionirano za obnovljivo energijo v Indiji. Njegova zavezanost umerjeni rasti z dolgoročnimi partnerstvi z indijskimi centralnimi in državnimi vladnimi agencijami, obsegom, tehnološkimi inovacijami in močnim finančnim položajem bi morala ReNewu omogočiti, da izkoristi neverjetno pozitivne trende na indijskem trgu električne energije v naslednjem desetletju in pozneje. Ponosni smo, da smo del te neverjetne zgodbe. "

"Od našega ustanovitvenega partnerstva s Sumant Sinha je ReNew Power ponazoril naš poudarek podpori močnim vodstvenim ekipam in hitro rastočih voditeljev na trgu obnovljivih virov energije," je povedal Michael Bruun, generalni direktor v oddelku za upravljanje premoženja podjetja Goldman Sachs. "S ponosom smo pozdravili številne najbolj znane investitorje na svetu, ki so v teh letih sodelovali z nami. Zdaj, ob tem pomembnem dogodku, smo veseli, da je še večje število vlagateljev del te pomembne poti ESG. "

Pregled transakcije

Pro forma konsolidirana in popolnoma razredčena tržna kapitalizacija združenega podjetja bi znašala približno 4,4 milijarde ameriških dolarjev pri vpisni ceni PIPE za 10 ameriških dolarjev na delnico, ob predpostavki, da noben delničar RMG II ne uveljavlja svojih pravic do odkupa. Bruto denarni prihodek naj bi znašal približno 1,2 milijarde ameriških dolarjev, od tega 855 milijonov ameriških dolarjev iz PIPE in približno 345 milijonov ameriških dolarjev denarnih sredstev, ki jih ima RMG II v skladu, pred kakršnimi koli prilagoditvami zaradi morebitnih odkupov delničarjev RMG II.

Izkupiček bo namenjen podpori strategije rasti družbe ReNew, vključno z ustvarjanjem pogodbenih zmogljivosti za proizvodnjo obnovljive energije, kot tudi za zmanjšanje dolga. Vodstvo družbe ReNew in njegova sedanja skupina delničarjev, med katerimi so Goldman Sachs, investicijski odbor kanadskega pokojninskega načrta (CPP Investments), investicijska uprava Abu Dhabija in JERA Co., Inc. (JERA), ki imajo skupaj 100-odstotno lastništvo ReNewa, bo večino lastniškega kapitala vložila v novo družbo, po zaključku transakcije pa naj bi predstavljala približno 70% dejanskega lastništva podjetja.

Vodstvo ReNewa bo ostalo nedotaknjeno, Sumant Sinha bo predsednik in izvršni direktor kombiniranega podjetja, ki bo nadziral njegove pobude za strateško rast in širitev.

Upravni odbor združene družbe bo vključeval predstavnike obstoječih delničarjev ReNewa, RMG II in neodvisnih direktorjev. Bob Mancini bo RMG II imenoval v upravni odbor. Druga imenovanja v odbor bodo opravljena pred zaključkom.

Transakcijo sta odobrila upravni odbor ReNew in upravni odbor RMG II. Za zaključek predlagane transakcije veljajo običajni pogoji, vključno z odobritvijo indijske komisije za konkurenco in delničarjev RMG II, transakcija pa naj bi bila zaključena v drugem četrtletju leta 2021.

Svetovalci

Goldman Sachs (India) Securities Private Limited in Morgan Stanley India Company Private Limited ("Morgan Stanley") sta finančna svetovalca ReNewa v zvezi s poslovno združitvijo. Morgan Stanley & Co. LLC deluje kot agent za skupno namestitev RMG II na PIPE. Latham & Watkins LLP, Nishith Desai & Associates in Cyril Amarchand Mangladas so pravni svetovalci ReNewa.

Družba BofA Securities deluje kot ekskluzivni finančni svetovalec RMG II in deluje tudi kot vodilni agent za plasiranje v PIPE. Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP je pravni svetovalec RMG II. Khaitan & Co LLP je pravni svetovalec RMG II za indijske pravne vidike.

Ropes & Grey LLP je svetovalec agentov za namestitev na PIPE.

Informacije o konferenčnem klicu za vlagatelje

ReNew in RMG II bosta danes, v sredo, 24. februarja 2021, ob 8.30 zjutraj po EST organizirala skupni konferenčni klic za vlagatelje, da bi razpravljali o predlagani transakciji.

Če želite poslušati pripravljene opombe po telefonu, pokličite 1-877-407-9039 (ZDA) ali 1-201-689-8470 (mednarodno) in operater vam bo pomagal. Telefonska ponovitev bo na voljo na 1-844-512-2921 (ZDA) ali 1-412-317-6671 (mednarodna), geslo: 13716796, do 10. marca 2021 ob 23.59 EST.

O podjetju ReNew Power Private Limited

ReNew Power Private Limited je vodilni indijski neodvisni proizvajalec energije iz obnovljivih virov (IPP) glede na zmogljivost in je 12. največji obnovljivi IPP glede na proizvodne zmogljivosti na svetu. ReNew razvija, gradi, ima v lasti in upravlja projekte vetrne in sončne energije v velikem obsegu, pa tudi distribucijske projekte sončne energije, ki proizvajajo električno energijo za komercialne in industrijske odjemalce. Od decembra 2020 je imel ReNew skupno moč približno 10 GW vetrnih in sončnih elektrarn po vsej Indiji, vključno s projekti, ki so naročeni ali obljubljeni. ReNew ima dobre rezultate na področju organske in anorganske rasti. Trenutna skupina delničarjev ReNewa vključuje več investitorjev, vključno z Goldman Sachs, CPP Investments, Abu Dhabi Investment Authority, GEF SACEF in JERA. www.renewpower.in

O podjetju RMG Acquisition Corporation II

RMG Acquisition Corporation II (NASDAQ: RMGB) je prazno čekovno podjetje, ustanovljeno z namenom združitve, zamenjave delnic, pridobitve sredstev, nakupa delnic, reorganizacije ali druge podobne poslovne združitve z enim ali več podjetji. RMG II je na svojem IPO 14. decembra 2020, ki je bil zaradi velikega povpraševanja povečan in je vključeval možnost popolne prekomerne dodelitve zavarovalcev, zbral 345 milijonov dolarjev. RMG II sponzorira in vodi vodstvena ekipa Jima Carpenterja, Boba Mancinija in Phila Kassina, ki imajo skupaj več kot 100 let izkušenj z glavnimi naložbami, operativnostjo, transakcijami in vodstvom na ravni uprave in upravnega odbora javnega podjetja. RMG II namerava izkoristiti sposobnost svoje vodstvene ekipe, da identificira, pridobi in upravlja podjetja v številnih sektorjih, ki lahko nudijo privlačne dolgoročne donose, prilagojene tveganju. www.rmgacquisition.com/

Dodatne informacije o združitvi in kje jih najti

V zvezi s predlagano poslovno združitvijo namerava RMG II pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo ("SEC") vložiti predhodne in dokončne izjave o pooblaščencu /prospekte. Preliminarne in dokončne izjave o pooblaščencu/ prospekti in drugi ustrezni dokumenti bodo poslani ali posredovani delničarjem RMG II od datuma, določenega za glasovanje o predlagani poslovni združitvi, in bodo vsebovali pomembne informacije o predlagani poslovni združitvi in sorodnih zadevah. Delničarjem RMG II in drugim zainteresiranim osebam svetujemo, da, ko bodo na voljo, preberejo predhodno izjavo/prospekt in njegove morebitne spremembe in, ko so na voljo, dokončno izjavo/prospekt, v zvezi z vabilom za pooblaščence za sestanek odbora RMG II, ki bo med drugim odobril predlagano poslovno združitev, ker bodo izjave o pooblaščencu/prospekt vsebovali pomembne informacije o RMG II, ReNew in predlagani poslovni združitvi. Ko bo na voljo, bodo dokončne izjave o pooblaščencu/prospekt delničarjem RMG II poslane po datumu, ki bo določen za glasovanje o predlagani poslovni združitvi. Delničarji bodo lahko tudi brezplačno dobili kopije izjave o pooblaščencu/prospekta, ko bodo na voljo, na spletnem mestu SEC na naslovu www.sec.gov/ ali z usmeritvijo zahteve na: RMG Acquisition Corporation II, 50 West Street, Suite 40C, New York, NY 10006, Pozor: Tajnica, telefon: (212) 785-2579. Informacije na spletnih mestih, do katerih je mogoče dostopati prek spletnih mest, omenjenih v tem sporočilu za javnost, niso vključene s sklicevanjem in niso del tega sporočila za javnost.

Sodelujoči pri zbiranju

RMG II, ReNew in njihovi direktorji in izvršni direktorji se lahko štejejo za udeležence pri pridobivanju pooblastil delničarjev RMG II v zvezi s poslovno združitvijo. Delničarji RMG II in druge zainteresirane osebe lahko brezplačno pridobijo podrobnejše informacije o direktorjih in uradnikih družbe RMG II v končnem prospektu RMG II, ki je bil vložen pri SEC 11. decembra 2020 v zvezi s prvo javno ponudbo RMG II. Informacije o osebah, ki bi se lahko po pravilih SEC štele za udeleženke pri zastopanju pooblaščencev delničarjev RMG II v zvezi s predlagano poslovno združitvijo, bodo navedene v izjavah o pooblaščencih/prospektu predlagane poslovne združitve, ko bodo na voljo. Dodatne informacije v zvezi z interesi udeležencev pri pridobivanju pooblaščencev v zvezi s predlagano poslovno združitvijo bodo vključene v izjave o pooblaščencu/prospekt, ki ga namerava RMG II vložiti pri SEC.

Izjave o prihodnosti

To sporočilo za javnost vključuje nekatere izjave, ki niso zgodovinska dejstva, so pa napovedne izjave za namene določb o varnem pristanu v skladu z Zakonom o reformi pravnih sporov ZDA o zasebnih vrednostnih papirjih iz leta 1995. V prihodnost usmerjene izjave običajno spremljajo besede, kot so "verjamem", "lahko", "bom", "ocenim", "nadaljujem", "predvidevam", "nameravam", "pričakujem", "bi moral", " bi", "načrt", "predvidevanje", "potencial", "videti", "iskati", "prihodnost", "obeti" in podobni izrazi, ki napovedujejo ali nakazujejo prihodnje dogodke ali trende ali niso izjave o zgodovinskih zadevah. Vse izjave, razen izjav o sedanjih ali zgodovinskih dejstvih, vključenih v to sporočilo za javnost, v zvezi s predlagano poslovno združitvijo RMG II z ReNew, zmožnostjo RMG II, da izvede transakcijo, koristmi transakcije in prihodnjo finančno uspešnostjo združene družbe ter strategija kombiniranega podjetja, prihodnje poslovanje, ocenjeno finančno stanje, predvideni prihodki in izgube, predvideni stroški, obeti, načrti in cilji vodenja so izjave, usmerjene v prihodnost. Te izjave temeljijo na različnih predpostavkah ne glede na to, ali so opredeljene v tem sporočilu za javnost, in na sedanjih pričakovanjih vodstev RMG II in ReNew ter niso napovedi dejanske uspešnosti. Te napovedne izjave so namenjene zgolj za ponazoritev in niso namenjene kot jamstvo, zagotovilo, napoved ali dokončna izjava o dejstvih ali verjetnosti in nanje se ne gre zanašati. Dejanske dogodke in okoliščine je težko ali nemogoče napovedati in se bodo razlikovali od predpostavk. Številni dejanski dogodki in okoliščine so izven nadzora RMG II ali ReNew. Potencialna tveganja in negotovosti, ki bi lahko povzročile, da se dejanski rezultati bistveno razlikujejo od tistih, ki jih izražajo ali nakazujejo napovedne izjave, med drugim vključujejo spremembe v domačih in tujih poslovnih, tržnih, finančnih, političnih in pravnih razmerah; nezmožnost strank, da uspešno ali pravočasno izvedeta poslovno združitev, vključno s tveganjem, da kakršne koli regulativne odobritve niso pridobljene, zamujajo ali so predmet nepričakovanih pogojev, ki bi lahko negativno vplivali na združeno družbo ali pričakovane koristi poslovne združitve ali odobritev delničarjev RMG II ali ReNew ni pridobljena; neizpolnitev predvidenih koristi poslovne združitve; tveganje v zvezi z negotovostjo napovedanih finančnih informacij glede ReNew; znesek zahtev za odkup, ki so jih vložili delničarji RMG II; splošna raven povpraševanja potrošnikov po izdelkih ReNew; splošne gospodarske razmere in druge dejavnike, ki vplivajo na zaupanje, želje in vedenje potrošnikov; motnje in nestanovitnost na svetovnih valutnih, kapitalskih in kreditnih trgih; finančna moč strank ReNew; sposobnost ReNewa za izvajanje svoje poslovne strategije; spremembe vladnih predpisov, izpostavljenost družbe ReNew tožbenim zahtevkom in drugim nepredvidenim dogodkom; motnje in drugi vplivi na poslovanje ReNewa zaradi pandemije COVID-19 in vladnih ukrepov ter omejevalnih ukrepov, izvedenih kot odziv; stabilnost dobaviteljev družbe ReNew in povpraševanje potrošnikov po njegovih izdelkih glede na epidemije bolezni in zdravstvene težave, kot je pandemija COVID-19; vpliv svetovnih trendov podnebnih sprememb na ReNew ter njegove dobavitelje in stranke; sposobnost ReNewa za zaščito patentov, blagovnih znamk in drugih pravic intelektualne lastnine; kakršne koli kršitve ali prekinitve informacijskih sistemov RMG II; nihanja cen, razpoložljivosti in kakovosti električne energije ter drugih surovin in pogodbenih izdelkov ter nihanja tujih valut; spremembe davčne zakonodaje in obveznosti, tarif, pravnih, regulativnih, političnih in gospodarskih tveganj. Več informacij o potencialnih dejavnikih, ki bi lahko vplivali na finančne rezultate RMG II ali ReNew, je občasno vključenih v javna poročila RMG II, vložena pri SEC, vključno z letnim poročilom na obrazcu 10-K, četrtletnimi poročili na obrazcu 10-Q in rednimi poročili na obrazcu 8-K ter predhodna in dokončna pooblastila/prospekti, ki jih RMG II namerava vložiti pri SEC, v zvezi s prošnjami RMG II za pooblaščence za sestanek delničarjev, ki bo med drugim odobril: predlagana poslovna združitev. Če se katero od teh tveganj uresniči ali se predpostavke RMG II ali ReNew izkažejo za napačne, se lahko dejanski rezultati bistveno razlikujejo od rezultatov, predvidenih v teh napovednih izjavah. Morda obstajajo dodatna tveganja, za katera trenutno ne vesta niti RMG II niti ReNew ali za katera RMG II in ReNew trenutno menita, da so nepomembna, zaradi česar bi se lahko dejanski rezultati razlikovali od rezultatov v napovednih izjavah. Poleg tega napovedne izjave odražajo pričakovanja, načrte ali napovedi prihodnjih dogodkov in stališč RMG II in ReNew na dan tega sporočila za javnost. RMG II in ReNew predvidevata, da se bodo zaradi nadaljnjih dogodkov in dogodkov njihove ocene spremenile. Čeprav se RMG II in ReNew lahko odločita, da posodobita te napovedne izjave v prihodnosti, RMG II in ReNew izrecno zavračata kakršno koli obveznost, razen če to zahteva zakon. Na te napovedne izjave se ne gre zanašati kot na ocene RMG II ali ReNew na kateri koli datum po datumu tega sporočila za javnost. Skladno s tem se ne sme neupravičeno zanašati na napovedne izjave.

To ni ponudba ali nagovarjanje

To sporočilo ni namenjeno in ne pomeni ponudbe za nakup ali prodajo ali zbiranja ponudb za nakup ali prodajo kakršnih koli vrednostnih papirjev ali pobud za kakršno koli glasovanje ali odobritev, prav tako ne sme biti nobene prodaje vrednostnih papirjev v nobeni jurisdikciji, kjer bi bila taka ponudba, nagovarjanje ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni o vrednostnih papirjih katere koli take jurisdikcije. Ponudba vrednostnih papirjev ne bo mogoča, razen s prospektom, ki bi izpolnjeval zahteve iz 10. člena ameriškega zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1933 in njegovih popravkov.

Tega sporočila za javnost ne bi smeli šteti za oglaševanje, povabilo, ponudbo, prodajo ali zbiranje ponudb za vpis ali nakup kakršnih koli vrednostnih papirjev, bodisi z zasebnim plasiranjem bodisi javnosti v Indiji, niti sporočilo niti njegov del ne sme biti podlaga katere koli pogodbe, zaveze ali katere koli naložbene odločitve v zvezi s tem v Indiji.

Vrednostni papirji v Indiji ne bodo ponujeni ali prodani in niso bili ponujeni ali prodani z nobenim ponudbenim dokumentom ali drugim dokumentom ali gradivom, ki se nanaša na vrednostne papirje, neposredno ali posredno, kateri koli osebi ali javnosti v Indiji. To sporočilo ali kakršen koli memorandum o ponudbi ali prospekt (ali enakovreden dokument o razkritju), pripravljen v povezavi s ponudbo vrednostnih papirjev, ni dokument o ponudbi ali okrožnica ponudbe ali "pismo o vlogi za zasebno ponudbo" ali "prospekt" po Zakonu o gospodarskih družbah iz leta 2013, s spremembami, predpisi indijskega sveta za vrednostne papirje in borzo (izdaja zahtev za kapital in razkritje) iz leta 2018, kakor so bila spremenjena, ali po kateri koli drugi veljavni zakonodaji v Indiji. To obvestilo ni bilo in ne bo registrirano kot "prospekt" ali izjava namesto prospekta glede javne ponudbe, informativnega memoranduma ali "pisnega zahtevka za ponudbo za zasebno umestitev" ali kakršnega koli drugega ponudbenega gradiva pri katerem koli registru podjetij v Indiji ali odboru za vrednostne papirje in borzo vrednostnih papirjev v Indiji ali katerem koli drugem zakonskem ali regulativnem organu podobne narave v Indiji, razen informacij v zvezi z vrednostnimi papirji, ki jih je treba v skladu z veljavno zakonodajo razkriti ali vložiti v Indiji, in noben tak dokument ne bo posredovan ali razdeljen nobeni osebi v Indiji.

Izvirno različico si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210224005431/en/

Kontakti

ReNew Power Private Limited

Za vlagatelje:
IR@renewpower.in
Caldwell Bailey, ICR Inc.

Za medije:
PR@renewpower.in
Cory Ziskind, ICR, Inc.

RMG Acquisition Corporation II

Za medije in vlagatelje:
Philip Kassin, predsednik in glavni operativni direktor pkassin@rmginvestments.com

Vir: RMG Acquisition Corporation II

Multimedijske vsebine

Logotip

Logotip

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.