O-STA

V Velenju prilagojeni v obdobju do 11. aprila

Velenje, 31. marec 2021 - Zaradi višanja števila okužb z novim koronavisurom se je Vlada odločila za zaprtje države v času med 1. in 11. aprilom. Uprava Mestne občine Velenje bo v tem času s strankami poslovala prilagojeno. Že od začetka epidemije omogočamo urejanje zadev po elektronski poti. Povezave do elektronskih vlog so objavljene na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Obrazci, vloge). Občanke in občane pozivamo, da v čim večji meri poslujejo po elektronski poti in tako pomembno prispevajo k preprečevanju širjenja koronavirusne bolezni. Stranke prosimo, da vloge oddajo na e-naslov info@velenje.si oziroma prek portala eUprava. Kontaktirate lahko tudi posameznega javnega uslužbenca. Telefonske številke vseh uslužbencev in njihovi e-naslovi so objavljeni na spletni strani Mestne občine Velenje, na povezavi www.velenje.si/uprava-organi-obcine/uprava-mov

V teh dneh bo tudi Andragoški zavod Ljudska univerza Velenje zaprt za vse obiskovalce in udeležence. Njihove formalne in neformalne izobraževalne programe, delavnice in druge aktivnosti izvajajo v virtualni obliki, preko aplikacije Zoom. Tudi aktivnosti Večgeneracijskega centra Planet generacij, program PUM-o in Projekt Socialna aktivacija "AS - aktiviraj se!" potekajo še naprej na daljavo.

Knjižnica Velenje (vse tri enote: Mestna knjižnica Velenje, Mestna knjižnica Šoštanj in Knjižnica Šmartno ob Paki) bo v času med 1. in 11. aprilom zaprta, v tem času v prostorih knjižnic ni možno vračanje in izposoja gradiva. V Velenju in Šoštanju lahko knjige odložite v knjižni nabiralnik ob vhodu. Za čas zaprtja knjižnice zamudnine ne bodo zaračunali.

Občanke in občane prosimo tudi, da v največji možni meri upoštevajo vsa priporočila Vlade in NIJZ za preprečevanje širjenja koronavirusa. S skupnimi močmi naredimo vse, da se bo epidemiološko stanje v državi čimprej izboljšalo!

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje