O-STA

Zynga je prevzela ekipo Echtra Games, ki jo vodijo ustvarjalci iger, kot so franšize Diablo in Torchlight

  • Zyngi se bo priključila nadarjena razvojna ekipa z obširnim naborom izkušenj, ki temeljijo na več platformah

  • Prevzem uvaja lastniška razvojna orodja in tehnologije ekipe Echtra Games, ki zajemajo vse platforme

  • Okrepitev Zynginih razvojnih zmogljivosti za prihodnje projekte, ki bodo zajemali vse platforme

  • Ekipa Echtra Games bo razvijala novo igro z igranjem vlog (RPG), ki bo predstavljena in na voljo na vseh platformah, v sodelovanju z Zynginim studiom NaturalMotion

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave, je danes sporočila, da je prevzela Echtra Games, studio, ki proizvaja igre za vse platforme ter ga sestavlja razvojna ekipa, katere ključni člani so pred tem soustvarjali svet akcijskih iger igranja vlog prek sodelovanja pri igrah, ki so definirale žanr, kot so Diablo, Diablo II, franšiza Torchlight in druge.

Ta objava za medije vsebuje multimedijske vsebine. Celotno besedilo si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20210303005013/en/

Zynga je prevzela podjetje Echtra Games, ki ga vodijo razvijalci iger, kot so franšize Diablo in Torchlight (Foto: Business Wire)

Ekipa Echtra Games bo okrepila Zyngino prihodnjo strategijo za igre, ki so na voljo na vseh platformah, s svojimi nadarjenimi razvijalci iger, ki se ponašajo z bogatimi izkušnjami, kar se tiče razvijanja iger na vseh platformah, ter lastniškim naborom orodij in tehnologij, ki zajemajo vse platforme in so bile razvite na podlagi platforme Unreal Engine. Ekipa Echtra Games bo razvijala novo igro igranja vlog za igranje na vseh platformah, ki bo predstavljena v prihodnje, v sodelovanju s studiom NaturalMotion podjetja Zynga.

"Max in njegova ekipa pri Echtra Games so zaslužni za nekatere izmed najbolj legendarnih značilnosti iger, ki so bile kdajkoli ustvarjene, hkrati pa so to mojstri akcijskega žanra igranja vlog in razvoja, ki zajema vse platforme. Navdušen sem, da lahko sprejmem ekipo Echtra Games v Zyngino družino," je dejal Frank Gibeau, glavni izvršni direktor podjetja Zynga. "Ta prevzem bo ključen pri razvoju naših ikoničnih licenc in znamk tako na mobilnih kot računalniških in konzolnih platformah, hkrati pa bo pomagal še naprej širiti celotni ciljni trg podjetja Zynga."

"Echtra Games se veseli, da se bo pridružila Zyngini družini," je dejal Max Schaefer, glavni izvršni direktor družbe Echtra Games. "Delimo Zyngino vizijo, da je igranje na različnih platformah ključen del prihodnosti iger igranja vlog in interaktivne zabave, ter komaj čakamo, da usmerimo naše obširne izkušnje in talente v ta prizadevanja."

Podjetje Echtra Games je bila ustanovljeno leta 2016, vodi pa ga skupina izkušenih veteranov v industriji. Max Schaefer in njegova vodstvena ekipa so soustanovili podjetja, kot so Blizzard North, Flagship Studios in Runic Games, ter se ponašajo z močnim naborom izkušenj pri razvijanju iger, kot so Diablo, Diablo II, franšiza Torchlight , The Sims 4 in druge. Izkušeni kader podjetja Echtra Games je sodeloval s podjetji, kot so Blizzard, Disney, Electronic Arts, Runic Games, Kabam in Undead Labs. Razvojna ekipa Echtra Games je izdala in vodila storitve v živo na mobilnih in računalniških platformah, prav tako pa tudi na konzolnih platformah, kot so Playstation 4, XBox One in Nintendo Switch.

Uredniška opomba:

Zyngina ključna grafika in vsebine so na voljo na: https://www.dropbox.com/sh/zt2yw10epgmbol5/AAAER_7l74stge--9VocMcqPa?dl=0

O Zyngi Inc.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Že več kot milijarda ljudi je doslej igrala njene franšizne igre, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družabnih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

O Echtra Games Inc.

Echtra Games je razvojni studio iger s sedežem v San Franciscu, ki zaposluje izkušene razvijalce, ki so pomagali soustvarjati svet akcijskih iger igranja vlog. V začetku leta 2016 je ekipo ustanovil Max Schaefer, soustvarjalec franšiznih iger, ki so definirale žanr, kot so Torchlight in Diablo. Stare sanje o obuditvi igre Torchlight so ga spodbudile, da je ponovno združil nekatere izmed najboljših razvijalcev v industriji in ustvaril prvi projekt studia, Torchlight III. Za več informacij obiščite: www.echtragames.com.

IZJAVE O PRIHODNOSTI

To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki so med drugim povezane z našimi poslovnimi cilji, priložnostmi za igre na več platformah in širitvijo našega celotnega ciljnega tržišča ter prihodnjimi projekti razvijanja iger. Izjave o prihodnosti pogosto vsebujejo besede, kot so obeti, napovedan, načrtovan, namerava, bo, predvideva, verjame, cilj, pričakuje, ter izjave v prihodnjiku, ki se na splošno nanašajo na prihodnost. Doseganje ciljev in uspehov na področjih, ki jih opisujejo izjave o prihodnosti, je povezano z velikimi tveganji, negotovostmi in predpostavkami. Na takšne izjave se ne gre pretirano zanašati, saj so njihova osnova informacije, ki so nam trenutno na voljo. Ne obvezujemo se, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o omenjenih tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo na voljo v naših poročilih, ki jih posredujemo Komisiji za vrednostne papirje (SEC), kopije poročil pa so na voljo tudi na naši spletni strani za odnose z investitorji na http://investor.zynga.com in na spletni strani Komisije za vrednostne papirje na www.sec.gov.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210303005013/en/

Kontakti

Odnosi z vlagatelji:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Odnosi z mediji:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Vir: Zynga

MULTIMEDIJA:

Zynga je prevzela podjetje Echtra Games, ki ga vodijo razvijalci iger, kot so franšize Diablo in Torchlight (Foto: Business Wire)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.