O-STA

PW Power Systems se bo odslej imenoval Mitsubishi Power Aero v znak večje povezanosti podjetij

  • PW Power Systems je že 60 let inovator in globalno vodilno podjetje na področju energetskih rešitev na zahtevo, ki nudi prilagodljive, strankam prilagojene aeroderivativne plinske turbine, da bi zadostil kritičnim potrebam po energiji po svetu.

  • Uporaba znamke Mitsubishi Power je del širših prizadevanj za integracijo globalne proizvodnje, prodaje, trženja, financ, storitev in izvedbe projektov Mitsubishi Powerja.

LAKE MARY, Fla.--(BUSINESS WIRE)-- PW Power Systems se je danes uradno preimenoval v Mitsubishi Power Aero. Uporaba znamke Mitsubishi Power je del širših prizadevanj za uporabo sinergij, ki bodo koristile uporabnikom aeroderivativnih plinskih turbin. Moč portfelja aeroderivativnih izdelkov in storitev bo okrepljena z nadaljnjo uporabo virov in tehnologij krovne družbe Mitsubishi Power Aera.

"S pomočjo prednosti dostavne verige Mitsubishi Powerja po vsem svetu podpiramo izdelovanje nove opreme kot tudi poprodajnih storitev," je dejal predsednik in glavni izvršni direktor podjetja Mitsubishi Power Aero Raul Pereda. "Naše inženirske ekipe sodelujejo, da bi naredile naše plinske turbine bolj konkurenčne, vključno z uporabo hidrogenskih goriv, daljinskega nadzorovanja in umetne inteligence TOMONITM. Finančni viri širše skupine nam omogočajo nudenje bolj fleksibilnih prodajnih rešitev našim strankam. Zelo si želimo sodelovati z našimi strankami pri dobavi energije, ko jo svet najbolj potrebuje."

S širjenjem elektrifikacije in globalno rastjo potreb po zanesljivih virih energije je postala vloga aeroderivativne elektrike na ukaz še bolj pomembna. Socialnoekonomski stroški pomanjkanja elektrike so precejšnji in se večajo, kompleksnost električnih sistemov pa se veča zaradi hitrega večanja uporabe obnovljivih virov, ekstremnih vremenskih pojavov, elektrifikacije prevoza, skladiščenja energije in alternativnih goriv, vključno z vodikom. Rešitve fleksibilnega pridobivanja elektrike, ki jih nudi Mitsubishi Power, so ključna pomoč strankam pri uravnoteževanju njihovih raznolikih potreb po energiji.

"Elektrika na ukaz je ključna komponenta metode, po kateri Mitsubishi Power prinaša celovite rešitve našim strankam," je dejal Paul Browning, predsednik in glavni izvršni direktor Mitsubishi Power Americas. "Enota FT8® MOBILEPAC® nudi hitro elektriko na ključ v kratkem času in plinska turbina FT4000® SWIFTPAC® nudi izjemno fleksibilno elektriko strankam, ki želijo povečati uporabo obnovljive energije s prekinitvami, kot sta energija vetra in sonca. Ko se hitrost razogljičenja energije po vsem svetu veča, je aeroderivativna energija ključna za zagotavljanje zadostnosti virov. Vznemirjeni smo zaradi povezovanja naše dobavne verige, proizvodnje, inženiringa, trženja, prodaje, storitev in finančnih zmogljivosti z močnimi izdelki, storitvami in zmogljivostmi za projekte na ključ podjetja Mitsubishi Power Aero. Skupaj s strankami bomo delali za spremembo energije."

O podjetju Mitsubishi Power Americas, Inc.

Mitsubishi Power Americas, Inc., ki ima sedež v mestu Lake Mary na Floridi, zaposluje več kot 2.000 strokovnjakov za proizvodnjo in hrambo energije ter strokovnjakov za digitalne rešitve. Naši zaposleni želijo strankam omogočiti cenovno dostopno in zanesljivo spopadanje s podnebnimi spremembami in hkratno večanje človeške blaginje po vsej Severni in Južni Ameriki. Mitsubishi Powerjeve rešitve za pridobivanje energije vključujejo zemeljski plin, paro, aeroderivative, geotermalno energijo in porazdeljene tehnologije obnovljive energije, okoljske preglede in storitve. Rešitve za skladiščenje energije vključujejo zeleni vodik in sisteme baterijskega skladiščenja energije. Mitsubishi Power prav tako nudi digitalne rešitve, ki omogočajo avtonomno delovanje in vzdrževanje energetskega premoženja. Mitsubishi Power, Ltd. je hčerinska družba Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI) s sedežem v Tokiu na Japonskem, ki je eden vodilnih izdelovalcev gradbenih strojev na svetu z inženirsko in proizvodno dejavnostjo na področju energetike, infrastrukture, transporta, letalske in vesoljske industrije ter obrambe. Za več informacij obiščite Mitsubishi Power Americas website in nam sledite na LinkedInu.

O podjetju Mitsubishi Power Aero LLC

Mitsubishi Power Aero LLC s sedežem v Glastonburyju, v Connecticutu v ZDA je eno vodilnih podjetij v dobavi hitrih energetskih rešitev na ukaz globalnim proizvajalcem elektrike in industrijskim ter strankam s področja naftne in plinske industrije. Nudimo fleksibilne in prilagojene izdelke in storitve, vključno s paketnimi aeroderivativnimi plinskimi turbinami, ki ustvarijo 30 do 140 MW, prikrojenimi in odzivnimi poprodajnimi storitvami, inženirskim, dobavnim in gradbenim znanjem ter baterijskim skladiščenjem. Ko se večajo potrebe po elektriki in se v omrežje vključuje vedno več obnovljivih virov energije, bo Mitsubishi Power Aero še naprej igral ključno vlogo pri zagotavljanju energetske varnosti strankam po vsem svetu. Mitsubishi Power Aero je podjetje skupine Mitsubishi Power Americas, Inc. Povežite se z nami na aero.power.mhi.com in LinkedInu.

Izvirno besedilo je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210401005180/en/

Kontakti

Kontakt za komunikacijo
Stefan L. Zavatone
+1 860-368-5499
stefan.zavatone@aeropowermhi.com

Vir: Mitsubishi Power Americas