O-STA

Kyocera bo na sejmu virtual.drupa 2021 predstavila svoj Inkjet produkcijski tiskalnik

Ljubljana, 16. 4. 2021 - Kyocera bo v virtualni izdaji sejma Drupa predstavila svoj prvi brizgalni produkcijski tiskalnik TASKalfa Pro 15000c. Najpomembnejši dogodek v tiskarski industriji virtual.drupa 2021 bo prvič potekal prek spleta prihodnji teden - od 20. do 23. aprila.

Po lanski odpovedi zaradi pandemije koronavirusa in glede na trenutne razmere v Evropi je Drupa napovedala, da bo prva virtualna izdaja potekala med 20. in 23. aprilom 2021. Kyocera, ena od vodilnih ponudnikov v industriji dokumentnih rešitev, je izbrala sejem virtual.drupa kot idealen dogodek za predstavitev svojega prvega Inkjet produkcijskega tiskalnika TASKalfa Pro 15000c. V predstavitvi se bo osredotočila na prednosti, ki jih naprava prinaša izobraževalnim ustanovam.

V času zaostrovanja cen in krajšanja rokov izdelave lahko tudi najmanjše težave bistveno spremenijo končni rezultat. Ne glede na to, ali gre za težave s hkratnim tiskanjem na različne vrste papirja, na primer debelejšo naslovnico in notranje strani na tanjšem papirju, za šolske brošure in letake ali pa kadar založbe izpuščajo prodajne priložnosti zaradi nezmožnosti izpolnjevanja kratkih naročil, zdaj obstaja rešitev.

TASKalfa Pro 15000c na trg prinaša cenovno dostopno Inkjet tehnologijo, ki izobraževalnim ustanovam omogoča tiskanje različnih medijev v velikih količinah z velikimi hitrostmi in za dostopno ceno. Poleg tega lahko založniki na zahtevo natisnejo velika naročila knjig. Tako imajo možnost tiskanja izvodov, ki jih trenutno potrebujejo, namesto kopičenja ogromnih zalog, ki lahko sčasoma propadejo, če povpraševanje ne dosega ponudbe.

Z desetletnimi izkušnjami v industriji najnovejša inovacija Kyoceri omogoča kakovostno tiskanje velikih količin. Z možnostjo mešanja medijev - vrst papirja z visoko kakovostjo in velikimi hitrostmi je TASKalfa Pro 15000c idealna rešitev.

"Ta naprava predstavlja Kyocerin prvenec na trgu brizgalnih produkcijskih tiskalnikov.

Virtual.drupa je primeren oder za predstavitev zmogljivosti TASKalfa Pro 15000c, zlasti tistim, ki se ukvarjajo z izobraževanjem, sektorjem, ki očitno deli našo zavezanost k ustvarjanju svetlejšega jutri," je izjavil Marcel Ebbenhorst, vodja oddelka za produkcijski tisk v podjetju Kyocera Document Solutions Europe.

V okviru sejma virtual.drupa 2021 bo Kyocera pripravila dve predstavitvi, ki se osredotočata na področja transakcijskega tiska in direktne pošte. Poleg tega pa se bodo udeleženci lahko dogovorili za personalizirana srečanja ena-na-ena, kjer se bodo posvetovali glede številnih prednosti, ki jih, z zmožnostmi tiskanja in dodelave dokumentov, lahko prinase naprava njihovi organizaciji pri tiskanju pisem, pisnih nalog in drugih izdelkov v izobraževanju.

"Izobraževalne ustanove imajo verjetno bolj raznolike zahteve za tisk kot katerakoli druga panoga. Zato je ključnega pomena, da uporabljajo tako vsestransko in zanesljivo napravo, kot je TASKalfa Pro 15000c, ki jo bomo predstavili na sejmu virtual.drupa," je dodal Ebbenhorst. "S prilagodljivostjo in sestavnimi deli z dolgo življenjsko dobo je mogoče seminarske in diplomske naloge, letake, delovne zvezke in druge izdelke, ki nastajajo v procesu izobraževanja, natisniti z lahkoto. Če želite izvedeti več, se povežite z nami v spletu."

Program sejma virtual.drupa 2021 obljublja spektakularno spletno praznovanje tiskarskega tehnološkega sektorja, saj v štirih dneh združuje najboljše strokovnjake in rešitve v industriji.

Kyocera vas posebej vabi na svoja webinarja:

· V torek 20 aprila, ob 12:40 CET: Cut Sheet Inkjet: The perfect match for transactional printing.

· V četrtek 22. aprila, ob 12:40 CET: Kyocera's Inkjet Technology: Boosting productivity in direct mail.

Sodelujete lahko tako, da se na dogodka prijavite. Po opravljeni registraciji boste po e-pošti prejeli Zoom link na dogodek. Če želite izvedeti več o sejmu in Kyocerini udeležbi na dogodku, kliknite na povezavo.

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2020, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala približno 14,7 milijarde USD. Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 655 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.